Loris Parfüm Bayiliği Hakkında Bilgiler

Loris Bayisi Olmak İçin 10 Neden

Açık parfüm pazarı büyük bir hızla büyüyor. Açık parfüm pazarına yapılan yatırımlar da aynı oranda çoğalıyor. Bu cazip pazarda kalıcı bir marka olabilmek sanıldığı kadar kolay değil. Loris Parfüm olarak, sadece satış odaklı bir politika izlemek ve sadece bir üretici firma gibi davranmamız çok daha kolay. Ama biz daha zor ve uzun vadede bize önemli bir değer katacak yolu seçtik. Biz yüzlerce mağazası ve binlerce çalışanıyla dev bir mağaza zinciriyiz. Her bir mağazamızın güne başlaması ve günü karlı bir biçimde tamamlaması öncelikli hedefimiz. Markamıza yatırım yapıyoruz. Bayilerimize daha çok kazandıracak faaliyetleri kesintisiz sürdürüyoruz.
Loris parfüm bayiliği için çok nedeniniz var biz size burada Onca neden sunduk, parfüm bayiliği koşullarımızla ilgili konuşmak için daima bize ulaşabilirsiniz.

1. 2020 Hedefimiz

Hem Türkiye’de hızlı büyüyor, hem de Dünyanın bir çok yerinde mağaza açılışlarımızı sürdürüyoruz. 2020 hedefimiz Türkiye’de ve dünyada 600 mağaza açmış olmak. Bu büyük hedefin içinde, marka değeri çok yüksek olan Loris’in parfüm bayiliği konusunda iş ortaklarımızdan marka değeri talep etmiyoruz. Birlikte daha değerli olacağımıza inanıyor ve yatırım maliyetini düşük tutuyoruz.

2. Eğitim Programları Yapıyoruz

Loris parfüm bayiliği aldığınızda bayi çalışanlarımızı satışta, üründe ve müşteri ilişkilerinde başarı sağlayacak bid eğitim programına tabi tutuyoruz. Loris Akademi çatısı altında oluşturulan müfredatımız 2019-2020 sezonunda tüm mağaza çalışanlarının eğitimlerini tamamlamasını hedefliyor. Loris Akademi’de yapılan çalışmalar sonrasında satış temsilcilerimiz birer Parfümolog olarak sertifikalandırılacak. Sektörde bu hedefe koşan ve satış ekibine bu donanımı kazandıran tek marka biz olacağız.

3. Tüm Mimari ve Teknik Operasyonları Yürütüyoruz

Loris parfüm bayiliği aldınız ve mağazacılık ile ilgili hiç bir fikriniz yok diye kabul edelim. Biz tabeladan rafa dek tüm mimari ve teknik operasyonu deneyimli ekiplerimizle sizin için yürütüyoruz. Saha operasyon ekiplerimiz açılış ve sonrasında da sizi desteklemeye devam ediyor.

4. Dünyanın en güzel kokularını En Ekonomik Fiyatla Sunuyoruz

Dünyanın en güzel kokuları, en kaliteli biçimde üretmek ve müşterilerimize en ekonomik fiyatlarla sunmak konusunda hassasız. Ama bu kaliteyi yakalamak için de yatırım yapmaktan çekinmiyoruz. İnoLab (Innovative Frangrance Laboratory) markası altında kurduğumuz ve giderek büyüttüğümüz ARGE laboratuvarımız uzman koku uzmanları ve kimyagerlerin yönetiminde büyük başarılara imza atmaya hazır.

5. Design Hub Tasarım Grubumuz

Sizi iletişimin her kanalında destekleyecek bir kreatif grubu şirketimizin bünyesinde istihdam ediyoruz. DesignHub ( Parfüme atılan imza) adı verdiğimiz tasarım grubumuz, hem tasarımcılar hem de metin yazarlarıyla bayilerimize yönelik tüm iletişim faaliyetlerini yönetiyorlar. Mağazalarınıza asacağınız posterler, kampanya tasarımları, dijital medya reklamları, sosyal medya iletişimi ve geleneksel iletişim kanallarında Loris bayilerinin satışlarını artıracak çalışmalar aralıksız yapılıyor.

6. Geniş Ürün Pörtföyümüz

Çok geniş bir ürün portföyümüz var. Herkese, her keseye uygun parfüm koleksiyonlarımız, armağan setlerimiz, vücut bakım ürünlerimiz, oda kokularımız, araç kokularımız ve duş setlerimizle rakipsiz bir çeşitliliğe sahibiz. Ürün geliştirme stratejimizi bayilerimizin kazanç yollarını artıracak şekilde yönetiyoruz.

7. Türkiye'nin Hemen Hemen Her Şehrindeyiz

Türkiye’nin hemen her şehrinde en iyi lokasyonlarda Loris Parfüm var. Müşterimiz bize daima bir kaç adım uzaklıkta. Lokasyon seçimi marka değerini yüksek tutan bir kriterdir. En iyi lokasyonlardaki mağazalar müşteri gözünde itibarlıdır. Loris parfüm bayiliği almak, en iyi lokasyonda mağaza sahibi olmak demektir.

8. Mağaza Açılış Avantajlarımız

Mağaza açılışı sırasında bayilerimize ücretsiz olarak sunduğumuz personel kıyafeti, promosyon parfüm desteği, koku çubuğu, el ilanı, liste, katalog, poşet, ücretsiz barkod kullanım hakkı gibi bir çok avantajımız var. Ücretsiz ERP sistemimiz mağazanızda kurulur ve stok sipariş gibi işlemlerde ortam ve sağlıklı bir sistem kullanılır. Sizin mağazanız bizim mağazamız, sizin kazancınız bizim kazancımız. İlkemiz budur.

9. Bayilerimizle İlişkilerimiz

Bayilerimizi müşteri ilişkileri konusunda destekleriz. Olası problemler karşısında biz bir ekibiz. Sürecin hiç bir adımında yalnız olmazsınız. Genel merkezimizdeki uzman danışman arkadaşlarımız size satış sonrası destek konusunda yardımcı olurlar.

10. Saha Satış Yöneticilerimiz

Saha satış yöneticilerimiz, her bayimize sadece bir telefon uzaklıktadır. Mağazanızda çalışıyormuşuz gibi hissetmeniz için ellerinden geleni yaparlar. Tüm operasyon deneyimli çalışanlarımız sayesinde tıkır tıkır işler. Loris parfüm bayiliği almak için büyük yatırımlar yapmanız gerekmez. Biz sizi, öncelikle uzun yol arkadaşımız olarak değerlendiririz, minimum yatırımla en iyi kazancı elde etmeniz için çalışırız. Loris Bayisi olmak için tıklayın, görüşelim.
LORİS PARFÜM BAYİLİK