Muhteşem Araba Kokuları

Araç Kokusu Seçmek

Güzel kokuların peşinde koşanlar, bulundukları her mekânın kokusuna dikkat ederler. Onlar için güzel koku, mutluluğun, huzurun ve temizliğin bir sembolüdür. Güzel koku denince akla sadece parfüm gelmiyor. Mağazalarımızda sunduğumuz çeşit çeşit oda kokusu ve araba kokusunu da mutlaka denemelisiniz. Loris Parfüm markasını benzer tüm markalardan ayrıştıran en önemli özellik, müşterilerimize sunduğumuz farklı ürün grupları.

Ve bu grupların içinde araba kokularının yeri de çok önemli. Çünkü otomobil sahibi olan müşterilerimiz, mağazalarımıza girdiklerinde mutlaka sevdikleri araba kokusunu da alışveriş çantalarına atmak istiyorlar. Bunun birçok nedeni var ama önce gelin, araba kokusu alırken nelere dikkat etmeniz gerektiğini birlikte öğrenelim.

Araba Kokusu Almanın 6 Altın Kuralı

1. Kalite ve Sağlık

Birinci ve en önemli kural, sağlığınızı tehdit etmeyecek bir araba kokunuz olmasıdır. Bunun nedeni çok basit, arabalar son derece küçük mekânlardır -eğer bir otobüsünüz yoksa- ve bu mekânda doğrudan soluyacağınız kokunun kalitesi önemlidir. Kokunuzun üretim kalitesine önem verin. Loris Parfüm mağazalarından alacağınız her ürün uluslararası standartlara uygundur. Üretimde kullandığımız hammaddeler IFRA standartlarındadır. Dünyanın dört bir yanında satılan tüm ürünlerimiz gibi araba kokularımız da insan sağlığına uygun kalite koşullarında üretilir ve satışa sunulur.

2. Kokunun Dengesi

Araba kullanırken canlılığınızı ve enerjinizi yitirmemeniz gerekir. Bazı kokuların insanda aşırı rahatlama oluşturduğu bilinen bir gerçektir. Evinizde kullandığınız kokularda rahatlatıcı özellik arayabilirsiniz ama araba kokunuz size enerji vermeli. Bu ara sizi bunaltan bir koku almamaya da gayret edin. Kokular düşündüğünüzden daha etkilidir duygularımız üzerinde. Siz, dengeli, sizi bunaltmayan, sevdiğiniz bir anıyı veya bir tatili anımsatan taze ve enerjik kokulara yönelin. Loris Parfüm araç kokuları içinde bu konuda size mutluluk verecek ilk üç koku: Okyanus esintisi, doğa ve yeşil elma olabilir. Üçü de enerji verir, sürüşünüze mutluluk katar ve her arabaya bindiğinizde “Arabam da ne güzel kokuyor!” demenizi sağlar.

3. Aile Uyumu

Arabanıza sadece kendiniz binecekseniz özgürsünüz! Ne isterseniz onu alırsınız. Ama bir aile otomobili kullanıyorsanız doğal olarak koku seçiminde demokratik bir karar almalısınız. Sizin çok sevdiğiniz bir koku, eşiniz hatta bebeğiniz için uygun olmayabilir. Bir koku birisini mutlu ederken diğeri için sıkıntı verici olabilir. Bu yüzden seçeceğiniz kokunun hafif ve genellikle sevilen bir koku olmasına dikkat edin. Loris Parfüm’ün araç kokuları içindeki, şeftali, kır çiçeği ve çilek kokularını oylamaya sunmanızı öneriyoruz. Birinden biri sizin kokunuz olabilir. Ailenizle mis kokulu bir sürüş yapmaktan daha güzel ne olabilir?

4. Kalıcılık

Araç kokunuzun kalıcı ve uzun ömürlü olmasını tercih edin. Bu yüzden herhangi bir koku seçmeden önce türünü, ömrünü, yarı ömrünü ve ilgili tüm bilgileri sormaktan çekinmeyin. Aracınızda kullanacağınız koku da tıpkı parfümünüz gibi performansını hiç değilse birkaç hafta boyunca gösterebilsin. Loris Parfüm’ün cam şişede, şık ambalajlı dekoratif araç kokuları bu konuda son derece iddialıdır.

5. Mevsimlere Göre Koku

Her mevsim değişkenlikle gelir ve bize farklı ruh halleri getirir. Öyleyse neden otomobil kokuları da mevsimlik olmasın? Yaz ayların!da daha dinlendirici, ilkbaharda meyveli ve çiçekli, kış aylarında size yazı anımsatacak çok güzel kokularımız var.

6. Araba temizliğinin ardından

Bazen otomobilinizi yıkamaya verirsiniz ve iç dış temizlik yaparlar. Bu konuda mutlaka seçici olun. Otomobilinizin ne ile temizlendiğine dikkat edin. Hele de aile otomobili kullanıyorsanız, çocuklarınız da otomobilinize binecekse ağır kimyasal temizleyicilerden sakının. Arabanız temiz ve mis gibi kokuyor gibi görünebilir ama küçücük arabanın içinde ağır kimyasalların etkisi zararlı olabilir. Aynı durum sizin için de geçerli ama çocuklarımız söz konusu olduğunda hiçbirimiz istisna yapmayız! Temizliği yapan personele eğer istemiyorsanız promosyon araç kokusu takmamalarını da özellikle öğütleyin. Bazen aracınız yıkanır, tertemiz olur ama size jest olsun diye hiç hoşlanmadığınız bir araç kokusunu aynanızdan sallandırıverirler! Elbette bunu hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyeti için yaparlar ama ya sizin zevkleriniz! Arabanızda geçireceğiniz zamanın kalitesi için iyi bir araba kokusunu hak ediyorsunuz. Ama öncesinde hak ettiğiniz, dikkatli bir sürüş, mutlaka emniyet kemeri ve güvenli bir yolculuk. İyi sürüşler dileriz!