2019'un En Çok Satan 10 Kadın Parfümü

Bir yılı geride bıraktık ve yeni bir yılın hazırlığını yapıyoruz. Her yılın sonunda hepimiz, oturup liste yapmasak bile o yıl neler olduğunu aklımızdan geçirir ve kendimize göre bir muhasebe yaparız. Her birimiz kendimiz için bunları düşünürken, markalar da ürün ve hizmetleri için düşünürler. Biz de LORİS Ekibi olarak 2019’da neler yaptığımızı ve 2020 yılında nasıl yenilikler yapacağımızı bol bol düşünüyoruz. 2019 yılı bizim için bir büyüme yılı oldu. Yurt dışında ve yurt içinde 400’ü aşkın mağaza sayısına ulaştık. Dünyanın 33 ülkesine ihracat yaparak, ülkemiz ekonomisine katkı sağladık. Tüm ürünlerimizin başta Avrupa Birliği ülkeleri olmak üzere kalite standartlarını tam olarak yakalamış olması bize dünyada büyüme şansı veriyor. Frequence serisi parfümlerimiz, dünyanın en güzel kokularını müşterilerimize sunmamızı sağlarken eşsiz Niche serimizle çok özel bir kreasyona imza attık. Bu yıl, tüm ürünlerimizi geliştirdik, çoğalttık ve daima kendimizle yarışarak kalitemizi daha yukarılara taşıdık. Biz tüm bu çalışmaları yaparken, siz değerli müşterilerimiz binlerce LORİS ürününü mağazalarımızdan satın aldınız ve çalışmalarımıza motivasyon sağladınız. Müşterilerimizin 2019 yılında en çok tercih ettiği ve en beğendiği kadın kokularını sizin için sıraladık.

2019’un En Çok Tercih Edilen Kadın Parfümleri

Temizliğin ve tazeliğin dokunuşu

Loris Frequence Serisi K-025 kodlu açık parfüm

Ürettiğimiz günden beri en çok sevilen en çok tercih edilen parfümlerden biridir Frequence Serisi K-025 kodlu açık parfümümüz. Teninize değdiği andan itibaren hissettiğiniz kalite duygusunun temelinde, tertemiz ve yumuşak bir parfüm saklanır. K-025 tutkunlarına başka bir parfümü beğendirmek son derece zor. Teninizde kalıcılığıyla yer eden ve gün içinde uzun saatler boyunca size eşlik eden K-025’in koku piramidinde dünyanın en güzel notaları var. K-025’in bir yanında enfes çiçek notaları bir buket oluşturuyor. Sümbül, gül, iris ve şeftali çiçeğinin karışımı vazgeçilmezliğinin en önemli nedeni. Parfümün içinde incecik bir nektarin sıçraması hissediliyor ve mandalinanın özgün aroması kokuya bir tazelik katıyor. Sedir ve sandal ağacı notaları ise K-025’in dingin, ferah ve derin etkisini zenginleştiriyorlar. K-025’i tercih edenler, sadelikle gelen mükemmelliğe tutkun olanlar.

Neşenin ve ışıltının kokusu

Loris Frequence Serisi K-035 kodlu açık parfüm

Frequence Serisi K-035 tutkunları için onun ışıltısı ve neşeli etkisi vazgeçilmez. Çiçek kokularının en güzel örneklerinden biri olan K-035, pembe biber, kehribar, yasemin ve paçulinin etkisiyle büyülü bir etki bırakıyor. Çiçeklerin güzelliğini, baharatların derinliği zenginleştiriyor. Vanilyanın kıvrımlarında ise romantizmi, nostaljiyi ve içinizdeki yumuşaklığı yakalıyorsunuz. Onu vazgeçilmez kılan bu eşsiz kompozisyonun ruhunuzda yarattığı mutluluk ise ödül gibi. K-035’i henüz denemediyseniz ve çiçek kokularının size çok yakıştığını düşünüyorsanız size şahane bir deneyim vaat ediyoruz. Mutlaka deneyin.

Hayatı güzelleştiren bir koku

Loris Frequence Serisi K-119 kodlu açık parfüm

Hayatı doyasıya yaşayan ve onu güzelleştirmek için tüm fırsatları kullanan kadınların favori kokusu K-119. Kokunun koridorlarında insanın içine ısıtan şahane notalara rastlayacaksınız. Tatlı ve keyifli pralin karşılayacak sizi ama son derece sakin ve dengeli bir tat bu. Hemen ardından iris ve yaseminin çiçek dokunuşlarıyla büyüleneceksiniz. Üzümün içindeki tazeliği ve vanilyanın yumuşaklığını hissedeceksiniz. Kokuların ruhunuzda oluşturduğu değişime tanıklı edeceksiniz. Mutlu olmak için bir sebep daha isterseniz Frequence Serisi K-119’u denemelisiniz.

Kararlı ve kadınsı

Loris Frequence Serisi K-120 kodlu açık parfüm

Duygularınızı harekete geçirecek bir diğer favori kokumuz da K-120. Hafif ama etkili, kararlı ve çok kadınsı. Modern kadının parfüm tutkusunu ateşleyen bu özel karışım, teninizin kokusu kadar doğal duracak üzerinizde. Odunsu çiçek parfüm grubundan olan Frequence Serisi K-120’nin üst notalarında Jamaika biberi ve frezya etkisi var. Kokunun tam kalbindeki ebegümeci, yasemin ve gül nefis bir dengeye imza atıyorlar. Ağacı, tütsü, sedir ve misk ise kokunun tabanındaki yerlerini alarak, derin, kalıcı ve unutulmaz bir kokunun temelini oluşturuyorlar.

Çikolata kadar dayanılmaz

Loris Frequence Serisi K-128 kodlu açık parfüm

Sanki bir masalın içindesiniz ve kahraman sizsiniz. Çikolata kokulu K-128 işte böyle düşsel bir çekim sunuyor teninize. Meyan kökünün aroması ile zenginleştirilmiş büyülü iksir, vanilya ve pralin notalarıyla katmerleniyor. Siyah çikolatanın tendeki yansımasından vazgeçemeyenler bu kokuyu da baş uçlarından ayırmıyorlar. Onu bu denli muhteşem kılan formülün içinde, tonka fasulyesi, vetiver ve misk de var. Bu güçlü temel notaların omuzlarında yükselen bir prenses Frequence Serisi K-128 ve onu kullanan herkese bunu vaat ediyor.

Çiçeklerin ve meyvelerin coşkusu

Loris Frequence Serisi K-161 kodlu açık parfüm

Bazıları çiçek ve meyve kokularına tutkundur. Doğanın bu iki armağanının birlikte oluşturdukları aromatik güç onların ruhlarını canlandırır. Ruhunuzu canlandırmak için K-161’i mutlaka denemelisiniz. Loris Parfüm müşterilerinin en çok tercih ettiği kokulardan biri olan K-161 haklı bir üne sahip. K-161’in meyve etkisini, kavun ve elma ortaya koyuyor. Bu iki lezzetin aynı zamanda enfes aromalara sahip olduğunu parfüm dünyasını biraz tanıyan herkes bilir. Çiçeklerin güzelliğini K-161’e taşıyan notalar ise frezya ve zambak. Birbiriyle yarışırcasına etki eden iki güzellik sembolü. Tüm bu hareketli notaların dallarına tutunduğu güçlü sedir ağacı ise kokunun tabanındaki yerini alıyor. Frequence Serisi K-161’in coşkusunu dengeliyor onu aynı zamanda son derece kalıcı ve özel bir parfüm haline getiriyor.

Bir armağan tenime

Loris Frequence Serisi K-201 kodlu açık parfüm

Çiçek meyveli kokuların bir diğer favori örneği de K-201. Kokunun üst notalarında elma ve nilüferin sakin fakat çok etkili buluşması var. Orta notalarında hanımeli, yasemin ve lotus omuz omuza vererek kokunun kalbini attırıyor ve tüm karakteri şekillendiriyorlar. Temel notalarda iris, misk ve kaşmir var. Bu üç temel notanın gücünün desteğiyle olağanüstü bir hal alan K-201, binlerce kadının ilk tercihi olarak listemizi süslüyor. Kendinize bir armağan vermeye niyetliyseniz ve henüz onu bulamadıysanız mutlaka tanışın. Frequence Serisi K-201 sizi yeni yıla bambaşka bir duyguyla taşıyabilir.

Güneşin ve güvenin kokusu

Loris Frequence Serisi K-204 kodlu açık parfüm

Çiçekli meyveli bir çekicilik bombasına ihtiyacınız varsa onu bulduğunuza emin olan. K-204, bir bahar öğleden sonrasının güneş ışınlarını teninize taşır. Sapsarı, hayat enerjisi dolu ve kesinlikle tutkulu. Tazecik egzotik çiçekler sunar size ve güzelliğin en saf hali demek çok da yanlış olmaz. Hangi parfümü kullanıyorsunuz sorusuna hazır olun. Kalbindeki tutku meyvesinin etsisinden olsa gerek tam bir tutku kokusudur Frequence Serisi K-204. Şakayık, greyfurt ve ananastan da tazelik alır ve sizi gün boyu taze hissettirir. O bir fenomen. Denemelisiniz.

Efsane kokular diyarı

Loris Frequence Serisi K-233 kodlu açık parfüm

Kadınsı kokuların en başında gelen Frequence Serisi K-233 kadının içindeki gücü de ortaya çıkarıyor. O sadece dişil bir enerji taşımıyor teninize, özgür bir ruh ve enerjik bir beden de getiriyor beraberinde. Tazecik mandalina, yasemin notaları, sımsıcak zencefil ve tatlı zambak notalarını bir şişede birleştiriyor. Vanilya tüm bu karışımın yumuşak yanını oluşturuyor. Temel notalar ise sandal ağacı, kaşmir ve ambergris. Birbirinden derin, bağlayıcı ve kalıcı.

Taptaze fakat gizemli

Loris Frequence Serisi K-248 kodlu açık parfüm

Gencecik bir koku peşinde olan hanımlar Frequence Serisi K-248’in çekim alanında kalmayı tercih ediyorlar. Bu da onu en beğenilenler listemize getiriyor. Yenilikçi ve şaşırtıcı bir koku K-248 tıpkı yeni nesil gibi. Yaseminden tatlı bir zarafetin yanısıra dişi bir cazibe alıyor. Bu cazibeye sümbül de katkı sunuyor. Kakao ve tonka fasulyesi onun karanlık ve gizemli yanını oluşturuyor. Ortaya çıkan iksir ise kesinlikle denenmesi gereken bir heyecan barındırıyor.