Kadınların En Beğendiği Açık Parfümler

Loris Parfüm, kadınlar tarafından en beğenilen 10 açık parfümünü sunar. Kokunuzla büyüleyeceğiniz, mutluluk dağıtacağınız ve aynı anda kendinizi şahane hissedeceğiniz “Top 10 açık kadın parfümü” listemizi sizler için oluşturduk. Kalıcılık oranları, mevsimsel farklılıklar, günün hangi saatinde kullanımının daha iyi olacağı ve koku piramidinden yükselen notalar, esanslar gibi merak ettiğiniz konularla ilgili tüm merak ettiklerinizi bu yazımızda göreceksiniz.

Çiçek kokularıyla gelen mutluluk

Loris Parfüm Frequence Serisi K-204 Kodlu Açık Parfüm

Çiçek ve meyvenin en güzel buluşmalarından biri olan K-204, teninizde oluşan müthiş etkileşimle, size dünyanın en özel deneyimini yaşatacak. Yakınınızda bulunan herkesi etkileyen enfes bir karışım K-204 kodlu açık parfümü; egzotik meyveler ve nadide çiçeklerin etkisini hissetmek için mutlaka denemelisiniz. Bu senfoni; ananas, greyfurt, mandalina ve taze kırmızı çilek kokularıyla başlıyor; şakayık, pembe orkide, zengin yasemin ve müge çiçeklerinin buluşmasıyla zenginlik kazanıyor. Meşe yosunu, misk ve odunsu temel notalarla mühürleniyor ve kalıcılık açısından mükemmel bir kokuya dönüşüyor. Çiçek ve meyve kokuları teninize yakışıyorsa dört mevsim kullanabileceğiniz ve vazgeçmek istemeyeceğiniz parfümünüzü bulmuşsunuz demektir.

Loris Parfüm Frequence Serisi K-204 kodlu açık parfüm

Çiçeğin ve meyvenin en güzel buluşması

Loris Parfüm Frequence Serisi K-201 Kodlu Açık Parfüm

Loris Parfüm kadınlar için en iyi parfümler sıralamasının ikinci parfümü yine bir meyve-çiçek karışımı. K-201 kodlu açık parfümümüz kırmızı elma, mandalina ve armudun lezzetli buluşmasıyla başlıyor. Kokunun kalbinde yer alan, manolya, frezya, yasemin ve gardenya kokularıyla doygunluğa erişiyor. Temel notalarındaki sandal, amber, misk ve vanilya gibi sağlam notaların üzerinde bir güzellik anıtı gibi yükseliyor. Çiçek kokuları yaz bahar mevsimlerinin en beğenilen ve kadınlara da en yakışan kokularıdır. Meyve ile birlikte güçlenen çiçek, misk ve amber gibi notalarda kalıcılığını artırıyor ve K-201’i her mevsimin kokusu haline getiriyor.

Loris Parfüm Frequence Serisi K-201 kodlu açık parfüm

Her anın, her mevsimin kokusu

Loris Parfüm Frequence Serisi K-025 Kodlu Açık Parfüm

Çiçekle başlayan liste çiçeklerle devam ediyor. K-025 kodlu açık parfümümüz hafif pudralı ve asil bir etki ile teninizle buluşacak. K-025’in içindeki zengin nota kullanımı onu gizemli ve baştan çıkarıcı bir koku haline getiriyor. K-025 yolculuğunuz; nektarin ve şeftali çiçeğiyle başlıyor; iris, sümbül ve menekşe kökü ile devam ediyor. Kuşburnunun hafifletici etkisini de unutmamak gerek. Kokunun tabanında sedir ve misk yükseliyor ve kalıcılık konusunda hünerlerini konuşturuyor. Oldukça kalıcı bir etkiye sahip olan K-025’i yanınızdan ayırmak istemeyeceksiniz.

Loris Parfüm Frequence Serisi K-25 kodlu açık parfüm

Canlanmaya hazır mısınız

Loris Parfüm Frequence Serisi K-035 Kodlu Açık Parfüm

Loris Parfüm Frequence serisinin en beğenilen açık parfümlerinde biri olan K-035 sizi saatlerce kendisine bağlayacak kalıcı bir cazibeye sahip. Misk, çiçekli ve baharatlı kokular ile harmanlandı ve kadınlara en çok yakışan kokulardan biri haline geldi. Biber, üst notalara enerji katıyor. Mavi iris ve yaseminler ise K-035’in kalbinde muhteşem bir ikili oluşturuyorlar. Parfümün en son katmanındaki misk ve paçuli, vanilya ile buluşarak; mutluluk duyacağınız canlandırıcı notaları size sunuyor. K-035 ; modern ve kadının enerjisini öne çıkaran bir parfüm.

Loris Parfüm Frequence Serisi K-35 kodlu açık parfüm

Gün boyu sizinle

Loris Parfüm Frequence Serisi K-120 Kodlu Açık Parfüm

Enerjik kadını tamamlayan enfes notalar ve K-120 kodlu açık parfümün kokladığınız anda sizi içine alan büyülü etkisini bir an önce keşfedin. Elma, frezya ve biber notalarını seviyorsanız tam size göre bir koku. K-120 fazlasıyla ilginç bir karışım ama bu üçlü öylesine dengede duruyor ki, elmanın masumiyeti biberi dizginlemeyi başarıyor. K-120’nin kalbinde gül, yasemin, menekşe ve ebegümeci var. Kokunun son derece odunsu ve bir o kadar da etkileyici tonunu veren notalar ise, dipten ve derinden gelen süet, sandal ağacı, sedir ve tütsü... K-120 her mevsime mükemmelen eşlik eder.

Loris Parfüm Frequence Serisi K-120 kodlu açık parfüm

Biraz eğlenmeye ne dersiniz

Loris Parfüm Frequence Serisi K-079 Kodlu Açık Parfüm

K-079 oldukça eğlenceli ve tatlı bir koku. Sizi günün sıkıntılarından kurtaracak çocuksu bir neşesi var sanki. K-079 kodlu açık parfümün tepe notaları kivi ve litchi. Kokunun kalbinde ise kek ve beyaz çikolata notaları var. Yasemin ve orkide, K-079’u unutulmaz kılan çiçek notalarının sadece ikisi. Kokuyu dengeleyen ve kalıcılık getiren temel notalarda ise odunsu esanslar, oris kökü ve misk bulunuyor. K-079 sizi tüm gün saracak ve burnunuza geldikçe gülümsemenizi sağlayacak bir koku.

Loris Parfüm Frequence Serisi K-079 kodlu açık parfüm

İddianızı ortaya koyun

Loris Parfüm Frequence Serisi K-161 Kodlu Açık Parfüm

Loris Parfüm Frequence serisinden tatlı ve kadınsı bir başka koku da K-161 kodlu açık parfüm ve yine bir çiçek-meyve karışımı. Kokunun zirvesine oturan elma, kavun ve şeftali ilk izlenimde tatlı bir izlenim yaratıyor. Mimoza, müge, yasemin, frezya ve zambak da kokunun kalbinde tüm güzellikleriyle salınıyorlar. Tazelik ve güzellik katmak onların işi. Meşe yosunu, sandal ağacı ve ylang ylang da kokunun tabanındaki görevlerini yerine getiriyor. İddialı, hoş, kalıcı ve her mevsim kullanılabilecek bir koku.

Loris Parfüm Frequence Serisi K-161 kodlu açık parfüm

Minimalist güç

Loris Parfüm Frequence Serisi K-024 Kodlu Açık Parfüm

Loris Parfüm Frequence serisi K-024 kodlu açık parfüm ağaç ve çiçek notalarının kusursuz birlikteliğini simgeleyen bir koku. Aynı zamanda çok sade ve asil... Frenk üzümü ve elmanın birbirlerine şahane eşlik ettikleri K-024, olgun şeftali ve kayısının ballı etkisini, armutla harmanlıyor. Kremsi etkisiyle girdiği parfümü yumuşatan ama etkisini artıran sandal ağacı, meşe yosunu, yaseminin birlikteliği kusursuz. Sedir ağacı, vanilya ve misk ise tabandan yükselerek K-024 kodlu açık parfümü olgunlaştırıyorlar. Kalıcı ve her mevsime uygun...

Loris Parfüm Frequence Serisi K-024 kodlu açık parfüm

Mis gibi bahar koktu!

Loris Parfüm Frequence Serisi K-206 Kodlu Açık Parfüm

Loris Parfüm’den tatlı mı tatlı bir bahar kokusu daha K-206 kodlu açık parfüm. Son derece hafif bir parfüm ama hafif olması sizi yanıltmasın, ilk anda ona hayran kalabilirsiniz. K-206’nin bahar etkisi, kiraz çiçeğinden kaynaklanıyor. Yanındaki gül, kızılcık ve misk ise kokunun büyüsünü oluşturan diğer kokular. Hafif bir koku olduğu için gün içinde bir kaç sprey yapmanız gerekebilir. Eğer kışın kullanacaksanız teniniz daha kuru olacağından bu desteği artırabilirsiniz. K-206’yı her sıktığınızda içiniz mutluluk ile dolacağından zaten bunu sık sık yapmak isteyeceksiniz.

Loris Parfüm Frequence Serisi K-206 kodlu açık parfüm

Çikolata sevgilim

Loris Parfüm Frequence Serisi K-128 Kodlu Açık Parfüm

Çikolatanın etkisini gün boyu teninde hissetmek isteyenler için K-128 iyi bir seçenek. Loris Parfüm’ün en çok satanlar listesinin çikolatalı güzeli K-128, cazibeli ve sıcacık bir koku. Parfümün koku piramidinin tepesinde portakal ve limon var. Kalbindeki notaların arasında beyaz çiçekler, kayısı ve şeftali var. Tabandaki etkin çikolata kokusu, sedir ağacı, amber, musk ve vanilyanın birleşimiyle oluşuyor. Özellikle yaz geceleri için uygun olan ve kışın teninizde sıcacık salınımlarla mutluluk dağıtan bu parfüm; oldukça kalıcı ve etkili.

Loris Parfüm Frequence Serisi K-128 kodlu açık parfüm

Loris'in koku tasarımdaki birikimi ve Loris Parfüm Akademi'nin katkıları ile gerçekleştirilen Uluslararası platformda 13 ülkede 28 dalda ödül alan YILIN BELGESEL FİLMİNİ izlemeyi unutmayın.