Yazın En Moda Kadın Parfümleri

Kokunuz, kişiliğinizin en büyük parçalarından biridir. Sıkı sıkıya bağlı olduğunuz parfümleriniz olabilir ama bir de işin elbette moda kısmı söz konusu. Her parfüm herkese aynı şekilde yakışmayabilir. Yazın moda kokuları arasında size uygun bir koku var mı diye bir keşfe çıkabilirsiniz. Loris Mağazalarında parfümologlarınız bu yazın moda kokularını size severek tanıtırlar. Mağazaya gitmeden de sizi küçük bir keşfe çıkarabiliriz. Bakalım yaza en uygun parfümlerimiz hangisi...

Meyveli çiçekli

Loris Parfüm Frequence Serisi K-269 Kodlu Parfüm

Üst notalar bergamot, litchi ve şeftali; orta notalarda yasemin, şakayık ve portakal çiçeği, temelde ise odunsu notalar, yosun ve misk. Tam anlamıyla mest olacağınız bir kokudan bahsediyoruz. K-269 Loris Parfüm’ün en yeni açık parfümlerinden biri ve yazın zirvesini zorlamaya aday. Çiçeksi ve meyveli kokuları seviyorsanız, sadece diğerlerinin değil kendinizin de çok beğeneceği bir koku arıyorsanız K-269’a bir şans verin. Size çiçek kokularıyla zenginleştirilmiş bir meyve bahçesi vaat ediyoruz!

Loris Parfüm Frequence Serisi K-269 kodlu parfüm

Kırmızı çekim

Loris Parfüm Frequence Serisi K-270 Kodlu Parfüm

İhtişamlı bir parfüm arayanlar için K-270’ü iftiharla sunuyoruz. Bu parfümün rengi olsaydı kesinlikle kırmızı olurdu. Size onu hayal ettirelim ister misiniz? Harika bir koruluktasınız. Ağaçlar yemyeşil ve kokuları burnunuza geliyor. Aralarında sedir ve köknar ağacı var. Bir yasemin bahçesi var çok yakınınızda ve içten derinden gelen safran bitkisinin insanın içine işleyen gücü. Amber ve reçine kokularıyla zenginleşiyor burnunuza gelen kokular. Ardından kendinizi çok iyi hissediyorsunuz. İşte K-270’i en iyi açık parfümlerden biri yapan hikaye böyle bir hikaye. Bu yaz K-270’ü deneyin ve kendinize o güzel korulukta hissetmek için bir şans tanıyın.

Loris Parfüm Frequence Serisi K-270 kodlu parfüm

Çiçeksi ve Odunsu

Loris Parfüm Frequence Serisi K-271 Kodlu Parfüm

Parfümüm hem çok romantik olsun hem de çok kalıcı ve iddialı olsun diye düşünüyorsanız, karşılığını bulmanız genellikle çok zor olur. Fakat K-271 ile tam da bu noktadasınız. Romantik ve tutkulu, sakinleştirici etkisi olan ve hafif bir koku K-271. Hafif pudralı bir hissi var. Narenciyle açılan üst notalar, çiçeklerle devam eden bir kalp, odunsu, misk, sedir, paçuli ve sandal ağacı etkisinde bir temel. Kısaca K-271’i böyle özetleyebiliriz. Narenciyenin çiçekle uyumu, çiçeğin temeldeki kalıcı notalarla uyumu tartışma götürmez. Sadece moda değil, aynı zamanda bir klasik olabilir.

Loris Parfüm Frequence Serisi K-271 kodlu parfüm

Tatlı mı Tatlı!

Loris Parfüm Frequence Serisi K-272 Kodlu Parfüm

Yazın tadını çıkarmak için size tatlı bir seçenek sunuyoruz. K-272 ile tadına doyulmaz bir yaz sizi bekliyor. Teninizde bir meltem etkisi yaratan bu harika karışım, ahudududan güç alıyor. Gül, misk ve vanilyanın beraberliğinden ise ruhunu, zenginliğini, kalıcılığını alıyor. Ortaya çıkan egzotik parfümün en önemli özelliği, onu kullananda yarattığı mutluluk hissi. Loris Parfüm’ün en yeni çiçek meyve karışımlarından biri olan K-272 ile tanışmak için geç kalmayın.

Loris Parfüm Frequence Serisi K-272 kodlu parfüm

Çiçeklerin Ötesi

Loris Parfüm Frequence Serisi K-147 Kodlu Parfüm

Loris Parfüm yeni nesil koleksiyonlarının en çarpıcı kokularından biri de K-147 kodlu parfüm. Büyüleyici bir çiçek karışımı olan K-147’nin notaları arasında belirgin bir sümbülteber, yasemin ve zambak var. İçinde çok özel bir Hindistan çiçeğinin özleri var ve bu sırlı özlerle çiçek kokuları katman kazanıyor. Daha derinlerde ise parfümün gücünü artıran sandal ve vanilya notaları ile karşılaşıyorsunuz. Yazı en güzel şekilde anımsamak istiyorsanız K-147’i mutlaka deneyin. Şifonyerinizde ve çantanızda bulunması size mutluluk verecek bir kokunuz olabilir.

Loris Parfüm Frequence Serisi K-147 kodlu parfüm

Kalbimdeki yasemin

Loris Parfüm Frequence Serisi K-246 Kodlu Parfüm

Loris Parfüm’ün en moda kadın kokuları serisinin en gözde kokularından biri de K-246. Tatlı bir koku K-246 ve yumuşak bir hisle teninizle bütünleşiyor. Çiçek notaları ve meyvelerin getirdiği tazelik hissi, odunsu notalar ve vanilya ile mühürleniyor. Kokunun kalbinde yasemin ve menekşe olduğunu bilmek bile bu iki güzel çiçeğin müthiş salınımlarını hayal etmeye yeter. Paçuli ve vanilya bir araya geldiğinde parfümde kalıcı bir yumuşaklık hissi oluşuyor. Temel notalardaki deri ise parfüme her zamanki derinliği vererek son noktayı koyuyor. Vazgeçilmez kokulardan biri olmaya aday olan K-246’nın hikayesi böyle bir hikaye...

Loris Parfüm Frequence Serisi K-246 kodlu parfüm

Kim bilir belki yeni kokunuz bunlardan biridir ve artık değişim için doğru zamandır.