20 yaş kadın parfüm önerileri

Yirmili yaşlar insan yaşamının en heyecanlı dönüm noktalarının başını çeker. Bu yaşlardaki genç insanların önünde kocaman bir hayat vardır ve seçenekler o anda sınırsız görünür. Verecekleri kararlar, genellikle tüm hayatlarını etkiler. Hayır hayır parfüm seçiminden söz etmiyoruz, parfüm konusunda çok daha özgürsünüz. Fakat yetişkin yaşların başındaki genç hanımlara birkaç tüyo verebiliriz.

Şu bilgilere bir göz atın isterseniz:

·         Meyveli, çiçeksi ve yeşil notalar genç kadınlar için idealdir. Örneğin, taze yasemin, gül veya müge gibi bahar kokuları çiçek açma dönemini simgeler ve bu yaşlara çok yakışır.

·         Limon, mandalina veya bergamot gibi turunçgiller canlılık ve tazelik hissi verirler ve bu da 20’li yaşların güzelliğini pekiştirir.
·         Nane, fesleğen veya anasondan oluşan yeşil notalar özgürlük ve enerji duygusunu destekleyebilir.

·         Bazı genç kadınlar şipre veya oryantal kokular gibi karizmatik notalardan da hoşlanabilir. Bazıları 'vintage' kokulara ilgi duyabilir. Tamamen tarz ile ilgili, seçim sizin.

Parfüm seçimi kişiye, isteklerine ve zevklerine göre değişebilir. Kendinize yapacağınız yolculukla farklı kokuları denemek ve duygularınıza göre hareket etmek en doğrusu olacaktır.

Loris Parfüm’ün önerileri

Loris Parfüm Frequence Serisi 20 yaş kadın parfüm önerilerini sizin için derledik ve küçük ayrıntılar vererek seçiminizi kolaylaştırmak istedik. Yine en doğrusu, bir ara mağazalarımızdan birine uğrayıp kokularımızı deneyimlemek, onlarla biraz zaman geçirmek ve sonra kararınızı vermek.

Çiçeksi bir aşk hikayesi: Frequence serisi K-048

En kısa tanımıyla K-048, mutluluk çiçeği yasemin ile açar ve parlak portakal çiçeği notalarıyla baştan çıkarır. Koku piramidinin tepesinde neroli, kalp notalarında portakal çiçeği ve yasemin, en alt notalarda ise parfümü güzellikle mühürleyen sedir ağacı notaları bulunur. Çiçeksi pudramsı bu enfes koku, yirmili yaşlara çok yakıştığı gibi ruhunu daima yirmili yaşlarında tutmayı başaran tüm kadınlarla da müthiş bir uyum sağlar.

K-048 50 ml Frequence Kadın Parfümü

Saf, temiz ve kesinlikle kaliteli: Frequence serisi K-025

Hemen her yaşınızda çok seveceğiniz hafif, pudralı ve tertemiz bir koku K-025. Mandalina, ağaç özü ve Reseda bitkisinin üst notalarını içeriyor. Yabani gül, şeftali çiçeği, iris ve sümbülün narin çiçeksi kalp notaları, hafif bir nektarin serpiştirmesiyle canlanıyor. Sedir ağacı ve sandal ağacının dengelediği bu şahane karışım, rahat ve genç bir koku olarak favorilerimiz arasında.

K-025 50 ml Frequence Kadın Parfümü

Tazeliğin güzelliği: Frequence serisi K-018

K-018 insana ilk andan itibaren tazelik hissi veren ıslak, genç ve yoğun bir koku. Salatalık notalarıyla gelen nem, ışıltılı greyfurt ve manolya dokunuşlarıyla tam bir 20’li yaş kokusu. Taze bir çiçek hissi veren müge, gül ve menekşe ile birleştirilen egzotik sümbülteberin dansı... Temeldeki sandal ağacı dokunuşları ve beyaz kehribar ile zirveye ulaşan sihirli bir karışım.

K-018 50 ml Frequence Kadın Parfümü

Aşk, gençlik ve heyecan: Frequence serisi K-117

Gençliğin bir kokusu olsa bu mutlaka K-117 olurdu. Ağzınızı sulandıran taptaze bir elma ısırığıyla açılan bu neşeli koku, güllerden aldığı güzelliği, ahududulardan aldığı lezzetle birleştiriyor. Yasemin notalarıyla zenginleşen formül, kuşüzümü tomurcukları, sedir özü, vanilya ve misk notalarıyla zirveye ulaşıyor.

K-117 50 ml Frequence Kadın Parfümü

Çiçekle başlayan bir hikâye: Frequence serisi K-119

Baharın en güzel çiçeği iris, sarhoş edici paçuli notalarıyla dans ediyor. Şekerli ve vanilyalı katmanlardan geçiyor ve Arap Yasemin’iyle gelen egzotik dokunuşlarla birleşiyor. Tunus portakal çiçeğinin ipuçlarını da içeren bu modern koku, enfes bir çiçek-gurme karışımı olarak koku koleksiyonunuzdaki yerini alacak.

K-119 50 ml Frequence Kadın Parfümü

Gün boyu özel kalın: Frequence serisi K-161

Elma, mimoza ve miskin parlak karışımı, sıcak ve duygusal bir kokuya dönüşüyor. Üst notalarda elma, şeftali, ozon ve frezya var. Bu dörtlünün kokuya en önemli katkısı temizlik ve ferahlık. Orta notalar, tatlı, çiçeksi bir aroma veren vadi zambağı, mimoza, yasemin ve sümbülteber. Sandal ağacı, ylang-ylang, meşe yosunu ve miskten oluşan temel nota ile tamamlanan K-161, genç ruhların ikonik kokusu.

K-161 50 ml Frequence Kadın Parfümü