Açık Parfüm Avantajları

Parfüm; günlük hayatınızın en özel tamamlayıcısıdır. Doğru kokunun gücü, teninizle bütünleşerek kişisel bakımınızın vazgeçilmezi haline gelir. Kaliteli ham maddelerden üretilen ve sağlığa uygun açık parfümler, orijinallerine göre uygun fiyatlarıyla deneyenlerin vazgeçemeyeceği birer ürün oluyor. Unutmayın; güzel bir koku kendinizi iyi hissetmenize ve gününüzün güzel geçmesine yardımcı olacaktır.

Açık Parfüm Ekonomiktir

Açık parfümler elbette ekonomiktir. Onları ayıran en önemli özellik budur. Ama bir sorun, açık parfüm neden ekonomik diye. Siz istediğiniz gibi kokabilir, istediğiniz kalitede parfüm alabilin diye biz, marka, ambalaj, reklam, toptancı maliyeti gibi bir çok nedeni ortadan kaldırdık. Franchise mağazalarımızın kar marjları bile sizin kesenize göre şekilleniyor. Biz üretimden satışa tüm aşamalarda cebinizi düşünüyoruz.

açık parfüm ekonomik ve kalitelidir

Açık Parfüm Güzelliği Artırır

Daha çok insanın güzel kokması güzelliği artırmaz mı sizce de? Hayat zaten yeterince zorken, insanlar bir çok sıkıntı ile aynı anda uğraşırken kişisel bakımları ve güzellikleri moral artıran önemli bir etkendir. Açık parfümler satın alma kolaylığı ile bunu sağlarlar.

Açık Parfüm Zararlı Değildir

Açık parfümler orijinal parfümler kadar sağlıklıdır. Kullandığımız esanslar, hammaddeler ve üretim süreçlerimiz aynı olduğuna göre neden açık parfüm size zarar versin? Eğer parfüm kullandığınızda teniniz buna tepki veriyorsa, bu tüm parfümler için geçerlidir. LORİS Parfüm’den satın alacağınız hiç bir ürün, size özel bir sağlık sorununuz yoksa, zararlı değildir.

açık parfüm zararlı değildir.

Açık Parfüm Eşitlik Sağlar

Neden herkes güzel kokmasın? Neden herkesin kendine yakıştırdığı kaliteli bir parfümü olmasın? Açık parfümler herkese, her keseye uygun parfüm çeşitleriyle eşitlik sağlar. Güzel kokma özgürlüğünüzü açık parfüm kullanarak yaşayın.

Açık Parfüm Çeşitlilik Sağlar

Çünkü, gündüz farklı gece farklı bir parfüm kullanmak isteyebilirsiniz. O günkü ruh halinize göre farklı bir parfüm kullanmak isteyebilirsiniz. Çeşit çeşit parfümünüz olsun isteyebilirsiniz. Açık parfümler ekonomik fiyatlarıyla size bu çeşitliliği sağlar. Bugün odunsu, yarın oryantal, öteki gün çiçeksi bir koku kullanma özgürlüğünü size sunar.

açık parfüm çeşitlilik sağlar

Açık Parfüm Ekonomiye Katkı Sağlar

Hepimizin yaşadığı bu güzel ülkede. küçük bir kitlenin alışveriş yapması mı yoksa herkesin alışveriş yapması mı daha faydalı olur? Parfüm ihtiyacını karşılayabilen insan sayısı arttığında ülkemiz ekonomisinde dev bir hareket yaratıyoruz.

Açık Parfüm Sektörü İstihdam Yaratıyor

Franchise verdiğimiz mağazalarımızdaki bini aşkın çalışanımızdan, üretim tesislerimizde çalışan ekip arkadaşlarımıza kadar çok büyük bir istihdam yaratıyoruz. Yarattığımız bu istihdam ile sadece çalışanlarımızın değil, ailelerinin hayatlarına da dokunuyoruz.