Dünyanın En Güzel Kokuları: Niche Serisi

Dünyanın En Güzel Kokuları Niche Serisi

Bu yazıya extract parfümün tanımıyla başlayalım. Extract parfüm, parfüm endüstrisinde esans oranı en yüksek olan parfümlere verilen isimdir. Extract parfümler, dünyanın en sevilen kokularını, çok özel ambalaj ve sunumlarla müşteriye pazarlarken, aynı zamanda çok yüksek bir esans oranıyla tüm parfümlerden ayrılırlar. Loris Parfüm extract parfüm serisi olan Niche, Loris Parfüm’ün tümüyle kreasyon kokularından oluşur. Niche Serisi koleksiyonu, tüm parfümlerimiz gibi yüksek kaliteli hammaddelerle üretilir fakat yüksek esans oranıyla kendilerine mağazalarımız içinde bile çok özel bir yer kaplarlar.

Loris Niche Serisi parfümlerinin kokuları, hem son derece kalıcı hem de son derece yoğun ve ilgi çekicidir. Kendinize özel günlerde kullanacağınız, o günün anlam ve önemine uygun olarak çok özel olmasını istediğiniz bir parfüm seçmek isterseniz sizi Loris Niche Serisi ile tanıştıralım. En güzel Niche Serisi parfümleri sizin için derlerken, tüm mağazalarımızda deneme yapabileceğinizi de anımsatmak isteriz.

Işıldamak İster misiniz?

Loris Parfüm Niche Serisi Saffron Ambre

Bir koku nasıl olur da hem bu kadar aydınlık hem de bu kadar gizemli olmayı başarır? Bunu ancak Niche Serisi Saffron Ambre'i kokladığınızda hissedebilirsiniz. Belki siz onun sadece gizemli yanını göreceksiniz kim bilir? Ama içinizde daima bir gizem kalacak, bundan eminiz. Işıl ışıl bir yasemin safran buluşması yaşatacağız size Saffron Ambre ile…

Taze kesilmiş bir sedir ağacından yayılan odunsu kokunun doğallığında kaybolurken siz, biz bir buket nergis vereceğiz ellerinize. Ambergris etkisiyle katmanlanacak Saffron Ambre. Yoğun kokusu ile sizi kendine hayran bırakırken, öylesine dengede bir etki oluşturacak ki teninizde şaşıracaksınız. Fark edilecek ama asla önünüze geçmeyecek. Loris Parfüm Niche Serisi’nin gururla ortaya koyduğu çok çok özel bir kreasyon parfüm: Saffron Ambre.

Tazeliğin Parfüm Hali

Loris Parfüm Niche Serisi Bergamot Patchouli

Loris Parfüm’ün muhteşem kreasyon kokularının bulunduğu ünisex Niche serisinin en güzel kokularından bir diğeri: Bergamot Patchouli. Bergamot, taze elma ve frenk üzümünün beraberliğinden doğan meyveli etkiyi Bergamot Patchouli ile ilk tanıştığınız anda hissedeceksiniz. Bu meyve karışımı ananasın varlığıyla son haline dönüyor. Kokunun kalbinde dumanlı bir huş ağacı etkisi var. Huş ağacı odunsu etkisiyle meyvenin gücünü dengeliyor. Bergamot Patchouli, adını aldığı paçuliyi de tam kalbinde taşıyor. Ve enfes bir vanilya notası ile son buluyor. Bergamot Patchouli, vazgeçilmez üniseks kokulardan biri ve bir yanıyla erkeğe daha yakın.

Egzotik Tılsım

Loris Parfüm Niche Serisi Coco Vanille

Menekşeyi kalbine alan bu mutluluk iksiri Loris Parfüm Niche serisinin en ışıltılı yıldızlarından biri. Coco Vanille Hindistan cevizinin egzotik sıcaklığını teninize taşıyor. Hindistan cevizinin sıcaklığından gelen ismiyle Coco Vanille, sonraki adımda ylang ylang ile buluşuyor. Coco Vanille’in güzelliğinin sırlarından biri kalbindeki yasemin notaları. Yasemin girdiği tüm ortamlara çekicilik ve güzellik katan muhteşem bir nota olarak parfüme değer katıyor.

Vanilya ve beyaz misk parfümün yumuşak ve derin yanının sırrı. Loris Parfüm Niche Serisi'nin üniseks kokuları arasında Coco Vanille’in yaydığı enerji bambaşka. Kim kullanırsa kullansın, ister kadın ister erkek, etkisi inkar edilemez.

Kanatlanmaya Hazır Olun

Loris Parfüm Niche Serisi Aoud Cafe

Loris Parfüm Niche Serisi'nin üniseks kokularında bir tanesi de muhteşem Aoud Cafe. Loris parfüm uzmanlarının yılların deneyimiyle ortaya koydukları bu özel kreasyon koku, bergamotun gücü, enerjisi ve tazeliğiyle açılıyor. Çok özel bir nota bergamot. Girdiği parfümün mutluluk yaymasına da sebep oluyor.

Bergamotun ardından başlayan şeftali etkisiyle parfüm doygun ve tatlı bir ruh buluyor. Bu meyveli girişin ardından Aoud Cafe’nin kendine has siyah Afrika Kahvesi notalarıyla parfümün etkisi değişiyor. Oud ağacı ve beyaz mist ile tamamlanan koku piramidi, enfes bir parfümün yapısını oluşturuyor. Etkisi uzun, kalıcı ve yoğun esans oranıyla sadece teninizi değil, ruhunuzu da kanatlandıracak bir parfüm istiyorsanız Aoud Cafe’yi deneyin.

Rüzgar Gibi Gelir

Aoud Lemon Mint

Buz gibi bir koku. Ferah, taze, insanın içini açan ve her anı enerjiyle dolduran. Loris Parfüm Niche Serisi’nin üniseks kokuları arasında Aoud Lemon Min rüzgarı göz dolduruyor. Mandalina bahçelerinden geçiriyor bizi bu şahane parfüm ve soğutulmuş badem tanecikleriyle lezzet veriyor. Vetiver, paçuli ve amber derinliğinde yol alıyorsunuz ve nane ferahlığı peşinizi hiç bırakmıyor. Şehirli bir koku Aoud Lemon Mint ve inanın şehrin stresine birebir.