2020 Kışının En Güzel Kadın Parfümleri

Kışa doğru adım adım gidiyoruz ve önümüzdeki bir iki hafta olmasa da sonrasında tenimizdeki sonbahar-kış etkisini daha fazla hissedeceği. Yazın ortasında üzerinize kalın bir kürk giyip oturmazsınız değil mi? Kışın ortasında da yazlık bir giysiyle sokağa çıkmazsınız. İşte parfüm konusunda da bu mantıkta düşünmeniz gerekir. 2020 kışının en güzel kadın parfümlerini sizlerle paylaşmadan önce kışlık parfümünüzle ilgili birkaç tüyo verelim.

Kışlık parfümünüzü seçerken nelere dikkat etmelisiniz

  • Yaz mevsimi hafif ve uçucu kokuların mevsimidir. Havadaki nem teninize de etki eder ve hafif kokuların etkisini artırır. Daha yoğun ve ağır bir parfüm kullandığınızda nemin de etkisiyle parfümünüz daha da ağırlaşabilir. Oysa kış geldiğinde kuruyan teniniz daha ağır kokuları daha iyi tutar. Kuru ciltlerde biraz daha ağır kokuların etkisi çok daha iyi olur
  • Temel notlara dikkat edin. Bir kokunun temel notaları kış aylarında daha önemlidir. Parfümler üst notalardan, orta notalardan ve temel notalardan oluşur. Temel notalar, kokunun en ağır kısmıdır, üst notalar hızla kaybolurken, temel notalar sizinle kalan kısımdır. Paçuli, vanilya ve sandal ağacı, kış parfümlerinde aranan yaygın temel notalardır.
  • Daha yoğun esanslı parfümler kışın harika bir seçim olabilir. Bu yazının devamında sizinle Frequence koleksiyonumuzun parfümlerinden öneriler vereceğiz ama siz Niche Koleksiyonumuzu da mutlaka inceleyin. Yüksek esans oranları ve kusursuz koku karışımlarıyla Niche Koleksiyonumuzun her bir parfümü eşsiz bir kış parfümü olabilir.
  • Kış parfüm açısından kesinlikle daha tatlı bir mevsimdir. Çok tatlı bir koku yazın nem etkisiyle ağırlaşabilirken kışın paltolarımızın, boğazlı kazaklarımızın içinde tadını bulur ve çok iyi etki bırakabilir. Şekerli ve gurme kokulara bir göz atmanızda fayda var. • Tıpkı şekerli ve gurme parfümler gibi baharatlı parfümler de kışa çok yakışır. Baharatlı kokular, "sıcak" kategorisine giren kokulardır. Tarçın, Hindistan cevizi ve kakule gibi en sevdiğiniz kış baharatlarını düşünün. Oryantal olarak da bilinen bu kokular teninizde zengin ve egzotik bir rüzgâr estirebilir.
  • Odunsu parfümleri kışın mutlaka deneyin. Odunsu ve toprak kokusu, çam ağaçlarını andıran ve yanan odunu andıran zengin, yoğun bir kokuya sahip oldukları için kış için de harika bir seçim olabilir. Bunlar bizim önerilerimiz ama şunu da aklınızdan hiç çıkarmayın: Bir parfümü sizin için doğru yapan şey sizin ruhunuzda oluşturduğu etkidir. Yazın kullandığınız ve çok sevdiğiniz bir kokuyu kışın da kullanmak mı istiyorsunuz? Kim tutar sizi!

Loris Parfüm 2020 kışı kadın parfümleri

Loris Frequence Serisi K-270 kodlu kadın parfümü

Frequence Serisi K-270 kadın parfümünde tüm kalıpların ötesidir. Işıltılı bir kokusu baharatların muhteşem dokunuşlarıyla size taşır. Onu kehribar rengi ve odunsu etkisiyle fark edersiniz. Yaseminin güzelliğiyle yükselir ve safranın parlaklığıyla güneşe dönüşür. Taze kesilmiş bir sedir ağacının enfes kokusu, reçine ve amberle sizi farklı bir boyuta taşır. K-270 sizi sadece iyi hissettirmekle kalmaz ruhunuzu bir coşkuyla doldurur. Onunla tanışmak için kendinize bir fırsat yaratın.

Loris Frequence Serisi K-274 kodlu kadın parfümü

Narenciye ve frenk üzümü notalarının etkisiyle aydınlanan bir başka ışıltılı kadın parfümü de Frequence Serisi K-274. Portakal çiçeği ve yaseminin birlikte yürüdüğü bu ışıklı yolda, lavantanın dinginlik katan lila rengi dokunuşlarını hissetmek mümkün. Meyvelerin ve çiçeklerin tabanında vanilya ve sedir ağacının sıcak, ışıltılı etkisi var. Bu iki notanın bir araya gelişi parfüme her zaman kusursuz bir kalite katar. Tabandan yükselen ambergris ile parfümün kalıcılığını ve netliğini ortaya çıkarır. Kusursuz bir karışımla tanışmaya hazır mısınız?

Loris Frequence Serisi K-222 kodlu kadın parfümü

Hayatıma biraz gizem ve macera katmak istiyorum diyorsanız Frequence Serisi K-222 size severek eşlik edebilir. K-222’nin kalbinde beyaz çiçeklerle inanılmaz bir uyum sergileyen bir kahve etkisi bulacaksınız. Üst notalardaki portakal çiçeği, armut ve pembe biberin ortaya koyduğu girişi kusursuzca tamamlayan bir etki bu. K-222’nin temel notalarında yer alan sedir, vanilya ve paçuli ise tüm parfümün nihai etkisini en üst noktaya taşıyor. Eğer K-222’nin notaları arasındaki melodi sizi kendine çekmeyi başardıysa muhtemelen çok uzun süre onu kullanacaksınız.

Loris Frequence Serisi K-233 kodlu kadın parfümü

Özel bir koku kullandığınızda onu hemen hissedersiniz. K-233 işte böyle bir koku. İçindeki sürprizli ve güçlü notaların ustaca harmanlanmış formülüyle insanı şaşırtan bir parfüm. Yasemin K-233’ün içinde yine tüm endamıyla salınıyor. Vanilya rahatlatıcı ve kremsi etkisiyle yasemine eşlik ediyor. Tüm karışımın içinde eser miktarda bir tuz etkisi hissediyorsunuz fakat tuzlu bir etki yaratmıyor, asıl amacı kokuların dengesini sağlamak. Sandal ağacının doygun varlığı Frequence Serisi K-233’ü bütünlüyor, zirveye taşıyor.

Loris Frequence Serisi K-218 kodlu kadın parfümü

Zamansız ve mevsimsiz muhteşem kadın parfümlerimizden biri de Frequence Serisi K-218. mevsimsizdir fakat oryantal çiçek grubundan bir koku olarak sonbahar kış mevsimlerine biraz daha yakıştığı söylenebilir. Vanilya, bergamot, şeftali ve frezya karışımı olan bu iddialı iksirle kendinizi çok daha çekici hissetmeniz mümkün.

Loris Frequence Serisi K-251 kodlu kadın parfümü

Oryantal odunsu kokuların kendine özgü nefis bir ağırlığı ve etkisi var. Bu etkiyi Frequence Serisi K-251 de doya doya hissedeceksiniz. Vanilyanın kremsi etkisi tüm parfümde hissedilen yumuşaklığı sağlarken, leylak notalarıyla gelen çekim gücü K-251’i unutulmaz parfümler sınıfına taşıyor. Meyankökünden ve sandal ağacından aldığı güçle yükselen bu özel karışım, tonka fasulyesi notalarının kalıcı ve doygun tadını da teninize getiriyor. Her kullanışta farklı bir tat hissedecek ve parfüm koleksiyonunuzda mutlaka bulunsun isteyeceksiniz.

Loris Frequence Serisi K-254 kodlu kadın parfümü

Gardenyanın etkisinde şahane bir tatlı çiçek kokusuyla tanışmaya hazır olun: Frequence Serisi K-254. Kokunun kalbinde gizli olan paçuli ve bal, kokunun çekim gücünü yaratan iki nota. Gardenyanın muhteşem salınımları yaseminle güçleniyor. Bu iki çiçek parfümün dişi ve zarif yanını oluşturuyorlar. Onu kullanan kadın hayatın içinden, dişi fakat gerektiğinde dişiliğini gizlemeyi seven ve zarafetinden ödün vermeyen kadın. Yoksa o siz misiniz?

Loris Frequence Serisi K-117 kodlu kadın parfümü

Gülün adı K-117. Zarafet, güzellik, dişilik ve çekim gücünün adı. Loris Parfüm’ün ikonik karışımlarından biri olan bu eşsiz kokunun tabakaları arasında gül, ahududu, misk, sedir ve yasemin var. Her biri birbirinden karakteristik olan bu notaların biraraya gelmesiyle oluşan melodi gerçekten hissetmeye değer. Kendinize özel bir armağan sunmak istiyorsanız Frequence Serisi K-117 ile tanışmaya mutlaka zaman ayırın.

Loris Frequence Serisi K-136 kodlu kadın parfümü

Güzellik ve gizemin aynı anda çok yakıştığı kadınların kokusu Frequence Serisi K-136. Bergamot ve mandalinanın taze ve özgün narenciye etkisi ile açılan K-136 kalbinde Arap yasemini taşır. Kaşmir, vanilya ve tonka fasulyesinden de etkilenen bu özel iksir oryantal çiçek kokularının en güzellerinden biridir. Koku piramidini oluşturan tüm bu özel notalar birbirleriyle bütünleştiklerinde şaşırtıcı bir dengeye ulaşır ve sizi de o dengeye taşırlar. Kullandıkça iyi hissedeceğiniz çok özel bir koku.

Loris Frequence Serisi K-092 kodlu kadın parfümü

Gizemli, büyüleyici ve çok iddialı bir parfüm: K-092. Modern kadının imzası niteliği taşıyan bu eşsiz karışımın vanilya, badem, Hindistan cevizi, sandal ve yasemin notalarının muhteyem dengesini hissedeceksiniz. Birçok zıtlığı bir araya getirerek size sürprizler yaratacak olan bu dengenin içinde cüretkâr ve son derece kadınsı bir melodi var. Oryantal vanilya karışımlarının en güzellerinden biri olan Frequence Serisi K-092’yi deneyin ve onunla çok özel bir yolculuğa çıkmaya hazır olun.