Kokunun Manifestosu

Loris Parfüm, müşterilerinin tercihleri, parfüm uzmanlarının deneyimleri ve yüzlerce mağaza çalışanından aldığı geri bildirimlerle yaptığı çalışmayı tamamladı. Size parfümün manifestosunu sunmaktan gurur duyuyoruz.

  • Güzel kokmak varoluş biçimidir

İnsanın tarih boyunca doğadaki güzel kokuların peşine düşmesi ve onu kendi bedenine hapsetmeye çalışması hep bu var olma çabasına işaret eder. İnsan, kokuyla doğar ve kokuyla sürdürür hayatını. Parfümün icadıyla birlikte bu koku anlam kazanmış, kalıcı olmuş ve insanın varlığını güçlendirmiştir.

  • İnsan kokularla yaşar

Sözcükleri unutulur ama kokular unutulmaz. Hiç olmadık bir anda, bir kokuyla çocukluğumuza döneriz ve başka bir koku bizi gençliğimize taşır. Zaman makinesidir koku.

  • Seçimleri kokulara göre yönlendiririz

Koklarız istemeden... Kucağımıza aldığımız bebeğimizi, sevdiğimizi, annemizin saçlarını... Kokular sevgiye, iletişime yol açar.

  • Koklamak canlı tuta, anı yakalamanıza sebep olur

Bir bahar sabahı doğayı, bir deniz kenarında yosunları, bir gece vakti soğuk havayı koklayın. Hayattasınız. Nefes almak bir mucizedir ve aldığınız her nefesle birlikte kokuları da içinize çekersiniz.

  • Koku, stili ortaya çıkarır

Kişiliğinize, davranışlarınıza eşlik eder. Sözlerinizin, bu sözleri söyleme biçiminizin ve tutumunuzun yanı sıra kokunuza da bir izlenim yaratırsınız.

  • Doğru koku iyi hissettirir

İyi hissettiğinizde mutlu da olursunuz. Mutlu olduğunuzda iyi enerjiler yayarsınız. İyi enerjiler yaydığınızda sevilirsiniz. Sevilmek insanların en önemli ihtiyacıdır.