2020 Kadın Parfüm Tavsiyeleri

Yepyeni bir yılın ilk ayında ilerliyoruz ve yeni ürünlerimiz de birbiri ardına raflarda yerini alıyor. Dünyanın en güzel notalarını, kokularını ve parfümlerini bulacağınız mağazalarımıza gittiğinizde size rehberlik edebilecek bir yazı ile karşınızdayız. 2020 için en iyi kadın parfüm tavsiyelerimizi okumadan parfüm almayın.

Tenime Hangi Parfüm Yakışır?

Teninize yakışan parfüm emin olun karşılaştığınızda anında hissedeceğiniz parfümdür. Tek yapmanız gereken kapağı açıp koklamak ve karar vermek yerine parfüme biraz zaman tanımak olur. Önce bir test çubuğunda deneyin. Test çubuğunu havalandırıp mağazamızda vakit geçirirken birkaç dakika bekleyin. Ortaya çıkan parfüm kokusu sizin için hala çok güzel ise o zaman teninize uygulayın ve yine biraz zaman geçirin. Alacağınız parfümün teninizle uyumunu zaman içinde hissedersiniz.

Parfümümü Sık Sık Değiştirmeli miyim?

Parfüm bir keyiftir, değiştirip değiştirmemek de elbette öncelikle keyfinize kalmış bir iştir. Bazı insanlar yıllardır aynı parfümü kullandıklarını ve o parfümün artık kendilerinin ten kokusu gibi olduğunu söylerler. Bu bir tercih meselesidir. Fakat şunu unutmamalısınız. Siz değişiyorsunuz. Beğenileriniz, yaşamınız, mevsimler, moda, her şey değişiyor. Bu değişimin içinde aynı kalan birçok şey olabilir ama bazen hayat sürprizleri de sever. Bir parfüm koklarsınız ve içinizde bambaşka bir kapı aralanabilir. Saçınızı kestirmek veya boyatmak istediğiniz, bir şeyleri değiştirmek istediğiniz anlarda gelin parfümle ilgili de biraz düşünün. Kimbilir belki yepyeni ve taptaze bir parfüm ruhunuzun aradığı değişimin de anahtarı olacaktır

Modern ve Fresh Bir Parfüm Arıyorum!

Loris Parfüm Frequence Serisi K-274 kodlu açık parfüm

Loris Parfüm Frequence Serisi’nin yepyeni kokusu K-274 son derece modern ve fresh bir parfüm olarak hemen her cilt tipi ve tüm mevsimler için uygun. Fransa’nın ünlü lavantalarının dokunuşunu, portakal çiçeğinin romantik ve enfes notalarıyla birleştiren K-274 bu yönüyle şahane bir çiçek füzyonu. Çiçeklerin etkisini misk ile mühürlediğimiz bu özel karışım, size kendinizi sadece güzel hissettirmekle kalmayacak aynı zamanda gün boyu tazelikle kendinizi hep tertemiz de hissedeceksiniz.

Size Bir İdol Gibi Hissettirelim!

Loris Parfüm Frequence Serisi K-273 kodlu açık parfüm

Sımsıcak, romantik ve fresh bir parfüm daha… K-273 narenciyelerin, meyvelerin ve taptaze çiçek notalarından oluşan şık ve etkileyici bir aranjman. İlk spreyden sonra kendisini daha da belli eder, yumuşak dokunuşlu çiçeklerin arasında tüm güzelliğiyle gül de yer alıyor. Armut notalarının kendilerine özgü etkisi turunçgillerle birlikte çok hoş bir kombinasyon oluşturuyor. Misk, baharat ve vanilya baz notalarıyla mühürlenen bu şahane karışım 2020’nin en iyileri arasında yer almaya ve sizi bir idol gibi hissettirmeye hazır!

Çiçek ve Meyve Kokularına Bayılanlar İçin…

Loris Parfüm Frequence Serisi K-271 kodlu açık parfüm

Loris Parfüm Frequence Serisi’nin yenilerinden olan K-271, bergamot ve mandarin çiçeklerin uyumuna bir örnek. Yaseminin zarafeti bu uyuma güzellik ve kalite katıyor. Sıcak ve kremsi sandal ağacı teninize yumuşaklık ve ağaç notalarının ısısını getiriyor. Çiçeklerin ve meyvelerin eşsiz uyumu parfümlerde çok özel bir ton oluşturuyor. Yaşam enerjisi ve sevinci getiren bu ton, parfüm seçiminizde çok etkili olabilir.

Kehribarın Sıcaklığında Yaseminin Işıltısı

Loris Parfüm Frequence Serisi K-270 kodlu açık parfüm

Frequence Serisi’nin ikonlarından biri olmaya aday K-270, kehribarın kendine has muhteşem ışıltısını size ve teninize taşıyor. Yaseminin güzelliğiyle aydınlanan K-270, taptaze kesilmiş sedir ağaçlarının odunsu havasını da içinde barındırıyor. Doğanın içindeki en güzel dokunuşları tek tek toplayan ve bir küçük şişede size güzelliği yaşatacak olan bu özel parfüm, bize göre sadece 2020 yılının değil, tüm zamanların en değerli ve özel parfümlerinden biri olmayı hak ediyor. Ona bir şans verin.

Çiçeklerin En Güzelleri Sizin Olsun!

Loris Parfüm Frequence Serisi K-266 kodlu açık parfüm

Bu özel kokuyla kendinizi bir çiçek bahçesinde hissedeceğinizden hiç kuşkumuz yok. Bu çiçek bahçesi gün boyu teninizde kalacak ve daima bir çiçek gibi hissetmenizi sağlayacak. Sümbül ve yasemin notalarından çıkan bu coşkulu çiçek etkisini, zencefil özgün ve keskin dokunuşlarıyla dengeye getiriyor. Vanilyanın romantik etkisiyle güçlenen K-266, sedir ağaçlarının odunsu, yumuşak ve doygun etkisiyle zirveye ulaşıyor. Kalıcı, her mevsime uygun ve kullanan kadının cesaretini harekete geçirecek çok özel bir parfüm.

Leylak Kokulu Parfümler Başkadır!

Loris Parfüm Frequence Serisi K-251 kodlu açık parfüm

Loris Parfüm Frequence Serisi’nden leyllak çiçeği etkisinde bir odunsu oryantal parfüm denemeye ne dersiniz? 2020 kadın parfümü tavsiyelerimizin her biri çok özel ve çok güzel parfümler ama leylak notalı K-251, bu çiçeğin tutkunları için bir başka anlam taşıyor. Leylak notoları vanilyanın tatlı aroması ile güçleniyor. Tonka fasulyesinin doygun aroması ise parfümün gücünü kat be kar artırıyor. Baz notaları arasında sandal ve meyankökü barındıran K-251, sadece teninize değil ruhunuza da iyi gelecek.

Zirvedeki Kokuların En Güzellerinden Biri

Loris Parfüm Frequence Serisi K-147 kodlu açık parfüm

Bu listede yer alan her parfüm başka güzel ve her birinin kendine özgü bir iddiası var. K-147’nin iddiasının en önemli sebebi, portakal ve yeşil sümbülteber etkisi. Bu güçlü ikilinin anlaşmasıyla güçlenen parfüm, sandal ve vanilya notalarının desteğiyle daha da yükseliyor. Bu yükselişin sonunda ise, kaliteli, zarif, gün boyu kullanıma uygun ve size her daim zirvede hissettirecek çok özel bir karışım var. Mutlaka tanışmalısınız!

Gülün Kehribarla Buluşması

Loris Parfüm Frequence Serisi K-143 kodlu açık parfüm

Parfüm üreticilerinin vazgeçilmez iki notası gül ve kehribar. Moda değişse de değişmeyen iki özel nota. Kehribarın sıcaklığı ve ağaç özlerini parfüme taşıyan büyülü yapısı, çiçeklerin tartışmasız kraliçesi ile uyum içinde ışıldıyor. Misk ve sedir ağacının temellerinde yükselen bu ışıltı sayesinde siz de ışıldayacaksınız. Hafif rüzgarlı bir bahar havasında sevdiğiniz bir yere doğru yürürken hissettiğiniz güzel duyguları düşünün. Güzel, fresh, cesur ve umutla süren o güzel yürüyüşü hayal edin. İşte böyle bir şey

Yaseminsin Sen, Özelsin!

Loris Parfüm Frequence Serisi K-136 kodlu açık parfüm

Parfüm deyince akla kimisi için güzel çiçekler, kimisi için ise baharatlar, meyveler ve yeşil notalar gelir. Ama yasemin dendiğinde akla önce parfüm gelir. Koku endüstrisinin gözbebeklerinden biri olan yasemin,K-136’nın içinde tüm çekiciliğiyle salınıyor. Yasemin ikliminin meyvesi olan bergamot da K-136’da bu güzel çiçeğe eşlik ediyor. Vanilya ve tonka fasulyesinden destek alan bu muhteşem ikili, K-136’yı vazgeçilmezler listesine alıveriyor. Deneyin, bakalım sizin için de vazgeçilmez olacak mı?