2020 Yazının En Güzel Kadın Parfümleri

Her şeyin bir zamanı ve bir mevsimi var. Ve tabii ki parfümünüzün de… Yaz geldiğinde, incecik gömleklerinizi, elbiselerinizi ortaya çıkarırsınız ve onlara uygun yaz parfümlerini seçmeye başlamanız da gerekir. Kışın sizi sıcacık sarmalayan tarçın, zencefil gibi baharatları yine kışa saklayın ama yaz için sizi taptaze bir meyve tabağı veya rengarenk bir çiçek demetine dönüştürecek yaz parfümünüzü mutlaka seçin.

Loris’deki 2020 yaz mevsiminin en güzel parfümlerini sizin için derledik. Ama ondan önce yaz parfümünü seçerken nelere dikkat etmeniz gerektiğini birlikte anımsayalım.

Yaz Parfümü Seçmenin Püf Noktaları

  • Yaz mevsimi, sulu, tatlı ve olgun meyvelerin, deniz kenarlarının, ılık akşam rüzgarlarının ve güneşin mevsimidir. Sıcak hava ile en iyi kontrastı elde etmek için fresh kokulara yönelin.
  • Cildinizi serinleten hem kullanan kişiye hem de etrafındakilere canlılık veren narenciye kokuları yaz mevsiminin vazgeçilmezleridir. Sıcak havalarda koku hızlı buharlaşır bu yüzden arada sırada parfümünüzü yenilemeniz gerekebilir. -
  • Yazın parfüm kullanmadan önce ter kokusundan tamamen arınmanız ve deodorant kullanmanız içinizdeki tazelik hissini artırır. Siz de kendinizi çok daha iyi hissedersiniz.
  • Narenciye kokusu seçerken, kokunun daha uzun kalmasını sağlayan odunsu, çiçekçi ve meyveli kokularla birleşmiş parfümlere şans verin. Hem daha kalıcı hem de çok daha etkileyici bir parfümünüz olsun.
  • Yaz mevsimindeki taze çiçek patlamaları size de çevrenize de harika hissettirir. Gündüz kullanacağınız parfümlerde beyaz çiçeklerin hafif aromasını, gece kullanacağınız parfümlerde ise daha yoğun çiçek kokularını tercih edebilirsiniz. Yaseminler, sümbüller, güller gibi…
  • Şeftali ve greyfurt gibi sürprizli karışımlar teninize eşsiz bir ışıltı ve denge katarlar.
  • Yaz parfümünüzün içinde bir parça deniz notası olması da harika olabilir, deniz notalı parfümlere mutlaka bir göz atın.
  • Limon, gardenya, ahududu, portakal çiçeği, yasemin gibi notaların hepsi size yaz mevsiminin mutluluğunu taşırlar.
  • Hangi parfümü seçerseniz seçin teninizde bir zaman geçirmesine zaman tanıyın ve birkaç saat sonra hala sizi muhteşem hissettiriyorsa en doğru kokuyu seçtiğinizden emin olabilirsiniz.
  • Günlük kullanım için sofistike ve hafif kokuları tercih edin. Çiçekler ve meyveli aromalar birlikte harika olur. Üst üste birkaç parfüm kullanarak kokunuzu bulandırmayın.

Yaz Mevsiminin En Güzel Kadın Parfümleri

Loris Frequence Serisi K-007 Kadın Parfümü

En iyi meyveli çiçek parfümünü seçmek istiyorsanız sizi K-007 kodlu parfümümüzle tanıştıralım. K-007 kadın parfümü, vanilya, sandal ağacı ve kehribar notaları sayesinde hafif bir oryantal havası verir. K-007’nin en ilgi çekici yanı üst notalardaki portakal diye düşünebilirsiniz ama biraz vakit geçtikten sonra, portakalın sadece hoş bir ayrıntı olduğunu hissedersiniz. Frenk üzümü ve gül parlamaya başlar teninizde… Yani kısaca teninize yaz gelir. Kendinizi özel hissetmek istediğiniz anda bir sprey K-007 bunu harika bir biçimde başarır.

Loris Frequence Serisi K-037 Kadın Parfümü

Havadar, hafif fakat bir o kadar da etkileyici bir yaz parfümü arıyorsanız buldunuz: K-037 kadın parfümü. Frenk üzümü, siyah incir ve menekşe notaları ile hem tatlı hem de son derece hafif bir koku. Orta notalarda sümbülteber ve yaseminin şahane etkisi. Dipte ve derinde ise sandal ağacı, vanilya ve heliotropinin güçlü ve doygun kokuları. İlkbahar ve yaz ayları için mükemmel bir seçenek olan K-037, sizi yıldızların altında bir yıldız gibi hissettirecek kadar özel bir karışım. Hem gündüz hem de gece kullanımına uygun. Zaten güneş de bir yıldız biliyorsunuz!

Loris Frequence Serisi K-092 Kadın Parfümü

K-092’nin teninizdeki ılık etkisini anlatmak diğerlerine göre biraz daha zor. Yasemin kokusu hemen hissediliyor fakat bu bildiğiniz yaseminlerden değil, kremli, yumuşacık ve çok dengede bir koku. Kremsi etkisini bademden alıyor. Vanilya ile tatlanıyor, misk ile parlıyor ve Hindistan cevizi notaları sayesinde rahatlatıcı bir aura oluşturuyor. Şeker gibi ama çok tatlı değil, bulut gibi ama hafif değil… Anlatmak zor demiştik en başka. İyisi mi siz, bir Loris mağazasına uğrayın ve K-092 kadın parfümü denemek istiyorum deyin. Bakalım bu parlak ve ışıltılı parfüm sizin içinizde hangi duyguları uyandıracak?

Loris Frequence Serisi K-095 Kadın Parfümü

Bir yaz parfümünden beklentilerinizi ikiye katlayın ve K-095 kadın parfümünü öyle koklayın. İnanın beklentilerinizi tamamen karşılayacak. Çok duygusal, çok baştan çıkarıcı ve kesinlikle büyüleyici. Parfümün kalbindeki tutku çiçeği dişiliğin sembolü olarak ortaya çıkar. Işıklı, taze ve enerjik bir patlama yaratır. Vanilya hem tadını hem de kremsi dokusunu hissettirir. Vetiver ise parfümün tümünde hissedilen derin ve kalıcı havanın sebebidir. Bu şahane karışımının içinde yasemin bir görünür ve bir kaybolur. Bir serap gibi…

Loris Frequence Serisi K-136 Kadın Parfümü

Enerji dolu, baştan çıkarıcı ve kesinlikle yaz mevsimine uygun. K-136 kadın parfümü zambaktan aldığı destansı gücü ve ışıltıyı teninize getiriyor. K-136 çiçek gücüyle yükselen bir parfüm fakat frenk üzümünün eşliğiyle bambaşka bir dokuya bürünüyor. Duyularınızın en derinine hitap eden sedir ve sandal ağacı notalarıyla güçlenen K-136, yumuşak vanilya ve tonka fasulyesi notalarıyla tamamlanıyor. Onu alın ve teninizdeki değişimle birlikte ruhunuzdakine de şahit olun. Bir parfümün bu denli derin bir değişiklik yapabileceğini şaşırarak hissedin ve bu özel değişimin tadını çıkarın.

Loris Frequence Serisi K-168 Kadın Parfümü

Loris 2020 yazı kadın parfüm önerileri arasında K-168 kadın parfümü, keskin ve kalıcı etkisiyle öne çıkıyor. Son derece kadınsı bir koku olan K-168 kişniş tohumu, yasemin, gül ve vanilyanın kusursuz bir karışımı olarak özetlenebilir. Vanilyanın her parfüme yumuşaklık ve tat katan etkisi, gül ve yaseminin güzelliğini dengeye taşıyor. Bu iki muhteşem çiçeğin rekabetine kişnişin kendine özgü ve sert etkisi katılıyor. K-168 tam bir sürprize dönüşüyor. Yaz mevsiminin ılık gecelerinde size harika bir biçimde eşlik edeceğinden emin olduğumuz bir parfüm.

Loris Frequence Serisi K-258 Kadın Parfümü

Güneşin kokusu olabilseydi ve bir şişeye doldurulabilseydi bu mutlaka K-258 kadın parfümü olurdu. Portakal çiçeği, ylang-ylang ve yaseminle coşmaya hazır olun ve bu muhteşem karışımın içindeki çiçek etkisini teninize taşıyın. Misk ve sandal ağacı bu iddialı ışıltıyı dengede tutabilmek için taban notalardaki yerlerini almış durumdalar. Güneşin sıcaklığını, K-258’in ışıltısıyla karşılayın ve bir parfümün ortaya koyabileceği o derin duyguları deneyimleyin. Sizi bir güneşe dönüştürecek kadar parlak, sarı ve sıcak…

Loris Frequence Serisi K-266 Kodlu Kadın Parfümü

Çarpıcı zencefil ve şehvetli sümbülteber çiçeği bir araya gelerek 2020 yazına damga vurmaya hazırlanıyor. Zencefil ve sümbültebere sandal ağacı etkisi güç katıyor. Güzelliğinden emin yaseminin adımladığı muhteşem sahnede, onu her zamanki gibi dengede tutan vanilyanın tadını ve yumuşaklığını buluyorsunuz. Yaz parfümleriniz arasında mutlaka bulundurmanız gereken çok özel bir seçenek….