En Güzel Uniseks Parfümler

Loris Niche Koleksiyonu’nun en önemli özelliği kuşkusuz yüksek kaliteli hammaddelerle üretilen yüksek esans oranına sahip parfümlerden oluşması. Bu özelliğinin yanı sıra Niche koleksiyonu parfümlerinin büyük bir çoğunluğu üniseks, yani hem kadınların hem de erkeklerin severek kullandığı parfümleri içeriyor. Dünyanın en özel esans karışımlarını, şaşırtıcı bir fiyat ve kalite performansıyla ortaya koyduğumuz Niche Koleksiyonu’muz üniseks özelliğiyle de hem yurt içinde hem de yurt dışında müşterilerimizin büyük beğenisini topluyor.

Bir parfümün erkek veya kadın parfümü olması, o parfümün koku piramidinde kullanılan notaların karışım oranlarıyla ve dünya çapında kabul gören tüketici eğilimleri ile doğrudan doğruya ilgilidir. Niche koleksiyonundaki üniseks parfümler ise, kullanıcının tercihine göre daha kadınsı veya daha erkeksi etki oluşturabilir. Bazı parfümlerin içerdikleri notalar kullanıcının beyninde daha kadınsı bir etki oluştururken aynı parfümler bir başkası için erkeksi kabul edilebilir. Her zaman söylediğimiz gibi parfümler, sadece notaların bir araya geldiği güzel karışımlar değil, size geçmişten gelen çağrışımlardır.

Niche Koleksiyonunu bu denli paha biçilmez yapan da bu özelliktir. En güzel üniseks parfümlerimizi anlatmaya başlamadan önce, üniseks parfümlerle ilgili bilmeniz gerekenleri sizin için sıralayalım: Parfümlerde eskiden beri var olan kadınlar çiçek kokularını sever erkekler daha odunsu kokuları ve misk bazlı parfümleri sever inanışı giderek ortadan kayboluyor. Artık parfümseverler kendilerini en iyi ifade eden kokulara eğilim gösteriyorlar. Parfümün kalitesini ortaya koyan faktörler kalıcılığı, esans oranı ve etkisi. Koku piramidini oluşturan notaları artık ikinci sırada yer alıyor.

Koku uzmanları bir süre sonra parfümlerin kadın ve erkek diye değil, fresh, narenciye, günlük, abiye gibi farklı şekillerde sınıflandırılacağına inanıyorlar. Yani bir süre sonra parfümler cinsiyete göre değil, beğenilere göre sınıflandırılacaklar. Üniseks kokular sayesinde kullanıcıların seçenekleri sınırsız bir hal alıyor. Giderek daha fazla kadın ve erkeğin üniseks parfümleri talep etmesi bu konuda var olan algıyı da değiştiriyor. Koku son derece soyut bir kavram. Bir kokuya verdiğimiz tepki, yani onu kadın veya erkek kokusu olarak sınıflamak aslında bugüne dek öğrendiklerimizle ilgili. Gül kokusu sadece gül kokusu Ama bugüne dek onu kadınlar daha çok sahiplendi. Şimdi bu değişiyor.

Niche Koleksiyonu Uniseks Parfümler

Exotic Blend

Niche Koleksiyonu üniseks parfümleri arasında özel bir yeri olan Exotic Blend enfes bir meyve patlaması ile başlar. Son derece tatlı ve sulu bir şeftali, egzotik Lychee meyvesi ile buluşur ve parfüm sizi böyle karşılar. Kokunun orta notaları arasında yer alan portakal çiçekleri, yasemin ve şakayık ise etkileyici bir koku kombinasyonu olarak parfümün cazibesini oluşturur. Exotic Blend koku piramidinin temel notaları arasında yer alan ahşap, misk ve yosun tabana yayılan gücü sembolize ederler. Muhteşem bir üniseks parfümle tanışmak istiyorsanız mutlaka denemelisiniz.

Passion Delight

Koleksiyonun eşsiz bir parçası olan Passion Delight büyülü çarkıfelek çiçeğinin notalarını taşıyor. Çiçek ve meyve lezzetini aynı sihirli karışımda birleştiren Passion Delight, üst notalarında ahududuyu misafir ediyor. Paçuli ve beyaz çiçek özlerinin etkisi, dipteki musk notalarıyla mühürleniyor. Musk hem kokuya güçünü katıyor hem de kalıcılığı büyük ölçüde artırıyor. Tutkunun bir kokusu olur mu diye düşünüyorsanız, onu buldunuz. Niche’in en güzel karışımlarından biri olan Passion Delight tam olarak tutkunun kokusu.

Tonka Wood

Kadın ve erkeklerin aynı anda büyük bir tutkuyla sevdikleri notalar var. Bu notalar, kendi özelliklerinin dışında bir araya geldikleri diğer notalarla da farklılaşıyor. Oryantal deri kokusu bunlardan biri. Tonka Wood’a karakter katan oryantal deri kokusu, acı bademden aldığı cesaretle daha da belirginleşiyor. Lavanta tüm bu karışımın dingin yönünü oluşturuyor ve ortama çiçeksi bir etki katıyor. İris çiçeği ise zarafetiyle parfümün tüm ışıltısını oluşturuyor. Kaşmir sıcaklığıyla son bulan Tonka Wood, üniseks parfümlerin en sevilenlerinden biri olarak listemizde yer alıyor.

Oud Absolue

Niche Koleksiyonu’nun Ortadoğu rüzgarları estiren eşsiz üniseks parfümü Oud Absolue, tütün ve şeker karışımlı notalarıyla büyülüyor. Portakaldan gelen tazelik ve enerji tütün ile muhteşem bir kombinasyon oluşturuyor. Aldehidic katkısıyla keskinleşen bu özel karışım, menekşe ve yaseminle zenginleşiyor. Oryantal kokulara ilgi duyan herkes için muhteşem bir deneyim olabilir.

Vanil Tabac

Bazı parfümler ışıldar ve Niche Koleksiyonu’nun asil kokusu VANIL TABAC kesinlikle bunlardan biri. Tütün yaprağı özlerini, vanilyanın kremsi ve romantik etkisiyle buluşturan bu iksir, sıcacık bir etkiyle açılış yapıyor. Devamında ise sizi egzotik ve mutluluk veren kakao notaları bekliyor. Baharat notalarının zenginleştirdiği bu özel karışım tonka fasulyesi notalarıyla son buluyor. Hem kadınların hem de erkeklerin keyifle kullanacağı VANIL TABAC asaletiyle göz kamaştırıyor.

Vetiver Gold

Türkiye’de Kâbe Samanı olarak adlandırılan vetiver notası, dünyanın en beğenilen koku karışım notalarının favorilerinden biri. Vetiver Gold'a ismini veren bu özel dokunuş, güçlü ve yeşil bir etkiyi de beraberinde getiriyor. Vetiverin yeşil etkisi deniz notalarıyla buluşunca son derece belirgin bir canlılık ortaya çıkıyor. Narenciye, yeşil ve deniz notalarını bir araya getiren bu özel parfüm hem kadınlar hem de erkekler için bir cazibe merkezi oluşturuyor.

Iris Leather

Mis kokulu iris çiçeği ile yükselen bir başka parfüm: Iris Leather. Kokuya adını veren iris çiçeği mayhoş kokulu ve özel bir çiçek. Deri notalarıyla buluşan iris, baş döndürücü bir güzelliğe bürünüyor. Bu karışıma ardıç tohumlarının özel reçineli aroması lezzet katıyor. Mate yaprakları ve tonka fasulyesi ile tamamlanan piramit, son derece iddialı bir etkiye sahip. Bu zengin nota karışımının kalıcı etkisini de unutmadan ekleyelim.

Black Incense

İsli bir koku diyebiliriz Black Incense için. Haşhaş bitkisi bu parfümün alameti farikalarından biri. Parfümün reçine, kahve ve tütünden aldığı son derece sağlam bir oryantal yapısı var. Teninizdeki ilk etkisi ve birkaç saat sonra oluşan etkisi arasında büyük bir fark var. İlkinde etkileniyor ve bir açıdan büyüleniyorsunuz, zaman geçtikçe ise daha sıcak bir duygu kaplıyor sizi.

Aoud Leather

Aoud Leather’i koklarken kalabalık ve zengin bir koku koridorundan geçeceksiniz. Domates yapraklarının tazeliği, vanilyanın derinliği ve derinin gücü karşılayacak sizi… Laden ağacı ve adaçayı koridorun devamında bekleyen iki sürpriz nota. Sonrasında ise sandal ağacı ve opoponax reçinesi birlikteliği devreye giriyor. İşin içindeki bir tutam Orris Çiçeği kokunun gizemli yanını oluşturuyor ve eşsiz bir dokunuşla Aoud Leather’i bir klasiğe dönüştürüyor.

Tagette Spicy

Tagette Spicy’nin formülündeki gül, zarafetin ve güzelliğin sembollerinden biri olarak parfümün tek bir spreyle bile birçok şey ifade etmesini sağlıyor. Ylang ylang, paçuli ve kehribarın birlikteliğinden kendine özel keskin bir lezzet alan Tagette Spicy, balzamik etkisiyle zirveye çıkıyor. Kendisini her an yenileyen LORİS Parfüm unisex Niche serisi, bu özel tasarım parfümle kalitenin zirvesini de zorluyor. Tagette Spicy’de odunsu kokuların özünü ve keskin baharatların derinliğini deneyimleyeceksiniz.