Leylak Kokulu Parfümler

Kısacık bir bahar melodisi gibidir leylaklar... Bir anda açarlar ve kendi adlarıyla anılan o muhteşem renkleriyle hem çok güzel görünürler, hem de sizi yolunuzdan çevirecek kadar güzel kokarlar. Leylak kokusunu nasıl tarif edersiniz diye sorduğunuzda, kimileri tatlı, kimileri baharatlı kimileri ise türüne uygun olarak çok çiçeksi buluyorlar. Sihirli bir koku leylak, çünkü bahçenizde bir leylağınız varsa fark edeceksiniz ki günün her saatinde farklı bir yoğunlukta koku yayabilir. İnsanların leylak kokusu ile ilgili ortak görüşleri, onun çok çekici ve karşı konulmaz olduğu yönünde.... Ilık ve güneşli günlerde kendini tam olarak ortaya koyan eşsiz bir koku.

leylak kokulu parfümler

Latince ismi Syringa vulgaris olan leylağın aromaterapideki yeri de çok önemli. Bu yüzden tüm parfüm üreticileri onun eşsiz kokusunu, çeşitli notalarla birleştirerek kusursuz kokuyu elde etmek için birbirleriyle yarışıyorlar. Biz onu genellikle leylak renginde tanıyoruz ama beyaz, sarı, pembe hatta mavi renk leylaklar da var. Bir veya iki haftalık bir şölen leylak kokusu.

leylak kokusu eşsiz bir kokudur.

Aromaterapistler, leylak kokusunun son derece etkili bir sakinleştirici etkisi olduğu konusunda hemfikirler. Leylak, insanı rahatlatıyor ve kendine has kokusuyla içinizdeki mutluluk hormonlarını harekete geçiriyor. Hele de, çocukluğunuzda leylak kokulu güzel anılarınız varsa.... Ama dilerseniz, açık parfüm pazarının lideri LORİS Parfüm’de çok özel notalara eşlik eden, leylak kokulu bir çok parfüm bulabilirsiniz.

leylak kokulu birçok parfümü Loriste bulabilirsiniz.

Leylakların Zamanı Geldi

Loris Frequence K-090 Kadın Parfümü

Modern bir kadın düşünün ama aynı zamanda ayaklarını toprağa basmaktan müthiş zevk alıyor. Bir yanı gizemli, diğer yanı masum ve çocuksu. Hayattan ne beklediğini biliyor. Leylak hafif bir esinti gibi onun notalarında. Pembe biber ve yaseminle güçleniyor bu esinti. Hem çiçeksi hem oryantal. Kehribardan alıyor oryantal yanını ve kalıcı etkisi ile tüm günü dolduruyor. LORİS Frequence K-90 kodlu açık parfüm tüm bu etkiyi, ulaşabileceğiniz bir fiyatla size sunmak için LORİS mağazalarında....

loris k-90 açık parfüm leylak kokusu

Benim Kokum Benim Ruhum

Loris Frequence K-251 Kadın Parfümü

Oryantal ve odunsu parfümlere tutkuluysanız LORİS Frequence K-251’i mutlaka denemelisiniz. Notalarındaki leylak vanilya ile eşsiz bir uyum içinde. Bu iki nota, parfümün ilk etkisini oluşturuyor ama sonrasında tonka ve sandal ağacının kalıcı etkisi devreye giriyor. Birbirinden bağımsız tüm bu notaları meyankökünün keskin etkisi birleştiriyor ve ortaya bir klasik çıkıyor. LORİS Frequence K-251 kadını son derece cesur. Denemekten çekinmiyor ve kendine güveni sonsuz. kesfedin

benim kokum benim ruhum

Leylaklar ve Sümbüller

Loris Frequence K-048 Kadın Parfümü

Tam bir çiçek festivali. LORİS Frequence K-48 bir yanında leylaklar, bir yanında irisler ve sümbüller ile baharın en güzel kokularından biri olmaya aday. Leylak, iris ve sümbülün beraber yarattığı heyecan pudra kokusu ile dengeye oturuyor. Ama bu dengeye dikkat edin. Her an çiçeklerin cazibesiyle duygularınız değişebilir. K-48’i bu kadar cazip yapan da işte bu değişim hissi.
kesfedin

efsanevi hissetmek için efsanevi bir koku

Efsanevi Hissetmek İçin Efsanevi Bir Koku

Loris Frequence K-168 Kadın Parfümü

Işıltılı, zarif, son derece zevkli ve asil. Bu kokunun sahibini hemen tanırsınız. Frequence K-168’in koku piramidi tam bir senfoni. En üst notalarda gül, leylak, müge gibi bir araya geldiklerinde sarsıcı bir etki yaratan muazzam çiçekleri hissedebilirsiniz. Kokunun tam kalbindeki vanilyaya şeftali ve kayısı eşlik ediyorlar. Dipte ise kalıcılığı ve kokunun gücünü garanti altına alan sandal ağacı, misk ve kehribar var. Karakterinize işleyecek ve onunla parlayacak bir koku mu aramıştınız? Doğru yerdesiniz.
kesfedin