Kadınlar Hangi Erkek Parfümlerini Seviyor?

Kadınlar Hangi Erkek Parfümlerini Seviyor?

Kullandığınız parfümün sizi aynı anda etkileyici ve çekici kılmasını ister misiniz? Erkek parfümleriyle ilgili araştırmalar, insanların parfüm kullanmak ile ilgili en önemli motivasyonlarının çekim gücü oluşturmak olduğunu ortaya koyuyor. Erkeklerin, erkek parfümü seçerken nelere dikkat etmeleri gerektiği ile ilgili sizlerden birçok soru alıyoruz.

Tabii ki en merak ettiğiniz sorulardan biri de kadınların hangi erkek parfümlerinden hoşlandıkları… Sizin için bu soruların yanıtlarını Loris’in harika erkek parfümü koleksiyonundan örneklerle derledik. Bu tam benim için dediğiniz bir erkek parfümü varsa, mağazalarımıza ve online satışımıza bekleriz.

Kadınlar Size Yakışanı Sever

Kadınların duydukları anda “Bayılıyorum ben bu kokuya” dediği yüzlerce parfüm vardır elbette ama parfüm kullanmak son derece kişisel bir olaydır. Erkek parfümü seçerken dikkat etmeniz gereken birçok detay var. Bazı notalar, bazı tenlerde bambaşka bir duygu uyandırır. Her erkek parfümü herkes için aynı etkiyi oluşturmaz. Teniniz esmer ve daha yağlı ise farklı bir gruba, çok açık tenli iseniz farklı bir parfüm grubuna göz atmalısınız.

Esmer tenlerde baharatlı ve oryantal kokular son derece iyi dururken, çok açık bir tende ağır bir koku aynı etkiyi yapmayabilir. Narenciye kökenli Chypre kokular ve odunsu parfümler karışımlarına bağlı olarak genellikle çok beğenilir ve hemen her mevsim için uygundur. Fakat kız arkadaşınızın veya partnerinizin en beğendiği erkek parfümü emin olun size en yakışan olacaktır. Bu yüzden parfüm seçerken nelere dikkat etmeniz gerektiği ile ilgili yazımızı mutlaka okumalısınız.

Kadınlar Bakım ve Temizliği Sever

Parfümünüz ne kadar iyi olursa olsun, unutmayın ki kullandığınız erkek parfümü kişisel bakımınızın ayrılmaz bir parçasıdır. Bir erkek parfümünün gerçek performansı nemli ve temiz bir ciltte görülür. Duş almadan üst üste kullanacağınız aynı veya farklı parfümler rahatsız edici olabilir. Bu sebeple erkek parfümü kullanmadan önce mutlaka temizlik ve bakımınıza özen gösterin Size yakışan bir erkek parfümü tertemiz ve hafifçe nemlendirilmiş cildinizde harikalar yaratabilir.

Kadınlar Dengeli Olanı Sever

Bu başlığı isterseniz erkek parfümü seçerken isterseniz hayatınızın diğer alanlarında kullanabilirsiniz ama emin olun kadınlar dengeli olanı sever. Ne zaman ne giyeceğinizi bildiğiniz kadar ne zaman hangi erkek parfümünü kullanacağınızı da biliyor olmalısınız.

Çok sıcak bir yaz buluşmasına buram buram bir gece parfümü kullanarak gitmek, çok önemli bir iş toplantısında aşırı şekerli bir erkek parfümü kullanmak, kullanılan parfümün dozajını şaşırmak ve abartmak bu dengeyi bozabilir. Kullandığınız erkek parfümü ile aranızda oluşacak denge kadınların beğenisini çekecek en önemli unsurdur.

Kadınlar Özel Olanı Sever

Bazı erkek parfümleri çok seviliyor ve bir süre sonra neredeyse herkesin üzerinde aynı erkek parfümünü hissetmeye başlıyorsunuz. Erkek veya kadın tüm parfümlerde moda olanı seçmeye çalışmak son derece doğal. Bu kadar beğenilen parfümün nasıl bir etki bıraktığını elbette merak ediyorsunuz Fakat her zaman dediğimiz gibi imza kokunuzu bulduysanız ve bu özel bir koku ise işte o zaman fark yaratıyorsunuz. Koku seçiminde özenli ama cesur olun. Herkesin beğendiği bir kokunuz olmasında hiçbir sakınca yok ama siz daima size ait o özel kokuyu aramayı sürdürün. Yeni erkek parfümlerini takip edin, klasikleri koklamayı unutmayın. Kendi erkek parfümü modanızı kendiniz ortaya koyun!

Kadınların En Beğendiği Parfüm Önerileri

Kadınların beğendiği parfümleri sizin için iki başlık altında inceledik. Birinci başlık günlük kullanım için uygun olan erkek parfümleri, ikincisi ise daha özel anlar için uygun olan erkek parfümleri. Gelin beraber keşfedelim!

Günlük Kullanım İçin Uygun Erkek Parfümleri

Günlük kullanım söz konusu olduğunda kendinize şunu anımsatın. Bir odaya girdiğinizde odadakilerin sadece sizi hissetmeleri gerekir, parfümünüzü değil. Kullandığınız erkek parfümünün sizin, konuşmalarınızın, sesinizin, tarzınızın önüne geçmesine izin vermeyin. Çünkü çok yoğun bir koku bazı insanlar için gerçekten çok rahatsız edici olabilir. Gündelik yaşama uygun erkek parfümü gün boyu size sessizce ama güven vererek eşlik etmelidir.

Loris Frequence Serisi E-178 Erkek Parfümü

E-178 size kesinlikle bir güven ve güç duygusu getirir. Bergamot, biber, lavanta ve sedirin bu muhteşem karışımıyla fark edilirsiniz. Hemen her mevsim ve ten için uygun olan E-178 kadınların en beğendiği günlük kokuların başında yer alıyor. E-178’e bir şans tanıyın ve onunla biraz zaman geçirin. Bakalım sizi de o güçlü etkisi altına alabilecek mi?

Loris Frequence Serisi E-113 Erkek Parfümü

Odunsu baharatlı kokuların erkeklerin favorileri arasında yer almasının çok önemli bir nedeni var: Kadınlar da bu kokuları çok seviyor! Vetiver, sedir, biber ve greyfurt notalarının bir araya gelerek oluşturduğu bu karizmatik erkek kokusu ile kendinizi hem çok taze, hem de çok çekici hissedeceğinizden emin olabilirasiniz Denemeye değer!

Loris Frequence Serisi E-060 Erkek Parfümü

Karşınızda yine odunsu baharatlı bir erkek parfümü var: E-060. İçindeki güçlü baharatlar sayesinde özellikle esmer tenli erkeklerin cazibesini daha da arttıracak bir etkiye sahip. Kehribar, tütün, zencefil, kakule ve kişnişin bu özel karışımıyla günlük kullanımda fark yaratacak bir erkek parfümünüz olabilir. Mutlaka listenizde bulunsun!

Loris Frequence Serisi E-082 Erkek Parfümü

Aromatik kokularımızın içinde en çok beğenilen erkek parfümlerinden biri olan E-082, vanilya, kakule, adaçayı, ananas ve sedir ağacının güçlü notaları üzerinde yükseliyor. Notaların her biri diğerinin varlığını belirginleştiren ve dengeye oturtan bir etki oluşturuyor ve tüm zamanların en beğenilen erkek parfümlerinden birine dönüşüyor.

Özel Günler İçin Uygun Erkek Parfümleri

Bazı günler öne çıkmanız gerekebilir. Özel bir randevu gecesi veya önemli bir etkinlik, sizi yıldıza dönüştürecek bir erkek parfümü ile bambaşka bir havaya bürünür. Özel günler için seçeceğiniz erkek parfümünün iddialı, sarsıcı ve etkili olmasından çekinmeyin. Cesur bir seçimle çevrenizde harika bir aura oluşturabilirsiniz.

Loris Frequence Serisi E-222 Erkek Parfümü

Madem biraz daha fark edilir ve etkili olmak istiyoruz o zaman bu şahane oryantal çiçek karışımı tam size göre olabilir: E-222. Kadınların en beğendiği erkek parfümlerinden biri olan E-222, paçuli, gül, biber, kehribar ve vanilyayı buluşturuyor. Gülün büyüsünü vanilyanın yumuşaklığıyla harmanlıyor ve baharatlarla zenginleşiyor, sizi gecenin yıldızı yapabilecek güçte bir kokuya dönüşüyor.

Loris Frequence Serisi E-308 Erkek Parfümü

Özel anlar ve günler için çok özel bir koku daha: E-308. Kadınların çok çekici bulduğu deri kokularının enfes bir örneği olan E-308 sayesinde kendinizi özel ve çekici hissedecek, parfümün etkisinin nasıl yayıldığını neredeyse gözlerinizle göreceksiniz. Kakule, yasemin, deri ve kehribarla zenginleşen bu sihirli karışım gecenizde bam başka bir etki oluşturabilir.

Loris Frequence Serisi E-013 Erkek Parfümü

Cazibenin kokusu olur mu? Bazı kadınlara göre E-013 cazibenin parfüm formuna dönüşmüş hali ve daima en çok beğenilen parfümlerimizden biri. Ananas, huş ağacı, misk ve bergamot notalarının karışımı olan bu eşsiz erkek parfümü ile siz önce kendinizi seveceksiniz. Ve göreceksiniz ki arkası gelecek.

Loris Frequence Serisi E-400 Erkek Parfümü

Onu listesin sonunda sakın unuttuğumuzu düşünmeyin. Erkekler için tam bir hediye E-400. En yeni parfümlerimizden biri olan bu mükemmel karışımla, özel olmaya ve özel hissetmeye hazır olun. Olağanüstü kokuların eşsiz bir harmanı olun E-400 biberiye, lavanta, neroli, misk ve adaçayı gibi güçlü notaları bir araya getiriyor. Özel günler için en ideal erkek parfümlerinden biri olarak hafızalarda yer etmeye çoktan hazır.