Niche Parfüm Erkek Kış Parfüm Önerileri

Loris Parfüm Niche Koleksiyonu’nun ne kadar özel kokulardan oluştuğunu Niche tutkunu olan müşterilerimiz gayet iyi bilirler. Extract parfüm ya da Niş parfüm olarak adlandırılan yüksek esans oranlı parfüm grubunun muhteşem örneklerini barındıran bu koleksiyon, her geçen gün yeni kokularla zenginleşiyor. Loris Parfüm Niche Koleksiyonu’nun en önemli özelliklerinden biri üniseks kokulardan oluşması. Fakat parfüm tutkunlarının gayet iyi bildiği gibi bir kokunun üniseks, kadın veya erkek olması tamamen kişisel beğenilerle ilgili bir konudur. Biri için çok erkeksi olan bir koku bir diğeri için dişi olabilir. Loris Parfüm Niche Koleksiyonu parfümleri arasında da daha erkeksi veya daha Feminen olabilecek kokular var.

Bu yazımızda size kış ayları ve erkekler için ideal 10 Niche parfümün sırlarını vereceğiz. Bu bilgilerle kendi koku aralıklarınızı karşılaştırabilirsiniz ama daha kusursuz bir deneyim için mağazalarımıza uğramayı unutmayın.

Niche Koleksiyonu’ndan kış ayları için erkeklere özel 10 parfüm

Amber Leather

Loris Parfüm Niche Koleksiyonu’nun en beğenilen üniseks kokularından biri olan Amber Leather, üst notalardaki mandalina, hindistan cevizi, şeftali bergamot, limon ve portakal çiçeği karışımının olağanüstü cazibesiyle açılışını yapıyor. Kokunun kalp notalarında yeşil notalar ve adaçayının ferahlatıcı etkisi var. Amber Leather, vanilya, karamel, sandal ağacı, sedir ağacı, paçuli ve tonka fasulyesi notaları ile son buluyor. Bu zengin karışımın yüksek esans oranlarıyla buluştuğu parfüm koklayanı kendisine bağlayan bir özelliğe de sahip.

Amber Leather Niche Parfüm

Oud Wood

Oud Wood Niche Parfüm’ün üst notalarında narenciye ve çiçek notalarının görkemli buluşmasını hissedeceksiniz. Limon ve portakalın tazeliği sizi ilk andan cezbedecek. Kokunun kalbinde lavanta, gül, müge çiçeği, iris ve karanfil notaları var. Paçuli, misk, sandal ağacı, meşe yosunu, amber ve vanilyadan oluşan temel notalar ise parfümün derinliğini, kalıcılığını ve kusursuz çekim alanını garantiye alıyor.

Oud Wood Niche Parfüm

Buhur

İsminin çağrıştırdığı kadar oryantal, sıcak ve renkli bir koku ile karşınızdayız: Buhur Niche Parfüm. Tam bir çöl ikonu. Sıcacık tarçın ve kehribar notalarının buluştuğu bir açılış yapıyor. Kokunun kalbinde mask ve karamel notaları var. Bu lezzetli kalp atışlarının ardından ise misk, sedir ağacı, vanilya, sandal ağacı, tonka fasulyesi ve paçuli ile güçlenen taban notaları ile karşılaşıyorsunuz. Üniseks bir parfüm olmasına rağmen erkeklerin favorisi olan bir koku…

Buhur Niche Parfüm

Incense Amber

Loris Parfüm Niche Koleksiyonu’nun en yoğun ve kalıcı kokularından biri: Incense Amber. Armut, ahududu ve safrandan oluşan üst notalarda belirgin bir meyve etkisi var. Bulgar gülü ve portakal çiçeğinin etkisindeki kalp notaları ise kusursuz bir çiçek dengesi getiriyor. Baz notalardaki doğal Oud esansı ve paçuli parfümün doygun gövdesini daha da sağlamlaştırıyor. Amber ve deri notalarıyla mühürlenen bu kusursuz karışım bir extract parfümden beklenenin fazlasını sunuyor.

Incense Amber Niche Parfüm

Vanil Tabac

Tütün yaprağı özleri ve vanilyayı sıradışı bir uyumla buluştan Vanil Tabac bu ikilinin oluşturduğu sıcak ve gizemli ruhu taşıyor. Bu sıcacık kapıdan girdiğinizde ise kokunun kakao etkisindeki tatlı bölgesinde buluyorsunuz kendinizi… Baharat ve tonka fasulyesi ile zenginleşen bu özel karışım bir yanıyla çok erkeksi ama aynı zamanda kadınların da çok ilgisini çeken üniseks bir koku.

Vanil Tabac Niche Parfüm

Aoud Blue Notes

Aoud Blue Notes’u kelimelerle tarif etmek zor. Loris Unisex Niche koleksiyonunun ikonik kokularından biri olan Aoud Blue Notes, ylang ylang ve violet çiçeğinin buluşmasıyla açılış yapıyor. Cazibeli, kaliteli ve derin bir açılış bu. Kalp notalarındaki paçulinin enerjisi ise parfümün en özel katmanını oluşturuyor. Odunsu notalardan güç alıyor ve amberle mühürleniyor. Kesinlikle insanı içine çeken bir etkisi var.

Aoud Blue Notes Niche Parfüm

Cardamom Lavender

Cardamom Lavender pembe biber, nane, menekşe yaprakları ve taze kakulenin muhteşem karışımı ile başlayan bir koku. Kokunun içinde ilerlerken dinginlik veren lavantanın ve mutluluğun kokusu ananasın etkisini hissediyorsunuz. Bir tutam tarçın bu etkiyi güçlendiriyor. Odunsu notalarla tamamlanan Cardamom Lavender, kokunun temel notalarındaki vanilyanın kremsi etkisiyle dengeye oturuyor. Müthiş bir üniseks parfüm ve kalıcılığı tartışma götürmez.,

Cardamom Lavender Niche Parfüm

Bronze Wood

Parfümünde narenciye etkisinden vazgeçemeyenler için tam bir şölen Bronze Wood. Bergamot, mandarin, portakal ve limonu ustalıkla bir araya getiren bu sihirli karışıma, koku piramidinin kalbinde çiçek notaları katılıyor. Parfüm, manolya, yasemin, lavanta ve portakal çiçeği ile ışıldamayı sürdürüyor. Zemindeki ahşap notaları, vetiver ve vanilya ise kokuyu bir pırıltı haline dönüştürüyor.

Bronze Wood Niche Parfüm

King Oud

Asaletin kokusu King Oud Loris Parfüm Niche Koleksiyonu’nun giderek daha fazla parlayan yıldızlarından biri. Limon, pembe biber, bergamot ve geranyumun etkisindeki açılış sadece teninizde değil tüm duyularınızda bir uyanışa neden oluyor. Bu uyanış gül notalarının asaleti ile denge buluyor. Oud ağacı notaları, amber, vetiver ve musk ile tamamlanan parfüm özel günlerin ve gecelerin vazgeçilmezi olmaya aday.

King Oud Niche Parfüm

Black Oud

Oud ağacı etkisindeki bir başka üniseks parfüm de Black Oud. Bu iddialı Niche parfüm, gül, geranyum, yasemin ve safranın sıradışı bir buluşması olarak adlandırılabilir. Paçuli, amber ve misk ile güçlenen koku oud ağacının kendine has, doygun, derinlikli ve kesinlikle cazip etkisini taşıyor. Loris Parfüm Niche Koleksiyonu’nun en sıradışı kokularından biri olan Black Oud, kış aylarını ısıtacak kadar güçlü ve sofistike.

Black Oud Niche Parfüm