Yeni Yıla Özel Hediye Önerileri

Yeni Yıla Özel Hediye Önerileri

Yeni bir yıl demek; yeni başlangıçlar, hayallerin gerçekleşmesi için bir umut ışığı demek. Günler yaklaştıkça yeni yılın tatlı telaşı hayatımızın her alanında iyice hissedilmeye başladı. Koskoca bir yılı daha geride bırakırken, yeni yılın pozitif enerji veren o tatlı heyecanını sevdiklerinizle paylaşmak size çok iyi gelecek. İnsanlar asırlardır hem bedenlerinde hem de yaşam alanlarında güzel kokular hissetmekten hoşlanmıştır. Doğru bir parfüm, şık bir kıyafetin en güzel tamamlayıcısı olduğu gibi; dekoratif ve kalıcı bir oda kokusu da ortamlarınıza neşe katabilir. Özetle koku; hayatımızın başrolünde etkili bir faktördür.

Yeni yıl bu kadar yakınken, sizin için hediye parfüm seçiminizde dikkat etmeniz gerekenleri sıraladık;

Analiz

Sevdiğiniz bir kişiye parfüm hediye alacaksanız dikkat etmeniz gereken ilk nokta kişiyi doğru analiz etmek ve O’nun zevklerine uygun bir seçim yapmak olmalı. Hediye vereceğiniz kişinin zevkini biliyorsanız, sevdiği notaları barındıran parfümlere yönelebilirsiniz. Loris’in birbirinden kalıcı ve özel notaları; doğru kokuyu ararken en büyük yardımcınız olacak

Tahmin

Hediye alacağınız kişinin zevkini bilmiyor olabilirsiniz. Peki hangi kokuyu seçeceksiniz? Bu durumda riskli davranmamak en doğru hareket olacaktır. Çok yoğun, ağır kokular yerine daha fresh notalar tercih edebilirsiniz. Günlük hayatında kullandığı parfüm notalarını tahmin ederek ona yakın bir seçim de yapabilirsiniz.

Fresh kadın parfüm önerileri

Fresh erkek parfüm önerileri

Parfüm Seçiminde Mevsimler

Hala hediye alacağınız kokudan emin değilseniz, mevsimlere uygun parfüm seçimi yapabilirsiniz. Örneğin kış aylarında yoğun, odunsu, baharatlı kokular tercih edilirken, yaz aylarında daha ferah notalar içeren kokular tercih ediliyor. Özellikle narenciye notaları yazın ferahlık verirken yorgunluğu atmaya da yardımcı oluyor. Kehribar, gül ağacı özleri, vanilya, amber, misk, paçuli gibi notaların kış ayları için ideal notalara sahip olduğunu unutmayın.

Kış mevsimi için kadın parfümü önerleri

Kış mevsimi için erkek parfümü önerileri

Yaz mevsimi için kadın parfümü önerileri

Yaz mevsimi için erkek parfümü önerileri

Parfüm Seçiminde Tarzlar

Hediye vereceğiniz kişinin tarzı da hediye seçiminde önemli bir etkendir. Sportif tarzdaki birine daha enerjik parfümler yakışırken, klasik ve geleneksel tarzdaki biri ise daha baharatlı kokuları tercih edebilir. Trendleri takip eden birine hediye alacaksanız klasik kokular yerine daha modern kokular alabilirsiniz. Çiçekli elbiseler giyen bir kadına çiçek notaları içeren bir parfümün ne kadar yakışacağını hiç düşündünüz mü?

Sportif tarz kadın parfüm önerileri

Sportif tarz erkek parfüm önerileri

Klasik tarz kadın parfüm önerileri

Klasik tarz erek parfüm önerileri

Loris’in Birbirinden Şık ve Aromatik Ortam Kokuları

Tüm bunların dışında şık bir parfüm seçimi, sevdiğiniz kişiler için ne kadar özel bir hediye ise birbirinden şık ve dekoratif oda kokularımız da yeni yıl hediyesi için harika bir seçim olabilir.

Bambu Çubuklu Dekoratif Ortam Kokuları ve Sprey Oda ve Kumaş Kokusu kategorilerimizi incelemeyi unutmayın.

Loris’in muhteşem ve kalıcı aromalara sahip parfüm, oda kokusu, kişisel bakım ürünleri arasından seçiminizi yaparken zorlanmayacaksınız. Aynı zamanda tüm bu önerilerimizin yanı sıra Koku Testimiz sizi adım adım en doğru hediye önerisine ulaştıracak.