Özel geceler ve davetler için Niche Parfüm önerileri

Özel bir geceye hazırlanırken her şeyden önce ruh halinizin yüksek olması önemlidir. Hazırlık sonrası alacağınız iltifatlar ruh halinizi yükseltmenin en kısa yoludur. Bu yüzden hazırlık yaparken tıpkı giysileriniz, saçınız, ayakkabılarınız gibi parfümünüze de özen göstermeli ve doğru seçim yapmalısınız. Loris Parfüm’ün efsane seri Niche’den özel geceler ve davetler için ideal 5 parfümü sizin için seçtik.

Özel gecelerde neden özel bir parfüm kullanmalısınız?

Her parfümün kendine has bir çekim alanı vardır. Parfümlerin koku piramitlerini tasarlarken, sadece birbirine yakışan notaları değil birçok bileşeni göz önünde bulundururuz. Kişilikler, mevsimler, ruh halleri ve parfümlerin günün hangi saatlerinde kullanılacağı gibi… Günün farklı zamanları, farklı koku kombinasyonları gerektirir. Özel geceler ve davetlerde seçilen kokunun biraz daha cesur ve kalıcı olması tercih edilir.

Özel gece ve davetler için kullanılacak parfümlerin özellikleri

Bir parfümü özel yapan en önemli şey sizin teninizle olan uyumudur. Bu yüzden öncelikle parfümünüzle aranızdaki ten uyumuna dikkat edin. Eğer sizin için çok özel bir geceye hazırlık yapıyorsanız, ilk kez kullanacağınız bir parfümü o gecenin öncesinde mutlaka deneyimleyin. Kokuların her insanın teninde farklı bir yansıması olduğunu unutmayın ve o gece sizi mutsuz edecek bir deneyim yaşamamak için parfümünüzü öncesinde denemiş olun.

Özel gece ve davetlerde kullanılacak parfümlerin kalıcı ve güçlü olması istenir. Aksi halde gecenin ışıltısına ayak uyduramazlar. Partilerde veya özel etkinliklerde herkes bir parfüm kullanır ve kokunuz güçlü değilse kalabalıkta yok olur gider. Bu yazımızın sonunda önereceğimiz Niche parfümler tam olarak bu ihtiyacı karşılar. Yüksek esans oranlarıyla dünyanın en kalıcı ve güçlü nota karışımlarını içerirler.

Bu ipuçları ve püf noktaları, sizi diğerlerinden ayırabilecek bir koku seçmenize yardımcı olacaktır. Onları takip edin, zihninize, bedeninize ve ruhunuza hitap eden bir koku seçin ve iltifatlara hazır olun.

Hadi gelin şimdi olağanüstü Niche serisinin en iddialı parfümlerini yakından tanıyalım.

Loris Niche Üniseks Petalia Rhubarb: Dansa hazır mısınız?

Loris’in ikonik Niche koleksiyonunun yeni gözdesi olan bu sihirli koku, Türk Gülü, müge çiçeği ve şakayık dansının etkisinde enfes bir gece parfümü. Petalia Rhubarb, ruhunu çiçeklerden alıyor ama hindistan cevizi, liçi meyvesi ve bergamotun tazeliğini de taşıyor. Vanilya, beyaz misk ve kaşmeran ile mühürlenen bu özel karışım hem kadın hem de erkekler için kusursuz bir gece parfümü olmaya aday.

Loris Petalia Rhubarb Unisex Niche Parfüm 100 ML

Loris Niche Üniseks Silk Mode: İpek gibi bir gece

Loris Silk Mode Unisex Niche Parfüm, teninde gece boyu ipeksi bir çekim alanı oluşturmak isteyenler için tasarlandı. Kullanılan Oud notalarının kaynağı en nadide ağaçların yetiştiği Laos. Bulgar gülü ve İtalyan bergamotu parfümü benzersiz bir noktaya taşıyor. Fas’ın mavi papatyası ve Hint papirüsü ile katmerlenen koku sizi tam anlamıyla bir gezegen turuna çıkarıyor. Üniseks olması ise Silk Mode’un en güçlü yanı…

Loris Silk Mode Unisex Niche Parfüm 100 ML

Loris Niche Üniseks Irıs Leather: En özel akşamların heyecanı

Loris Niche koleksiyonunun gücünü iris çiçeğinden alan ikonik parfümü Irıs Leather, çiçeğin kendine has kokusunu deri notalarıyla derinleştiriyor. Parfüm, ardıç tohumlarından gelen özel reçineli aroma ile daha da özel bir hal alıyor. Mate yaprakları ve tonka fasulyesi ile zirveye ulaşan bu sihirli formül, gece boyu size eşlik etmeye hazır. Çekim alanınızı her saniye daha da genişleterek…

Loris İris Leather Unisex Niche Parfüm 100 ML

Loris Niche Üniseks Red Currant: Unutulmayan anlar için…

Üniseks koku tutkunlarının yeni fenomeni olmaya aday bir parfümle karşınızdayız: Loris Niche Üniseks Red Currant. Frenk üzümü ve liçi meyvesinin egzotik buluşmasıyla açılış yapan Red Currant, kalp notalardaki gülün muhteşem etkisiyle yükseliyor. Kokunun temel notaları arasında yer alan vanilya ve vetiverle ise yumuşak, kremsi ve kalıcı bir etkiye bürünüyor. Onunla geceye hazırsınız!

Loris Red Currant Unisex Niche Parfüm 100 ML

Loris Niche Üniseks Amber Vanilla: En uzun gecelere…

Pembe biberin kendine has esansı ile başlayan bu enfes koku senfonisi, bergamot ve mandalina ile canlılık kazanıyor. Kokunun kalp notalarında tatlı vanilya, amber ve kaşmir var ve bu üçlünün dayanışması sadece parfümün değil, sizin kalbinizi de attırma gücüne sahip. Koku piramidinin temelindeki odunsu notalardan derinliğini, çekim alanını ve kalıcılığını alan Amber Vanilla ile gece uzun ve sürprizlere gebe.

Loris Amber Vanilla Unisex Niche Parfüm 100 ML

Loris Niche Üniseks Saffron Ambre: Şiir gibi bir gece

Son derece temiz ve bir o kadar da güçlü bir parfümle tanıştırıyoruz sizi: Loris Niche Üniseks Saffron Ambre. Yasemin notalarının iddialı güzelliğiyle açılan koku safran notaları ile aydınlanıyor. Parfümün kalbindeki amber hem kokuya hem de geceye damga vuracak kadar etkileyici. Saffron Ambre formülünün temel notaları ise sedir ağacının güçlü gövdesinin etkisinde… Şiir gibi bir parfüm ve şiir gibi bir gece.

Loris Saffron Ambre Unisex Niche Parfüm 100 ML