En Cazibeli Kadın Parfümleri

Hepimiz güzel kokmak istiyor ve güzel kokan insanlara karşı olumlu duygular besliyoruz. İyi bir kokunun, ruh halimizi etkilediğini ve özgüvenimizi artırdığını da kabul ediyoruz. Yapılan araştırmalar gösteriyor ki, iyi kokular, sadece kendimize duyduğumuz güveni değil aynı zamanda cazibemizi yani, çekim gücümüzü de artırıyor. Kısacası doğru parfüm seçerek sadece iyi kokmakla kalmıyor çevremize de güçlü bir mesaj da gönderiyoruz. Beşinci ve en güçlü duyularımızdan biri olan koku alma duyumuz, bizde ve karşımızdaki kişilerde bazı duygular uyandırıyor. Kokunun ne kadar kişisel bir kavram olduğunu anımsatmaya gerek yok. Bir kokunun ruh halimizi değiştirebilme, özel bir anı veya bir kişiyi anımsatmak gibi çok güçlü etkileri var. Karşı cins ile aranızda çekim yaratan kokular da var. Çünkü koku alma duyumuz, burnun arkasındaki sinir uçlarını uyarır, sonrasında da beynin, duygularımızdan, davranışlarımızdan ve libidodan sorumlu olan limbik sistem adı verilen kısmını uyandırır. Yani olay tamamen bilimsel ve vücudumuzun çalışma prensipleriyle ilgili. Peki özellikle hangi parfümler kadınları erkeklere göre karşı konulmaz hale getiriyor ve hangi açık parfümler kadınları bir yıldız gibi hissettiriyor? Loris Parfüm, en seksi ve cazibeli kadın kokularını sizin için listeledi.

Kokunuzla fark yaratın

Loris Parfüm Frequence Serisi K-095 kodlu açık parfüm

Tutku çiçeğinin peşinden gitmeye hazır olun. Evet kesinlikle böyle bir nota var ve onunla karşılaştığınız her açık parfümde, nedenini bir türlü çözemediğiniz bir çekim gücü olduğunu hissediyorsunuz. Kadınlığın sembolü tutku çiçeği K-095’in üst notalarında sizi karşılıyor ve hipnotik bir etki uyandıracağının sözünü veriyor. Öyle bir tutku ki içinde bolca da duygusallık var. Parlak ve ışıklı bir parfüm K-095 ve yumuşaklığını kalbindeki vanilya notalarından alıyor. Temel notası olan vetiver ise onun cazibesini sağlamlıyor, kalıcılığını artırıyor ve hissedilen duyguların etkisini güçlendiriyor. Bir parfüm tüm bunları yapabilir mi derseniz deneyin ve görün!

Siyah orkidenin peşinden

Loris Parfüm Frequence Serisi K-207 kodlu açık parfüm

Oryantal ve çiçek. İkisi bir arada olduğunda zaten daima bir cazibe merkezi olmayı başarıyorlar. K-207’nin farkı çiçek kokusunun kaynağı olan siyah orkide. Siyah orkideye, yasemin nedimelik yapıyor ve iki nota birbirleriyle müthiş bir uyum oluşturuyor. Çikolatanın cazibesi ve vetiverin desteği ile ortaya çıkan çekici iksir, önce sizin duygularınızı ateşliyor sonra da karşınızdakinin. Baharatın çiçekle dansını izleyin. K-207 sahnesinde işte bu dans var. (image: kesfedin-blog.png)

Uyanış öyküsü

Loris Parfüm Frequence Serisi K-222 kodlu açık parfüm

Bu koku, yüksek derecede bağımlılık yaratabilir yazsak, abartmış olmayız! Kadınsı ve sarhoş edici bir açık parfüm arıyorsanız yolunuz K-222 ile mutlaka kesişecek. Tendeki uyanışı kokunun temeline yerleşen kahve sağlıyor. Yasemin ve portakal çiçeği onu eşsiz bir güzellikle donatırken, yeşil mandalina ve armuttan da ilk çarpıcı etkisini alıyor. K-222, sedir ağacıyla doygunlaşıyor ve tendeki gücü pekişiyor. Vanilyanın görevi ise bu süper güçlü kokunun dengeleyici ve yumuşatıcı notası olmak. Tüm notalar hakkını vererek işlerini yapıyorlar ve ortaya tüm zamanların en seksi kadın parfümlerinden biri çıkıyor.

Elektriklenme etkisi

Loris Parfüm Frequence Serisi K-007 kodlu açık parfüm

Loris Parfüm çiçek ve meyve notalarının bir araya gelerek oluşturduğu eğlenceli, renkli ve bir o kadar da kadınsı etkinin kokusunu üretti: K-007. Yoksa o gerçekten teninizdeki gizleri ortaya çıkaran bir ajan mı? tutkulu yasemin notaları, yumuşak vanilya notalarıyla fısıltı halinde... Frenk üzümü, portakal ve gül ise bu fısıltıları, gözle görünmese de beyinci duyuyla hissedilir hale getiriyor. K-007 teninizde bir çekim alanı yaratıyor ve elektriklenme işte o andan itibaren başlıyor.

Yüksek ısı

Loris Parfüm Frequence Serisi K-130 kodlu açık parfüm

Sıcak ve baharatlı bir kokunun, onu severek taşıyan bir kadının teninde oluşturduğu etkiye tanıklık edin. K-130 işte tam olarak bunu yapıyor. K-130 kullanan kadın, ne istediğini gayet iyi biliyor ve cesur. Sadece güzel değil aynı zamanda çok akıllı ve bağımsız. Acı portakal ve nerolinin üst notalardaki hakimiyeti bu etkiyi ateşliyor. Kalp notalarına yerleşen yasemin ve portakal çiçeği ise bu ateşi körüklüyor. Ve kokunun en dibinde kor gibi bir bal etkisi var. Bal, paçuliden destek alıyor ve ortaya bir mucize çıkıyor. K-130’u koklarken, size anlattığımız bu hikayeyi anımsayın.

Kendiliğinden bir çekim gücü

Loris Parfüm Frequence Serisi K-037 kodlu açık parfüm

K-037 kullanan kadınlar cazip olmak için ekstra bir şeyler yapmaya gerek duymuyorlar. Onlar zaten bu kokuyu seçerek olabilecek en iyi hamleyi yapmış durumdalar. Duygusal, yeteri kadar şeffaf ve yeteri kadar gizemli harika kokuları var. Çiçek ve baharatın gücünü yansıtıyorlar. K-037 onlara, kadınsı, zarif ve güvenli olmanın anahtarlarını veriyor. Notaları arasındaki gardenya, biber, zencefil ve Hindistan cevizinin doğal gücünden yararlanarak K-037’nin etkisini üzerinde taşıdığını biliyor.

Şaşırtıyor muyum seni

Loris Parfüm Frequence Serisi K-041 kodlu açık parfüm

Bir koku her koklayışta şaşırtıcı olabilir mi derseniz K-041 ile tanışın ve katmanları arasındaki duygu farklılıklarını hissedin. Cesur ve genç bir kadın profili için ideal koku olabilir. Hem çok güçlü ve hem de inanılmaz taze bir ruhu var. 0 tazeliğini ve güneş gibi parlama etkisini portakaldan alır. Gül, mimoza ve yaseminden dişilik notalarını toplar ve tüm bu bileşim, paçuli ve vetiverle karşı konulmaz bir hal alır. K-041, kesinlikle sizi şaşırtır.

Modern zamanların tutku iksiri

Loris Parfüm Frequence Serisi K-092 kodlu açık parfüm

Onu koklamadıysanız, bir kokunun insana neler hissettirebileceğini deneyimledim diyemezsiniz. Acı bademin ve kimyonun birlikte ortaya koyduğu baharatı bol sıcaklıkla başlar K-092’ nin öyküsü. Yaseminden güzelliğini alır. Hindistan cevizinden ise egzotikliğini... Tüm bu iddialı notaları vanilya sessiz ve derinden yumuşatır. Sandal ağacının sıcacık varlığı ise kokunun tendeki ömrüne ömür katar. Parfüm alırken bir daha düşünün. K-092’ yi koklamadan mağazalarımızdan çıkmayın. Ve koklarken gözlerinizi kapayın.

Kaliteli, yumuşak ama tehlikeli

Loris Parfüm Frequence Serisi K-120 kodlu açık parfüm

Gayet kendinden emin bir parfüm K-120, etkisinin farkında. Çok hafif ve çok yumuşak bir dokusu var ve bu iki özelliği ona hissedilir bir kalite yüklüyor. Çekim merkezi olmak ile ilgili hiç bir derdi yok, çünkü zaten öyle. Duygusal, kremli bir his yaratan güçlü bir kadın kokusu K-120. Üst notalarındaki Jamaika biberinden sıcak iklimlerin egzotikliğini alıyor. Frezya ise bu egzotikliği dengeliyor. Ebegümeci, yasemin ve gül, dişilik sembolleri olarak oyunun içindeler. Sandal ağacı, tütsü, sedir ve misk ise koku piramidinin temel notaları olarak parfümün cazibesinin temelini oluşturuyorlar.

Çiçeksi, kremsi ve etkileyici

Loris Parfüm Frequence Serisi K-071 kodlu açık parfüm

Hayatı bazen biraz kışkırtmak gerekmiyor mu sizce de? Kokular bunun için gayet güvenli bir yol. Seksi, egzotik meyvelerin gücünü taşıyan, baştan çıkarıcı çiçeklerle bezeli ve kremsi bir dokuyla bağımlılık oluşturan bir parfüm K-071. Nardan aldığı alevi, orkidenin cazibesine bağlamış. Lotus, maun ve kehribar ise kokunun gücünü oluşturuyorlar. Bizi cazibe mi dedi? Biz ona K-071 diyoruz.

İki kişilik bir dünya için

Loris Parfüm Frequence Serisi K-133 kodlu açık parfüm

Bu kokunun gücü ortaya koyduğu çekim gücünden kaynaklı. Zıt kutuplar birbirini çekiyor ve tutkunun formülü olan zıtlık, aşkı doğuruyor. Vanilya ananas ve sandal ağacının beraberliğinde, gücün vanilya da mı yoksa ananasta mı kalacağına karar verme hali sanki. Ve bu zıtlıktan parfümün kullanıcı faydalanıyor. Notalar arasındaki bu uyum ortaya enfes bir performans çıkmasını sağlıyor. Dişil etkileri yüksek, çekim gücü dayanılmaz ve dokunduğu her tende iz bırakan bir koku. K-133’ ü deneyin ve payınıza düşen izi hissedin.

Tozlu notalardan yayılan çekim

Loris Parfüm Frequence Serisi K-048 kodlu açık parfüm

Loris Parfüm Frequence serisi dünyanın en cazibeli kokuları listesinde K-048’i anlatmadan olmaz. Büyüleyici, feminen ve kadının kişiliğine güç katan nefis bir koku arayanlar için... K-048 portakal çiçeği ve kırmızı biberin sıcaklığıyla açılış yapar. İris, sümbül ve leylağı kalbine alır. Misk ve tozsu notalar ile fark yaratır. Sıcak ve etkileyici bir parfüm.