Açık Parfüm Nedir?

Açık parfüm tanımı size de biraz saçma gelmiyor mu? Pilavlık pirincin ambalajlı veya ambalajsız olması mümkündür ama bugün gelinen noktada parfümlerin hiç biri müşterinin isteğine göre bir çeşmeden doldurulmadığına göre aslında parfüm açıkta satılmaz. Ama Türkiye’de bu segmentin adı açık parfüm olarak geçtiğinden, siz değerli müşterimiz de doğal olarak açık parfüm tanımını kullanıyorsunuz. Bu yüzden biz de açık parfüm demeye devam ederek sizi bilgilendirelim.

açık parfüm

Açık parfümler ve orijinal parfümler savaş halinde değildir. Öncelikle bunu netleştirelim. Açık parfüm tercih edenler, daha ekonomik alım yapmak isteyen parfüm kullanıcıları. Bütçelerinin yüksek fiyatlı parfüm almaya uygun olmaması ise onları daha kalitesiz parfüm kullanmaya mahkum etmemeli. Bu yüzden LORİS Parfüm olarak, açık parfüm alanındaki en kaliteli parfümleri üretmek için çalışıyoruz.

açık parfüm pazarı

Açık parfüm üretiminin, tıpkı diğer kozmetik ürünlerde olduğu gibi çok ciddi bir kalite kontrol yönetmeliği var. LORİS Parfüm olarak Sağlık Bakanlığı’nın üreticilere uyguladığı tüm kurallara harfiyen uyuyoruz. Sadece bu standartlara uymakla kalmıyor, ihracat yapan bir marka olarak Avrupa Birliği’nin tüm üretim koşullarını da yerine getiriyoruz.

Loris açık parfüm

Marka parfümlerde ve açık parfümlerde kullanılan esanslar, hammmaddeler birbirinin aynıdır. Ancak orijinal parfümlerin maliyetlerini, marka değeri, yüksem ambalaj, yapılan reklamlar ve yüksek bütçeli ARGE çalışmaları oluşturur. Çok önemli bir başka maliyet faktörü de, ithalatçıların, ihracatçıların, toptan alım yapanların ve daha da ötesi perakende mağazaların doğal olarak koyduğu yüksek kar marjlarıdır. Tüm bu maliyetler bir araya geldiğinde orijinal parfümlerin maliyetleri yükselir. Açık parfümleri daha ekonomik yapan, kullanılan hammaddenin kalitesi veya müşteriye düşük kalitede ürün satmak değildir. Açık parfüm üreticileri, müşterilerinin alım gücünü de göz önünde bulundurarak, dünyanın en beğenilen koku karışımlarının benzerlerini, çok yakın muadillerini üretir ve daha ekonomik ambalaj, daha düşük tedarik zinciri maliyetleriyle müşteriye sunarlar.

açık parfüm sahte parfüm değildir

Siz değerli müşterilerimizin şu iki konuyu birbirine karıştırmaması çok önemlidir. Açık parfümler sahte parfüm değildir. Sahte parfüm yaparak, orijinal markaların kullandığı ambalajlarla müşteriye satmak bir suçtur. Burada isim taklit etmenin ötesinde, nerede üretildiği belirsiz bir takım ürünlerle çok büyük kar marjlarıyla müşteri aldatılmaktadır.

açık parfüm üreticileri müşterileri kandırmaz

Açık parfüm üreticileri müşterilerini kandırmaz. Ürünün maliyetini en ekonomik düzeye indirmeye yönelik çalışmalar yapar, ambalajlar konusunda özgün davranır ve öncelikle insan sağlığını, mutluluğunu ön planda tutar. Koku kalitesine, kalıcılığına, çeşide ve müşterinin taleplerine odaklanır. LORİS Parfüm olarak, açık parfüm pazarının en iddialı markalarından biri olma hedefiyle 2006 yılından beri aralıksız çalışıyoruz. Şişelerimiz, ambalajlarımız, iletişim faaliyetlerimiz konusunda hem çok özenli davranıyoruz hem de müşterilerimizin bütçelerini korumaya dikkat ediyoruz.

açık parfüm ekonomiktir

Parfümlerimizde kullandığımız esanslar ve diğer tüm hammaddeler orijinal parfümlerin kullandıklarıyla aynı. Dünya çapında parfümlerin esanslarını temin eden esans üreticilerinden alım yapıyoruz. 2018 yılında InoLab markası altında ARGE faaliyetlerimizin hızını artırdık. Kendi özel karışımlarımız ile özgün kokular üretmek ve bu alanda güçlü bir marka olmak hedefine kilitlendik. Ekonomik segment parfümlerimizin yanı sıra Extract parfüm olarak bilinen daha yoğun esanslı parfüm çeşidimiz olan Niche Serisini ortaya koyduk.

açık parfümde bir ilk niche serisi

Yaptığımız ARGE çalışmaları sonrasında Türkiye’nin her şehrine özel koku yapan ilk parfüm markası biz olduk. Üretim kalitemizi Avrupa Birliği standartları düzeyine taşımakla yetinmedik ve Loris Parfüm Akademi’yi hayata geçirdik. Açık parfüm alanında mağaza ekiplerinin eğitimi ve gelişimine en önem veren marka olmak için çalışmalarımızı hızlandırdık.

loris akademisi

http://lorisakademi.com/
Bir açık parfüm markası olarak LORİS Parfüm müşterileri şu taahhütleri çok net olarak yapar. - Üretimimiz, hem Sağlık Bakanlığı hem de AB standartlarının gereklerine uygundur. - Kullandığımız esans ve diğer hammaddeler dünya kalitesindedir. - Dünyanın en beğenilen kokularını size ulaştırmak konusunda faaliyetlerimiz aralıksız devam etmektedir. - Her şehirde bir LORİS Parfüm mağazası açma hedefimiz vardır ama bize ulaşamayan müşterilerimiz için bir www.lorisparfum.com’dan online satış yapmayı sürdüreceğiz. - Mağaza ekibimizin güler yüzlü ve kaliteli bir hizmet sunduğunu inanıyoruz ve onları geliştirmek için aralıksız eğitimler yapacağız.

açık parfüm müşterileri için

LORİS Parfüm’ün değerli müşterileri olarak sizlere, yüksek kalite standartlarında ve ekonomik fiyatlarla parfüm üretmeye deva edeceğiz. Hepimiz, her şeyin en kalitelisini hak ediyoruz. Dünyanın en güzel kokularına açık parfüm LORİS’te sizin zevkinize ve bütçenize uygun bir koku mutlaka vardır.