Genç Kızların En Sevdiği 10 Açık Parfüm!

Genç kızlar ve kendilerini daima genç kız gibi hisseden hanımlar için en güzel 10 açık parfümümüzü bu yazımızda göreceksiniz. Genç birer hanım olarak her zaman güzel ve çekici görünmek istediğinizi biliyoruz. Bakımlı olmayı bir yaşam biçimi haline getirmeniz size hayatınız boyunca avantaj sağlayacak. Bakımlı olmak için uygulayabileceğiniz adımlar:

• Her zaman temiz olmak. Ellerinizin, tırnaklarınızın, saçlarınızın, giysilerinizin, ayakkabılarınızın ve kısacası size ait olan her şeyin her zaman temiz olması iyi hissettirir.
• Temiz bir tene kullanılan parfüm daima daha kalıcı ve yüksek performans gösterir. Duş almak, deodorant kullanmak, uygun bir nemlendirici ile teninizi nemlendirmek ve sonrasında parfüm kullanmak sizi harika hissettirir.
• Bakımlı olmak her zaman çok şık olmak anlamına gelmez. Özellikle gençlerin bakımlı olması demek doğal halinizin temiz ve bakımlı olması anlamına gelir.
• Elbette süslenin ama bunu da kendinize yakışan bir dozda yapın. Ağır makyaj ve ağır parfüm genç hanımların düşünmesi gereken bir konu. Fiziksel özellikleriniz ne olursa olsun, doğal haliniz o kadar güzel ki... Tazeliğinizin ve gençliğinizin tadını çıkarın.
• Parfüm kullanırken kişisel beğenilerinizi her şeyin önünde gelir ama siz bu tazeliğe yakışan parfümler bulun ve parfümünüzün doğallığınıza eşlik etmesini hedefleyin.
• Aynaya bakarken gülümsüyorsanız tamamdır, bir de güzel kokuyorsanız ve iyi hissediyorsanız gününüz harika geçecek demektir!
• İyi hissetmenizin ilk kuralı kendinize güvenmek. Kendine güvenen bir kadının dış görünüşünün de harika olacağını unutmayın.
• Loris Parfüm’de ekonomik yüzlerce seçenek var ve biri mutlaka sizin kokunuz olacak.

Genç enerji

Loris Parfüm Frequence Serisi K-090 kodlu açık parfüm

Çiçek ve oryantal bir koku K-090 ile beklediğinizin ötesinde bir etkileşim içine girebilirsiniz. K-090’nın kapısında sizi bekleyen narenciyeler, karabiberin dokunuşlarıyla zenginleşiyor. İnsanı içine alan bu ilk izlenim, K-090’ nın kalbinde yer eden çiçekler ve meyveler ile başka bir katmana ulaşıyor. Kokunun derinliklerindeki paçuli ve zengin kehribar K-090’ın vazgeçilmez gücünü ortaya koyuyor. Bu genç koku ve duygusal bir etkiyle kullandığı kişiyi kendine bağlar. Genç kızlara önerdiğimiz açık parfümlerin ilk sırasına gururla koyduğumuz K-090, onların güzellik macerasındaki ilk ve önemli bir adım olabilir.

Kalıcı güzellik ruhta başlar

Loris Parfüm Frequence Serisi K-079 kodlu açık parfüm

Biraz uçarı, biraz şımarık, sanki her an bir sürpriz yapacakmış gibi... K-079’un neden genç kızlar için uygun bir parfüm olduğunu koklar koklamaz anlayacaksınız. Sıcacık bir parfüm ve liçi meyvesinin egzotik havasını, ayva ve kividen de destek olarak ortaya koyuyor. Misk, oris kökü ve odunsu notalar ise onun karşı konulmaz cazibesini oluşturuyor. Vanilya, yasemin yaprakları, beyaz çikolata ve orkide ise kokunun koridorları arasında çınlayan diğer notalar bir kahkaha gibi gününüzü şendirir... Genç ve gelecekteki kalıcı güzelliğin habercisi olan bu parfümü mutlaka keşfedin.

Gençliğin büyüsü

Loris Parfüm Frequence Serisi K-183 kodlu açık parfüm

Bazı parfümler nedeni belirsiz bir sihirle gelirler teninize ve bu da sizin kendinizi büyülü hissetmenize sebep olur. K-183 ile ilgili yorumlar onun da sihirli bir parfüm olduğunu kanıtlıyor. Ferah bir çiçek kokusu açılışı ve ardından frenk üzümünün yumuşak ve bol aromalı etkisi. K-183’ün derinlerindeki odunsu notalar kokuyu topraklıyor ve onu teninize çok daha uygun bir hale getiriyor. Modern kadının imzası olmaya aday bir koku...

Otantik bir rüzgar

Loris Parfüm Frequence Serisi K-147 kodlu açık parfüm

Bir çiçek demetini, belki de küçük bir bahçeyi teninizde hissetmeye ne dersiniz? Genç hanımlara en çok yakışan çiçek kokularının kraliçesi K-147 sayılabilir. Yeşil sümbülteber ve portakalın açtığı yolda, sandal ağacının güvenli gölgesi ve vanilyanın daima romantik etkisi hissediliyor. K-147 bir parfüm gibi değil, cildinizin muhteşem kendi kokusu olabilecek kadar derinlikli bir yapıda. Çiçek kokulu genç bir ten, yüzü yarına dönük genç bir hanım. İkisi bir arada ne güzel oluyor. K-147 işte bu ikilinin uyum veren kokusu.

Yumuşacık ve kadınsı

Loris Parfüm Frequence Serisi K-177 kodlu açık parfüm

Ananas, limon, sümbül, mandalina, armut ve bergamot K-177’nin üst notalarında kusursuz bir açılış gerçekleştiriyor. Bu eğlenceli giriş bile genç kızların kalbini kazanması için gayet yeterli. K-177 kalbinde oris, yasemin ve vadi zambağı taşıyor. Güzellik sırları işte bu kalp notalarında gizli. Onu teninize tutunduran, kalıcılığını sağlayan, karakterinin özünü veren notalar ise derinlerde gizli: tonka fasulyesi, amber, misk, vanilya ve sedir ağacı.

Gülümsemeye bahane

Loris Parfüm Frequence Serisi K-071 kodlu açık parfüm

Gündelik hayatınıza neşe katacak, her an sizinle olacak ve duyularınızı canlandıracak bir parfüm arıyorsanız K-071’i deneyin. Nar ve yeşil notaların tazeliği, çiçek aromalarıyla coşku bulur. Bu çiçek aromalarının en baskın olanları nilüfer çiçeği ve siyah orkidedir. Kokunun coşku sürerken, sahneye maun, kehribar ve misk girer. Böylece bu neşeli parfümün ayakları bir parça yere basar. K-071 bir gençlik vaadi. Ve mutluluk da yanında hediyesi...

Yaşama sevinci

Loris Parfüm Frequence Serisi K-120 kodlu açık parfüm

K-120, hemen hemen tüm listelerimizde bulunan bir koku. Çünkü kendine has güçlü karakteri, son derece yumuşak ve nadide bir koku olmasına rağmen onu vazgeçilmez kılıyor. K-120 kendine güvenen ve yaşama sevinci olan kadınların parfümü dersek abartmış olmayız. Kadife dokunuşuyla tutku ve bağlılık yaratan bu çok özel parfümün sırları, greyfurt, bergamot ve mandalinanın ışıltısında gizli. Yasemin yaprakları, kedi otu, ebegümeci ise onun yumuşaklığına güzellik de katıyor. Misk, sedir ağacı, sandal ağacı ve vetiver, temel notalar olarak parfümün gücünü sağlamlaştırıyor. Yumuşak, iddialı ve alçakgönüllü ama kafa karıştıracak kadar güçlü...

Meyvelerin gücü adına

Loris Parfüm Frequence Serisi K-246 kodlu açık parfüm

Çiçek meyve karışımlarının en güzel çeşitlerinden biri olan K-246’ yı da genç kızların favori parfümleri arasına mutlaka not edin. Ahududu, çilek, vişne ve mandalina bu özel parfümde neşeyle dolaşıyor. Ve odunsu notaların kendilerinden emin dokuları, coşkulu meyve kahkahalarına denge getiriyor. Bir meyvenin tazeliğinde ve ahşabın sıcaklığında... Miskin kalıcı etkisi de devreye girince, ortaya tüm zamanların en güzel parfümlerinden biri çıkıyor. K-246 denemeye değer!

Neşeli ve genç

Loris Parfüm Frequence Serisi K-271 kodlu açık parfüm

Tüm enerjileriyle gülümseyen çiçekler ve turunçgiller teninizde ışıldasın! Ahşabın yumuşaklığıyla iyi hissetmek ve misk kokusuyla derinlik yakalamak istiyorsanız K-271 onu keşfetmenizi bekliyor. Capcanlı bir koku ve insanı gülümseten bir etkisi var. Kremsi ve yumuşak bir dokunuşla sarıyor teninizi. Pudra etkisi de K-271’ i özel kılıyor. Genç bir kızın veya kendisini genç hisseden her kadının neşesini yerine getirecek kadar iddialı.

Elma şekeri tadında

Loris Parfüm Frequence Serisi K-033 kodlu açık parfüm

Şeker gibi olmak, şeker gibi kokmak için bulabileceğiniz muhtemelen en güzel parfüm K-033 olacak. Çilekli-şekerli bu şahane gençlik iksiri, sizi her mevsimde ve gün boyu saracak bir yumuşaklığa sahip. Ve bu yumuşaklık hissi ona tutkulu bir cazibe katıyor.