Yılbaşı Hediye Önerileri

Yılbaşı Hediye Önerileri

2021 yılı biterken, en çok konuşulan konulardan biri yılbaşı hediyeleri olmuştur. Başta ailemiz ve sevdiklerimiz olmak üzere iş arkadaşları ya da sınıf arkadaşları bu listede hep yer alırlar. Hediyeleşmek yeni yıla giriş yaparken çok güzel bir başlangıç olsa da epey vakit alan bir gelenektir. İnsanları mutlu ederken, samimiyeti arttırmaya yardımcı olan yılbaşı hediyeleri, çoğunluk için sıradan hediyelerin değiş tokuş yapıldığı döngü haline gelmiştir.

Özellikle seneler boyunca devam eden arkadaşlıklar için kaçınılmaz bir tekrara girebilir. Yılbaşı hediyelerinin can sıkıcı olduğu nokta tam olarak burada başlar. Yılbaşı hediye önerilerine yer vereceğimiz bu yazıyla birlikte eşiniz, arkadaşlarınız, uzak akrabalarınız ya da iş arkadaşlarınız için bir seçim yapabilirsiniz.

Yılbaşı Hediyesi Olarak Parfümler

Hediye olarak parfüm düşünmek, incelikli olduğu kadar zor olabilir. Söz konusu kokular olduğunda insanların frekansını yakalamak bir hayli zordur. Birisi için bir parfüm satın almak göz korkutucu olabilir, ancak yılbaşı hediyesi olarak koku alırken size yardımcı olacak birkaç tüyo verebiliriz.

  • Parfüm seçimlerinde yaş, kişilik ve yaşam tarzı büyük rol oynamaktadır.
  • Kişinin karakteri, yaşam tarzı ve sevdiği yiyeceklerin bilinmesi seçimi büyük ölçüde etkiler.
  • Araştırmalar gençlerin tatlı ve meyveli kokuları tercih etme eğiliminde olduğunu gösterir.
  • İlerleyen yaşlarda çiçeksi, odunsu veya oryantal kokular tercih edilmektedir.
  • Hediye alacağınız kişinin ten rengine göre de bir seçim yapabilirsiniz. Kumral tendeki kişilerde oryantal kokular ağırlık yapacağı için daha fresh ve aromatik kokuları tercih edebilirsiniz.
  • Gündemi takip ederek, trend kokular hakkında bilgi sahibi olabilir ve tahmin yürütebilirsiniz. Popüler parfümlerin beğenilmeme şansı daha azdır.

Arkadaşlar İçin Hediye Önerileri

Diğer Frequence parfümleri incelemek isterseniz, Lorisparfum.com’u ziyaret edebilirsiniz. İkinci parfüme özel indirim kampanyasıyla kendinizi de ödüllendirmeyi unutmayın.

Yılbaşı Hediye Setleri

Yakın arkadaşınızın çok seveceği bir hediye önerisi; Chocolate Parfüm Seti! İçerisinde duş jeli, vücut bakım losyonu, vücut spreyi ve Frequence K-128 kadın parfümü bulunan yılbaşı hediye seti büyüleyici çikolata kokusuyla unutulmaz bir banyo deneyimi sunuyor. Set içerisinde bulunan Frequence K-128 kadın parfümü bu setin en sevilen parçası olmaya aday. Duş jeli ile harika bir başlangıçtan sonra güne mutluluk veren çikolata kokusuyla devam etmek paha biçilemez bir hediye olacak.

Tüm yılbaşı hediye setlerini ve içeriğinde öne çıkan notaları sizler için sıraladık:

  • Goodness Parfüm Seti:Oryantal notalardan oluşan seri sümbülteber ile feminenliği vurgular. İçerisindeki parfüm Frequence K-248 kadın parfümüdür.
  • Bombshell Parfüm Seti:Çiçeksi notalardan oluşur ve tatlı kokuları sevenlere önerilir. İçerisindeki parfüm Frequence K-204 kadın parfümüdür.
  • Lavie Parfüm Seti: Çiçeksi notalar, vanilya ile harmanlanarak gizemli bir aroma yaratılmıştır. İçerisindeki parfüm Frequence K-119 kadın parfümüdür.
  • Scarlet Parfüm Seti:Egzotik çiçeksi notalar nektarin ve amber ile kışkırtıcılık kazanmıştır. İçerisindeki parfüm Frequence K-201 kadın parfümüdür.
  • Powerful Parfüm Seti: Erkek parfümlerinin vazgeçilmezi Fougere notalarına yer verilmiştir. Bergamot, turunçgiller ve biber kokularıyla maskülen bir aromaya sahiptir. İçeriğindeki parfüm Frequence E-178 erkek parfümüdür.
  • Eros Parfüm Seti: Şipre meyveli notalardan oluşan gizemli bir seridir. İçeriğindeki parfüm Frequence E-080 erkek parfümüdür.
  • Golden Parfüm Seti: Odunsu notalardan oluşur. Sofistike aromasıyla modern erkeğin kokusudur. İçeriğindeki parfüm Frequence E-149 erkek parfümüdür.
  • Energetic Parfüm Seti: Fougere ve şipre notalarının harmanlanmasıyla oluşmuştur, paçuli ile enerji doludur. İçeriğindeki parfüm Frequence E-131 erkek parfümüdür.
  • Extreme Parfüm Seti: Odunsu notalardan oluşan gizemli aromasıyla ulaşılamazlığı sembolize eder. İçeriğindeki parfüm Frequence E-080 erkek parfümüdür.

Yılbaşı Hediyesi İçin Özel Parfümler

Hediye almak ya da vermek hayatımızın ayrılmaz bir parçası olduğundan özel kişiler için ayrıca özen göstermek isteriz. Çünkü hediyeler, duygu ve düşünceleri göstermenin benzersiz bir yoludur. Bütün zamanlarda olduğu gibi yılbaşında hediye alırken de aynı hassasiyeti göstermek gerekir. Hediye alırken en önemli noktanın, onu verme biçimi olduğunu unutmayın. Hediyenin fiyatından, şeklinden ya da renginden ziyade, veriliş biçimi onları mutlu eden en önemli konudur. Çünkü bu sevdiklerimize verdiğimiz değeri göstermenin güzel yollarından biridir.

“Ne gerek vardı, düşünmen yeter!” diyerek sevdiklerinizi gülümsetmek, eminiz ki sizi de çok mutlu edecektir. Özellikle yılbaşı gecesi aldığınız hediyeleri verirken, onları sürprizlerle şaşırtmanız ve unutulmaz anlara ortak olmanız için birkaç önerimiz var;

  • Hediyenizi vermeden önce kusursuzca paketlendiğinizden emin olun. Aldığınız hediyeyi özenli bir şekilde paketlemek hediyenin manevi değerini arttırmaya yardımcı olur.
  • Hediyeleri varsa kendi kutularında vermeye çalışın ancak zarar görmemiş olmasına dikkat edin.
  • Aldığınız hediye üzerinde kişiselleştirme yapmanız hediye vereceğiniz kişinin kendisini daha özel hissetmesini sağlayacaktır.
  • Hediyenin içine iyi dileklerinizi eklediğiniz bir kart ekleyebilirsiniz.

Loris Parfüm’de kokularıyla olduğu kadar görünümleriyle de dikkat çekmeyi başaran Niche Parfüm koleksiyonu farklı seçenekler sunuyor. Kadife hissi uyandıran siyah pürüzsüz kutusu, her dokunuşta mükemmelliği yansıtıyor ve paha biçilemez bir his sunuyor. Mücevher saklıyormuşçasına dizayn edilen kutu, iç tasarımıyla da hediyeye gösteriş katıyor. Şık tasarımıyla Niche Parfüm Koleksiyonu hayran bırakacak kokularıyla da çok beğenilecek hediyelerden.

Yazımızı Niche Parfüm Koleksiyonu’ndan 3 farklı parfüm önerisiyle sonlandırıyoruz:

Saffron Ambre: Berrak ve sofistike bir koku iksiridir. Koku piramidindeki yasemin, amber ve sedir ağacı bulunur.

Exotic Blend: Exotic Blend’in kalbinde, portakal çiçekleri, yasemin ve şakayıkların taze güzelliği var. Muhteşem bir koku arıyorsanız mutlaka denemelisiniz.

Bergamot Patchouli: Bergamot ve paçulinin, yasemin ve meşe ağacı notalarıyla buluşması parfümün gücünü bir anda arttırıyor. Bergamot Patchouli Loris Niche Parfüm Koleksiyonu’nun alamet-i farikalarından biridir.