Sonbahar İçin Kadın Parfüm Önerileri

Yaz hala bitmedi haklısınız. Ama sonbaharın ılık rüzgarları çoktan esmeye başladı. Yakın bir zamanda önce kırmızıya, sonra turuncuya ve nihayet sarıya dönecek olan yapraklarla mevsim kendisini ortaya koyacak. Dünya yüzündeki en güzel mevsim. Hüznün, aşkın ve yeni başlangıçların mevsimi. Yaz boyunca dinlenen tenler, havaların yavaş yavaş soğumaya başlamasıyla yeni parfümlere ihtiyaç duymaya başlayacak. Yaz sıcaklarıyla kendiliğinden nemlenen ciltleriniz artık biraz destek görmek isteyecek. Soğuk değil ama yıldırıcı bir biçimde sıcak da değil. Yaz değil ama kış da değil. Sonbahar bu. Eylül’le gelen romantik mevsim. Peki yeni sonbahar döneminde teninize sunacağınız sonbahar hediyesi ne olsun?
Nasıl bir koku ile gireceksiniz sıcak renklerin mevsimine.
Sizin için derledik ve Loris Parfüm’ün en güzel kadın kokuları sonbaharı karşılamak için listeledik. Kadınlar bu sonbaharda böyle kokacaklar.

Kavun özleminde bir sonbahar

Loris Parfüm Frequence Serisi K-009 kodlu açık parfüm

Evet yaz bitiyor ve kavun yaz meyveleri arasındaki özel yeri ile özlediğimiz tatlardan biri olarak yazda kalacak. O zaman o güzel kavun kokusunu alıp, teninize iliştirmeye ne dersiniz? Loris Parfüm Frequence Serisi K-009 kodlu açık parfüm, kavun, narenciye, şeftali ve erikten oluşan lezzetli bir meyve sepeti olarak sonbaharın en güzel kadın kokuları arasında. Çikolata, vanilya, sandal ağacı ve paçuli notaları da bu lezzetli sepetin kalıcı, derin ve etki yaratan bir parfüme dönüşmesinde görev alıyorlar. Tende kaldıkça etkisi değişen ama her değişimde sizi biraz daha kendine bağlayan bir parfümünüz olsun isterseniz, K-009 ile tanışmanız sizin için harika olabilir. Her spreyde size yazı anımsatan ama sonbahara muhteşem bir biçimde eşlik eden bir parfüm arıyorsanız K-009 sizin parfümünüz.

O daima listede yer alacak

Loris Parfüm Frequence Serisi K-025 kodlu açık parfüm

Sonbaharın en güzel kadın kokuları için herhangi bir mevsimle ilişkilendirmek ve sadece o mevsime ait bir koku olarak sunmak mümkün değil. K-025 her mevsimin parfümü. Ona tutkulu olan kullanıcılar, henüz onun yerine bir parfüm koyabilmiş değiller. Bu yüzden her listemizde K-025 görmeye hazır olun. Tepe noktasındaki mandalina taze havasını parfüme istekle bırakıyor. Sonra ortaya çıkan şeftali, sümbül, iris ve mor köklerin notaları ize kalite ve canlılığın kapılarını açıyorlar. Sedir ve sandal ağacı notalarıyla derinlik bulan K-025, günlük kullanım için rakipsiz bir seçenek olabilir. Ferah, rahat, kullanışlı ve sizi gün boyu iyi hissettirecek bir koku. Sonbaharın serinliğine tutunup, yazın sıcacıklığından da vazgeçmek istemiyorsanız, K-025 kadınısınız siz.

Çilekli ve çiçekli bir rüzgar

Loris Parfüm Frequence Serisi K-033 kodlu açık parfüm

Parfümün kapağını açar açmaz hissedeceğiniz çiçek kokusunun içinde “bu hangi meyve olabilir” sorusunu beraberinde getiren bir lezzet bulacaksınız. Ve yanıtı da hemen bulacaksınız çünkü o çok karakterli bir kokunun meyvesi, çileğin... Tahmin edemeyeceğiniz kadar etkili bir çiçek-çilek kasırgası bu. K-033, bu kasırgayı sonbahar yumuşaklığında teninize taşıyor. Yumuşaklığın mimarlarından biri de parfümün hücrelerinde gezinen vanilya notaları. Bu yumuşaklığı, boynunuzda, bileklerinizde, kalbinizin sesini duyduğunuz her noktada ortaya koyun. K-033’ de sizi bütün güzelliğiniz ve dişiliğinizle ortaya çıkarsın.

Tendeki asalet

Loris Parfüm Frequence Serisi K-062 kodlu açık parfüm

Loris Parfüm uzmanları, bu sonbahara damga vuracak en iyi kadın kokuları arasında K-062 olacağını söylüyorlar. K-062, girdiği her parfümün karakterine etki eden güçlü menekşe yapraklarının arasındaki, asil ve sakin orkide notalarıyla ön plana çıkıyor. K-062’yi koklayanların hemen hissettiği asaletin kaynağı bu iki özel nota zaten. Hemen ardından gelen bambu ve sandal ağacı notaları ise parfümün köklerini derinleştiriyor. Fakat bu köklere rağmen K-062 bir çiçek kokusu olmaktan vazgeçmiyor. Ve misk ile gelen son dokunuş sayesinde teninizde asılı kalıyor ve sizi uzun saatler boyunca bırakmıyor.

Neşeli bir sonbahar

Loris Parfüm Frequence Serisi K-117 kodlu açık parfüm

Neşeli bir koku ve sonbahara canlılık katmaya aday en güzel kadın kokuları K-117 sonbahar listesinin cazibelilerinden biri olarak denemeye değer. K-117’nin içindeki gül ve ahududu notaları bu neşenin en önemli kaynağı. Şakayık ve pembe biber ise bu neşeye hınzır bir ruh katıyor. K-117 kadınsı bir coşkuyla sizi sonbahara hazırlayacak enfes bir karışım. Hafif ama kalıcı, neşeli ama asil, sevgi dolu ama aynı zamanda sevilmeye de açık. K-117 de bir koklamaya değer emin olun.

Manolyayla gelen zarafet

Loris Parfüm Frequence Serisi K-166 kodlu açık parfüm

Loris Parfüm Frequence serisinin manolya kokuyu K-166’ sı sonbaharın ılık rüzgarlarına güzelliği ve zarafeti katmaya aday. K-166’ nın kremsi yumuşaklığını katan da manolyanın ta kendisi. Beyaz miskin güçlü dokusu parfümün tüm katmanlarında hissediliyor. K-166 baldan lezzetli ve tatlı bir etki alırken, sandal ağacından da bir parfümden beklenen gücü alıyor. Ortaya çıkan koku, size aslında her mevsim mükemmel bir biçimde eşlik etmeye yeterli. Onu, bu hikayeyi okuduktan sonra deneyin ve derinliklerini içinizde hissedin.

Çiçek bahçesinde sonbahar

Loris Parfüm Frequence Serisi K-170 kodlu açık parfüm

Yazın neminden kurtulan teninizde tam bir sonbahar etkisi yaratmak için en iyi kadın kokuları arasında K-170 ile tanışın. Keskin, oryantal ve odunsu bir koku olarak tanımlayabiliriz K-170’ i. Aynı zamanda çok kadınsı ve kendisini öne çıkarmak konusunda son derece cesur. Kişnişin kendine has ve özel kokusu, yasemin, gül ve vanilyadan oluşan bir çiçek bahçesinde eriyor. Vanilya her zamanki gibi yumuşak bir güç katıyor parfüme. Günlük kullanıma uygun ve kalıcı. K-170 tüm Loris Parfüm mağazalarında...

Kremsi bir dokunuş

Loris Parfüm Frequence Serisi K-217 kodlu açık parfüm

Vanilyadan duygusallık, orkideden zarafet, şeftaliden lezzet, manolyadan asalet alıp da güzel olmayacak bir parfüm olabilir mi? K-217 bunlarla da yetinmemiş ve dokuları arasına bademin kremsi etkisini, miskin paha biçilmez gücünü de eklemiş durumda. Teninizden önce ruhunuzu etkileyecek müthiş bir iksir. Onu sadece sonbahar parfümü olarak görmeyin, tüm yılı sizinle geçirebilecek kapasitesi var. Ve zaten siz de ondan hiç ayrılmak istemeyeceksiniz. Önce bir tanışın isterseniz, bakalım
K-217 sizin ruhunuza neler söyleyecek?

Bağlanacaksınız!

Loris Parfüm Frequence Serisi K-233 kodlu açık parfüm

K-233 Loris’in efsane kokularından biri. Çiçeklerin arasında yükselen taptaze ve oryantal bir fırtına sanki. K-233 yeşil mandalinanın enerjisini alıyor ve yaseminin güzelliğiyle yükseliyor. Zencefilli bir zambak ve tuzlu bir vanilya sürpriz yaparak oyuna giriyorlar. Kokunun temel notaları arasında yer alan sandal ağacı, kaşmir ve ambergris ise parfümün ruhunu ortaya koyuyor, size bağlıyor. Sizi ona bağlayan ise tüm bu karışımlardan gelen muhteşem duygu.

Işıldamaya hazırsanız

Loris Parfüm Frequence Serisi K-258 kodlu açık parfüm

Kesinlikle ışıklı bir koku ile karşı karşıyasınız, gözleriniz kamaşacak. Beyaz çiçeklerin üzerinde tüm ihtişamı ile parlayan bir güneş K-258. Greyfurt notaları arasındaki Akdeniz enerjisinden hız alıyor. Yaseminle çiçek açıyor. Ylang ylang, misk ve sandal ise katmanlı bir güce kavuşuyor. K-258 bir tutku kokusu. Güneşin ışıkları kırıldığında bile onu hissetmek istiyorsanız, siz bir
K-258 kadınısınız.