Parfümünüz Kişiliğinizin Aynası

Bir insanın kişiliğiyle ilgili fikir edinmek için bir çok yol vardır. Elbette, uzun süreli arkadaşlık ve ilişkilerde karakter analizi daha sağlıklı yapılabilir. Parfümün tarihine bakarsanız, insanların kötü vücut kokularını parfümle saklamayı amaçladıklarını görürsünüz. Yıllar içinde bu yanlış inanış değişti, artık kötü kokular için deodorantlar kullanılıyor.

Parfüm ise tamamen bir güzellik malzemesi olarak görülüyor. Kadınlar da erkekler de parfümlerini kişisel tercihlerine göre seçiyorlar. Ve kimi insanlar, parfümleri olmadan kendilerini eksik hissediyor. Tabii doğru parfümü bulmuşsa. Peki parfüm seçimlerimiz karakterimiz hakkında bize neler söylüyor biliyor musunuz? Gelin keşfedelim.

Oryantal Kokuları Seviyorsanız

Baharatlı, sıcak ve misk notaları sevenler genellikle oryantal parfümleri kullanırlar. Bu parfümleri kullanan insanların cesur ve egzotik oldukları düşünülür. Kişiliklerinin en önemli özelliği duygusallıktır ve oryantal kokular onların içindeki duygusallığı ortaya koyar. Parfümünüzü seçerken oryantal kokuları bir kez daha koklayın.

Loris Parfüm'ün En Güzel Oryantal Kokularını Keşfedin

Kadın Parfümleri;

K-092 KEŞFEDİN
K-270 KEŞFEDİN
K-067 KEŞFEDİN

Erkek Parfümleri;

E-068 KEŞFEDİN
E-224 KEŞFEDİN
E-020 KEŞFEDİN

Çiçek Kokularının Peşindeyseniz

Dünyanın her yerinde en çok satılan ve tercih edilen kokular çiçek kokularıdır. Yasemin, menekşe, zambak, gardenya gibi kokuları arıyorsa duygularınız, romantik, arkadaş canlısı ve hayattan zevk alan biri olduğunuz düşünülebilir. Klasik biri olmanız, sizi demode yapmaz çünkü hiç bir klasiğin modası geçmez. Kendisini ortaya koyarken bir çiçeği tercih eden insanlar aynı zamanda çok kırılgandır.

Loris Parfüm'ün En Güzel Çiçek Kokularını Keşfedin

Kadın Parfümleri;

K-025 KEŞFEDİN
K-258 KEŞFEDİN
K-266 KEŞFEDİN

Erkek Parfümleri;

E-001 KEŞFEDİN
E-173 KEŞFEDİN
E-221 KEŞFEDİN

Yeşil Kokular Sizi Cezbediyorsa

Yeşil notaları, çiçek buketlerinin içinde onları daha yoğun ve güzel göstermek için konulmuş yeşil yapraklar olarak düşünebilirsiniz. Taze kesilmiş çimlerin kokusunu hissetmek isteyenler yeşil notalardan vazgeçemezler. Sofistike, şık ve klas insanların yeşil kokuları sevdikleri düşünülür. Akılda kalıcı olmayı isterler ve kendilerine özgü insanlardır. Salatalık, fesleğen ve yeşil çay notaları arasında tazelik ararlar ve hayattan da bunu beklerler.

Loris Parfüm'ün En Güzel Yeşil Kokularını Keşfedin

Kadın Parfümleri;

K-035 KEŞFEDİN
K-261 KEŞFEDİN
K-018 KEŞFEDİN

Erkek Parfümleri;

E-159 KEŞFEDİN
E-108 KEŞFEDİN
E-010 KEŞFEDİN

Okyanus Sizi Etkiliyorsa...

Deniz kokulu notaları diğerlerinden daha çok seviyorsanız, özgür ruhlu, rahat ve havalı, aynı zamanda zarif ve entelektüel olduğunuz söylenebilir. Rüzgarlı bir kıyıyı hissettiren notalar hayalperestler için de çok iyi bir seçimdir. Okyanus kokularına tutkun insanlar planlı programlı davranmak yerine hayatı akışına bırakmayı severler. Enerjik olurlar ve bu enerjilerini hissettirirler. Ve tabii ki deniz tutkunudur hepsi.

Loris Parfüm'ün en güzel okyanus kokularını keşfedin:

Kadın Parfümleri;

K-256 KEŞFEDİN
K-042 KEŞFEDİN

Erkek Parfümleri;

E-003 KEŞFEDİN
E-048 KEŞFEDİN

Meyve Notalarında Hayat Buluyorsanız

Meyveli parfümler eğlenceli insanların ortak seçimidir. Denemekten çekinmezler ve deneyerek kendilerine en yakışan kokuyu bulmak konusunda da cesurdurlar. Meyveli kokuları seven insanların çevreleri geniştir ve sosyalleşmek onlar için mutlak bir gerekliliktir.

Loris Parfüm'ün en güzel meyveli kokularını keşfedin:

Kadın Parfümleri;

K-024 KEŞFEDİN
K-033 KEŞFEDİN
K-176 KEŞFEDİN

Erkek Parfümleri;

E-080 KEŞFEDİN
E-208 KEŞFEDİN

Koku ailelerinin kişiliğinizle ilgili ortaya koyduğu ipuçlarına devam edeceğiz.