En İyi En Yeni En Trend Kadın Parfümleri

Dünyanın en beğenilen kokularıyla her an yenilediğimiz açık parfüm koleksiyonlarımız en iyi, en yeni, en trendy kokuları size taşıyor. Loris Parfüm AR-GE departmanı, güzel kokuların izini sürüyor ve mükemmel kreasyon parfümlerle birlikte zarif şişelerimizde satışa hazırlıyor. Dünyanın her yerinde geçerli kalite standartlarında üretilen LORİS Parfüm ürünleri arasında, müşterilerimizin en çok tercih ettiği parfümler Frequence serimizi oluşturuyor.

Yüzlerce çeşidi ve ekonomik fiyatlarıyla müşterilerimizin gözbebeği olan Frequence serimize yeni katılan açık parfümlerimizi sizin için derledik. Yeni kokularımız, her zaman olduğu gibi farklı koku kategorilerinde üretilmiş en güzel kokulardan oluşuyor. Bazen bir çiçek buketinin bazen de bir güneş buketinin etkisinde olacağınızı garanti ediyoruz. Yeter ki, teninize en uyumlu notaları, kokuları biraz tanıyın.

Her zaman yazdığımız ve söylediğimiz gibi, her koku her tende aynı etkiyi oluşturmaz. Kuru tenler daha çiçeksi kokuları tercih ederler, koyu ve yağlı tenlerde daha oryantal kokular kendilerini daha net gösterir. Koku, kişiliğinizin ve güzelliğinizin güçlü bir tamamlayıcısıdır ve kokunuzu seçerken aslında sizinle birlikte yürüyen güzellik gölgenizi de seçmiş olursunuz. En yeni parfümlerimiz arasında size ve teninize çok uygun bir parfüm mutlaka vardır.

Yüzlerce çeşidimizi tanımak ve kokularımızı deneyimlemek için sizi en yakın Loris Parfüm mağazasına veya sanal mağazamıza davet ediyoruz. İşte Loris Parfüm Frequense serisinin en iyi, en yeni ve en trendy parfümleri…

Çiçeğin Özündeki Mutluluk

Loris Parfüm Frequence Serisi K-147 Kadın Parfümü

Loris Parfüm’den açık ara tüm kadınları ve onları seven erkekleri kendine hayran edecek bir çiçek buketi. K-147 ile çeşitliliğin zenginliğini teninizde hissedeceksiniz. K-147 kadın parfümü portakal çiçekleriyle yapıyor açılışını… Bu iddialı girişin ardından yasemin ve yeşil sümbülteber notalarıyla derinleşiyor etkisi. Vanilya tüm parfümlerde oluşturduğu yumuşak dokunuşu K-147’ye de yansıtmış. Kokunun koridorlarını birbirine bağlayan baz notalar arasında ise kendinden emin bir sandal ağacı etkisi var. Sandal ağacı bu enfes buketi teninize bağlıyor ve kalıcılığını artırıyor. Çiçeğin özündeki mutluluk teninize yayılıyor.

İçinden Yaşam Fışkırıyor

Loris Parfüm Frequence Serisi K-252 Kadın Parfümü

Meyveli çiçek kokuları grubunun yeni gözdesi K-252 kadın parfümü, sizi bir yaz bahçesine davet ediyor. Tropikal meyvelerden fışkıran yaşam coşkusu, orkidenin asil salınımlarıyla dengede kalıyor. Güzellik, coşku ve heyecan arayanların kokusu olan K-252’nin içinde böğürtlen ve Hindistan cevizi notalarının getirdiği tazelik de var. Sizi tropik iklimlere götüren sıcacık bir parfüm K-252. Tüm cilt tiplerine, tüm mevsimlere ve günün her saatine uygun. İçinden yaşam fışkıran büyülü bir şişe.

Gölgeniz Bile Güzel

Loris Parfüm Frequence Serisi K-254 Kadın Parfümü

Çiçekli şipre koku grubunun yeni ve trendy açık parfümü olan K-254 kadın parfümü, balın ışıltısını, tadını ve insanın ruhunu doyuran aromasını teninize taşıyor. Biz onu siz yürürken ardınızdan gelen bir güzellik gölgesi olarak tanımlıyoruz. Bala eşlik eden gardenya ve yasemin parfümün güzelliğinin diğer önemli oyuncuları. Her an güzel olmak ve daha önemlisi her an güzel hissetmek isteyen kadınlar K-254’le mutlaka tanışmalı.

Baharatın Etkisindeki Çiçekler

Loris Parfüm Frequence Serisi K-255 Kadın Parfümü

Loris Parfüm Frequence Serisi parfümlerinin oryantal çiçek karışımlarından bir tanesi de K-255 kadın parfümü. Çiçek kokularını seviyor fakat baharatın gizeminden de kendisini alamıyorsanız mutlaka denemelisiniz. Parfümün yumuşaklığının iki güçlü sebebi var: badem ve tonka fasulyesi. Armut kokuya tazelik verirken, fıstık ve paçuli enerjik bir dokunuşla ortalığı biraz karıştırıyor. Ve bu karışıklık efsanevi bir çekicilik doğuruyor. Size kendinizi her an iyi hissettirecek bir baharatlı çiçek iksiri.

İstediğiniz Ana Gidin

Loris Parfüm Frequence Serisi K-256 Kadın Parfümü

İşte bir meyve çiçek mucizesi daha! K-256 kadın parfümü, tatlı, meşveli ve insanın koku iştahını kabartan bir parfüm. Narenciyenin tazelik ve hayat veren etkisiyle açılan kapıdan içinizde bir enerji hissederek gireceksiniz. Boynunuza asılan gardena buketleriyle güzellik dolacak içinize. Karamel ve pralinin tatlı-sıcak etkisi parfümün benzersizliğini garanti altına alırken, bu müthiş yolculuğun tadını çıkaracaksınız. K-256 sizi istediğiniz ana götürecek kadar etkili bir parfüm.

Şakayık Işıkları Arasında

Loris Parfüm Frequence Serisi K-257 Kadın Parfümü

Size güneşin ışıklarından bir buket sunuyoruz. Her notasıyla ışıltı saçan K-257 kadın parfümü en önemli ilhamını şakayıktan alıyor. Bergamot meyveleri de bu eşsiz demete kendi ışıltılarını katıyorlar. Kokunun kalbindeki yasemin, her zaman gururla ortaya çıkardığı güzelliğini bu özel karışımda da ortaya koyuyor. Misk ise hem notaları birbirine bağlıyor hem de tüm kokuyu teninize bağlıyor. K-257 sizi bir ışıltıya dönüştürmeyi başaracak.

Tendeki Mücevher

Loris Parfüm Frequence Serisi K-259 Kadın Parfümü

Teninize sadece bir koku değil, bir mücevher iliştirmek isterseniz K-259 kodlu açık parfümümüzü mutlaka denemelisiniz. En dişi yönünüzü ortaya koyacak olan K-259’in tepe notalarında ahududu meyveleri var. Kalp notasındaki kayısının sarı sıcak aroması kokunun değerini artırıyor. Gül ve yasemin bu değere değer katıyorlar. Fakat kokuya esas kalitesini veren, dokunuşuna paha biçilmez bir sıcaklık katan kaşmir notaları… Kaşmirin varlığı K-259’u bir mücevhere dönüştürüyor.

Çok Elegan, Çok Nadir

Loris Parfüm Frequence Serisi K-260 Kadın Parfümü

Seçtiğim parfüm beni özel hissettirsin diyorsanız, size enfes bir önerimiz var: K-260 kadın parfümü. Oryantal parfümlerden vazgeçemeyenlerin yeni tutkusu K-260 olacak. Kehribarın girdiği parfümü bir adım ileri götüren etkisi miskin gücü ile birleşiyor. Portakalın enerjisi, vanilyanın kremsi yumuşaklığı ile dengede kalıyor. Ortaya çıkan özel karışım insanın karşısına çok ender çıkabilecek bir güce sahip. Auranızı ortaya çıkarırken size de her an bir kadifenin dokunuşunu hissettirebilir.

Müge Çiçeklerinin Zarafeti

Loris Parfüm Frequence Serisi K-264 Kadın Parfümü

Işıklı bir kumsalda hayal edin kendinizi, kumlar sıcacık ve denizden gelen o eşsiz serinlik biraz sonra teninize hayat katacak, K-264’ün etkisi işte tam da böyle bir etki. Size yaz mevsimini getirecek ışıklı bir parfüm arıyorsanız, onu mutlaka isteyin. Portakalın tazeliği, frenk üzümünün insanı içine çeken aroması ve müge çiçeklerinin muhteşem zarafeti. Sizi güzellikle tanıştırmaktan mutluluk duyuyoruz.

Gençliğin Kokusu

Loris Parfüm Frequence Serisi K-268 Kadın Parfümü

Genç kızların ve kendisini her daim genç hisseden kadınların vazgeçemeyeceği bir koku: K-268 kadın parfümü. Teninizde bağımlılık yaratacak kadar etkileyici bir koku olan K-268, vanilyanın tatlılığıyla açılış yapıyor. Badem tüm kokunun yumuşaklığını garanti altına alırken, tonka fasulyesi, gül ve sandal ağacı ise kokunun derinliklerindeki notaları oluşturuyor. K-268’in portakal notalarından aldığı yaşam onu içinizdeki enerjiyle bütünleştiriyor.

Mutluluğun Notaları

Loris Parfüm Frequence Serisi K-272 Kadın Parfümü

K-272 kadın parfümünün mutlulukla bir ilgisi var. Sadece mutluluk da değil, muhteşem bir yaşama enerjisi ve yanı sıra huzur. Hepimizin aradığı da bu değil mi? Vanilyanın miskle karışmasıyla ortaya çıkan baştan çıkarıcı etki, neroli notalarıyla birleşiyor. Zarif ve doygun ahududu notaları parfümün kalbini attırırken size de heyecan veriyor. İlk spreyde fark edeceğiniz cesur ve büyüleyici bir etki arıyorsanız ve bu etkinin gün boyu sizinle olmasını istiyorsanız, K-272’yi deneyin.