Oda Kokusunda Niche Bir Yaklaşım

Niche oda kokuları denildiğinde aklınıza ne geliyor? Niche Home Freqrance Serisi, tasarımlarıyla bulundukları ortamlara sıradışı bir şıklık katarken, benzersiz notaları ile anılarınıza eşlik ediyor. Zengin ve zarif detaylarıyla yaşam alanlarınızda her zaman görmek isteyeceğiniz aromatik seri ruhunuzu, zihninizi ve vücudunuzu rahatlatan etkileyici notalarıyla kusursuz bir ambiyans sunuyor.
Huzurlu ve mutlu bir atmosferin tamamlayıcısı olan Niche Home Fragrance Serisi bambu çubuklu oda kokuları, doğal soya özü ile tasarlanan mum ve sprey ile yaşam alanlarınıza sıcaklık katmak için mükemmel bir seçim!⁠

Önce Niche Parfümleri Keşfedin!

Niche parfümler, dünyanın sayılı parfümörleri tarafından sınırlı sayıda üretilen, sıradışı ve yüksek esans oranlarına sahip çok özel karışımlardır. Kalıcı, iddialı ve çok özel parfüm denemek isteyenler için Niche Koleksiyonu tüm Loris Parfüm mağazalarında keşfedilmeyi bekliyor.
Dünyanın yükselen parfüm trendlerinden biri olan üniseks kokular, Niche Serisi ile sadece Türkiye’de değil dünyanın dört bir yanına ulaşıyor.
Ve şimdi bu efsane koleksiyon, oda kokularıyla seçkin evlerin havasını değiştirmeye hazır.

Niche Oda Kokularına Yolculuk

Dekoratif ve şık tasarımlı mum, sprey ve bambu çubuklu oda kokusu çeşitlerinden oluşan Niche Home Fragrance Serisi 6 farklı kokusuna özel 6 farklı sofistike tasarımıyla öne çıkıyor. Her bir kokuya özel yapılan tasarımları dekoratif aksesuar olarak da değerlendirmek mümkün. Bulunduğu ortamlarda fark yaratacağını göreceğiniz Niche Home Fragrance, aynı zamanda sevdikleriniz için özel bir hediye.

Mint & Orange Niche Ortam Kokusu

Niche Serisi oda kokularına nane ve portakalın muhteşem buluşmasıyla merhaba demeye ne dersiniz? Portakal ve nane notalarını kusursuzca bir araya getiren bu sihirli formül evinizin tüm havasını çok kısa süre içinde değiştirecek. Bu ikili bir araya gelerek sadece evin havasını güzelleştirmiyor, konsantrasyonu arttırıyor, sakinleştiriyor ve mekanlara tazelik taşıyor. Sadece evler ve ofisler için değil, konuk ağırladığınız her mekânda, mağaza girişlerinde ve otel lobilerinde de bir imza koku kullanmak istiyorsanız, onu buldunuz.

Bergamot & Powdery Niche Ortam Kokusu

Narenciye ailesinin güçlü notası bergamot, romantik ve huzur veren pudra kokusu ile buluştu. Kalite, sadelik, zarafet ve kalıcılık bu özel karışımı özetleyen dört kelime olabilir. Kullanıldığı her mekânı unutulmaz kılan bu özel karışım, yeşil yapraklar, kırmızı meyveler ve gül notalarıyla zenginleştirildi.

Fruit & Spicy Niche Oda Parfümü

Meyve ve baharat… İçinize işleyecek bir formül ve evin havasını kullanmaya başladığınız anda ışıtacak çok özel bir oda kokusu. Bergamot, menekşe, baharat ve amber notalarının eşlik ettiği Fruit & Spicy Niche Oda Parfümü, mekâna girdiğiniz andan itibaren tüm enerjinizi değiştirecek. Kaliteye tutkuyla bağlı bir ev sahibi iseniz bu kokuyu keşfetmeye hazır olun.

Floral & Leather Niche Oda Parfümü

İç mekanların havasını değiştirmeye hazırız ve dünyanın en çekici koku karışımlarından biri ile iddialıyız: Floral & Leather Niche Oda Parfümü. Çiçeklerin güzellik ruhunu taşıdıkları bu özel oda kokusu, deri notasının derinliğiyle katmerleniyor. Galbanyum, domates yaprakları, iris ve deriyi bir araya getiren koku piramidi, tarz bir oda parfümü arayanlar için tasarlandı.

Aromatic & Cinnamon Niche Oda Parfümü

İç mekanlara denge, ahenk ve sonsuz huzur taşıyoruz. Aromatic & Cinnamon Niche Oda Parfümü, etkili ve kalıcı bir koku olan tarçını ustaca evinize taşıyor. Ne eksik ne fazla, tam tadında. Narenciye notalarıyla güçlenen formül aynı zamanda narenciyelerin ışıltısını da taşıyor.

Aoud & Ylang Niche Oda Parfümü

Egzotik ylang ylang çiçeğinin iç mekanlardaki muhteşem salınışı… Oud ağacının doygun ve sakin dokunuşu… Lüks tanımını değiştiren ve yeniden yazdıran bir kalite anlayışı. Aoud & Ylang Niche Oda Parfümü’nü gururla sunuyoruz. Minimalist mekanların enerjisini yükseltecek harika bir seçenekle tanışmaya hazır olun.

Exotic Blend Niche Oda Parfümü

Liçi, şeftali ve bergamotun lezzet ve enerji kattığı, şakayık çiçeklerinin güzelliğiyle yükselen, portakal çiçeklerinin tazeliği ile ışıldayan enfes bir karışım daha: Exotic Blend Niche Oda Parfümü. Niche Koleksiyonu oda kokularının son derece sofistike örneklerinden biri.

Niche parfüm tutkunları, aynı zamanda farklılık, kalite ve iddianın da tutkunları. Tenlerinde aradıkları özel etkiyi yaşadıkları tüm mekanlara taşıyan Niche Oda Parfümlerimizle sadece evlerin havasını değil, yaşam kalitenizi değiştireceğiz.