Genç Erkeklere En Yakışan Parfümler

Bugünün erkekleri, bakımları konusunda kadınları aratmayan bir özen içindeler ve bu özen sayesinde çok daha erkeksi olmayı başarıyorlar. Yeni nesil erkeklerin kendilerine en yakışan parfümü seçmek konusunda gayet başarılı olduklarını söylemek de mümkün.

Fakat yeni nesiller oyunun kurallarını değiştirdiler ve artık erkek parfümlerinin satışları da kadınlar için olanlarla aynı hıza ulaştı. Ve parfüm tasarımcıları, hemen her parfümün kadın ve erkek versiyonlarını aynı anda satışa sunmaya başladı. İyi bir kokunun tanımı erkek ve kadın için farklı olabilir ama kendilerine en yakışan kokuları bulduklarında kadınlar çok daha kadınsı, erkekler de çok daha erkeksi oluyorlar.

Genç bir erkek olarak ilk parfümünüzü seçerken bir kaç bilgiyi de cebinizde bulundurmanızı öneriyoruz. Her ten farklıdır ve parfümlerin bu farklı tenlerdeki yansımaları da doğal olarak farklı olacaktır. Yaş, koku seçiminde çok önemli bir kriterdir çünkü yaşlanma vücut kimyamızda da bazı değişiklikler oluşturur. Bugün size yoğun gelen ve tercih etmeyeceğiniz bir koku ile yıllar sonra karşılaştığınızda onu sevme olasılığınız var. Bu karar değişikliği psikolojik olarak değişmekle ilgili değil. Biyokimyamız parfümü oluşturan bileşenlere zaman içinde farklı tepkiler vermeye başlar. Genç erkeklerin tercih ettiği parfümlerin genel özelliklerine baktığımızda onların çiçekli, meyveli, çok yoğun olmayan odunsu ve narenciye notalarına daha yakın olduğunu fark ediyoruz.

Onlar kendilerine özgürlük hissi veren, taze ve enerjik kokuları tercih ediyorlar. Hayatlarının bu en parlak döneminde parfümleriyle ışıldamak istiyorlar ve bunda da çok haklılar. Delikanlılar, bir zamanlar çok tutulan klasik kokular yerine daha iddialı ve daha yenilikçi kokuları tercih ediyorlar. Ve onların parfümle ilişkisini, bir önceki neslin parfüm kullanma alışkanlığından ayıran en önemli faktör yeni bir kokuyu keşfetmeye daima açık olmaları.

Asil ve Etkili

Loris Parfüm Frequence Serisi E-178 kodlu parfüm

Genç erkeklerin en beğendiği kokuların ilki Loris Parfüm’ün E-178 kodlu açık parfümü. Son derece taze bir koku ve bu tazelik delikanlı tenlerde tam bir ışıldamaya yol açıyor. E-178’ in tazelik duygusu, çocuksu ve ham bir duygu vermiyor. Tam tersi asil ve kullanan kişiye dozunda bir olgunluk katıyor. Bergamotun tazeliği ilk notalarda hissediliyor. Biber, lavanta ve sedirle tamamlanan kompozisyon, parfümü hissetmeye başladığınız ilk andan itibaren ruhunuzda da tatlı bir rüzgar oluşturuyor.

Kendimi Seviyorum

Loris Parfüm Frequence Serisi E-222 kodlu parfüm

Loris Parfüm uzmanlarının genç erkeklere önerdiği ikinci koku karizmanın parfüme dönüşmüş hali olan E-222. Çiçeksi notaların açtığı hafif meltemli ve büyüleyici koridorda, baharatların etkisi ile karşılaşacaksınız. E-222 sizi çiçeklerin güzelliğinden baharatların sıcaklığına getirirken, karşınızdakilerde de bu etkiyi oluşturacak. Paçuli, gül, biber, kehribar ve vanilyanın bu kusursuz beraberliğinden ortaya çıkan etki: Romantik, güçlü ve kendini seven bir erkek. Kendini sevebilen bir erkek, partnerini de sevebilme potansiyeline sahiptir çünkü.

Rüzgarın Kokusu

Loris Parfüm Frequence Serisi E-033 kodlu parfüm

Genç adamların çekiciliğini doğanın en zengin aromaları aracılığıyla ortaya çıkaran enfes bir koku ile tanışmak istiyorsanız E-033 ü mutlaka deneyin. Bergamot, lavanta, taze nane ve kekik notalarının bir araya gelerek oluşturduğu, her ana, her mevsime uyan taptaze ve enerjik bir koku. Yosunun, sardunyanın ve sandal ağacının kokunun kalbinde oluşturduğu derinlik ve canlılık hissi, bu çok özel iksirin en önemli farkı. Kehribar ve sedir ağacı ise E-033’ ün taban notaları olarak ılık, odunsu ve her açıdan karşı konulmaz bir parfüm olmasına sebep oluyorlar. Ilık ılık esen bir rüzgar gibi...

Gece ve Gündüz

Loris Parfüm Frequence Serisi E-020 kodlu parfüm

Bu kokunun anahtar kelimelerini sıralayacak olursak, modern, çarpıcı, gizemli ve karşı konulmaz diyebiliriz. Sofistike bir karışım olan E-020, baştan çıkarıcı ve özel bir koku. Onu bu kadar özel yapan, oryantal dokusunun içindeki taze notaların asi güzellikleri. Tonka Fasulyesi ile ısınmış bergamot ve limon notaları parfümün ışıklı yanını oluşturuyor. Deri, anason ve tütün notalarını beraberliğiyle ise karanlık ve gizemli tarafa geçiyoruz. Ve size aynı anda geceyi ve gündüzü yaşatan E-020’ nin nasıl güçlü bir etkisi olduğunu şaşırarak izliyoruz.

Etkili ve Dengeli

Loris Parfüm Frequence Serisi E-137 kodlu parfüm

Erkeğin kokusunda olması gereken en önemli özellik, onun karakterini ortaya çıkaracak kadar etkili ama rolünü çalmayacak kadar da dengeli bir koku olması. Greyfurt, ylang ylang, sedir ve vetiverin bu özel buluşması tam olarak bunu yapıyor. E-137’ nin taze ve ışıltılı havasını greyfurtun canlılığı ortaya koyuyor. Ylang ylang dengeyi, sedir ılık odunsu havayı ve vetiver ise derinliği taşıyor bu karışıma. Özündeki erkeği hissetmek isteyenler için...

Cazibenin Kokusu

Loris Parfüm Frequence Serisi E-022 kodlu parfüm

Odunsu kokuların erkeklere bambaşka bir hava kattığını kabul ediyoruz. E-022 en güzel oryantal odunsu karışımlardan biri olarak genç tenlerde bir başka ışıldıyor. Fakat onu sadece genç erkeklerle sınırlamak haksızlık olur. O zamansız bir parfüm. Duygusallığını pralin ve vanilyadan alıyor. Enerjisini limonun tazeliğinden ve keskinliğinden. Tarçın, kakule ve amberle gelen oryantal tat ise karakterinin gizemli yanlarını yansıtıyor. Aşırılıktan uzak ama çok bir parfüm bu. E-022 diye yazılıyor, cazibenin kokusu diye okunuyor.

Tutkunun Parfümü

Loris Parfüm Frequence Serisi E-025 kodlu parfüm

Loris Parfüm Frequence Serisi’nin en beğenilen erkek kokularından biri olan E-025 de oryantal odunsu koku ailesinin bir üyesi. Erkeklerin odunsu ve oryantal notaları taşırken yaydıkları etki paha biçilmez ve E-025’ de bu etkinin hakkını veriyor. Notaları arasındaki elma tazeliği, canlılığı ve elma notasının daima neşe veren etkisini parfüme taşıyor. Vanilya beraberinde ısı ve romantizmi getiriyor. Sedir, bu zengin koku piramidinde ahşabın doygunluğunu katarken, tarçın da kendine özgü doğal tatlı dokunuşunu yapıyor. Ortaya çıkan ise E-025’ in tutkulu etkisi. Çünkü o bir tutku parfümü.

Tendeki Enerji

Loris Parfüm Frequence Serisi E-082 kodlu parfüm

Genç tenlere çok yakışan modern ve enerjik bir koku. Katmanları arasında dolaşırken, tahmin edemeyeceğiniz kadar sürprizli duygu değişimleri yaşıyorsunuz. Üst notalarında baharatlı bir uyum var. Kakule, menekşe yaprağı ve biber şahane bir beraberlik yaşıyor. Adaçayı, ananas ve sedir ise güçlerini bu büyülü beraberliğe katıyorlar. Kalıcı, etkileyici, teninizde uyuyan enerjiyi bir anda ortaya çıkartabilecek kadar güçlü. Denemeye değer!

Maceranın Peşinde

Loris Parfüm Frequence Serisi E-195 kodlu parfüm

Loris Parfüm Frequence Serisi’nin bir başka yıldızı da E-195 kodlu parfüm. Tatlı baharatlı olarak özetleyebileceğimiz bu sıradışı iksir, teninize enerjinin yanı sıra bir de lezzet katıyor. Bergamottan gelen tazelik hissi, lavantanın ortaya koyduğu derinlik ve sakinleştirici etki ile buluşuyor. E-195 ilk anda hissetmeyeceğiniz kadar derin bir yolculuk yapacak teninizde. Ona zaman verin ve yolculuğuna eşlik edin. O bir maceracı ve sizi de yanına çekmeye hazır.

Sıcak ve Derin Duygular

Loris Parfüm Frequence Serisi E-163 kodlu parfüm

E-163 teninize taşıdığı lezzetin büyük bir bölümünü vanilyalı bir kahve kokusundan alıyor. Buz gibi bir latteyi yudumladığınız o ana gidin. Çarpıcı bir tanışmanın hemen ardından gelen lavanta etkisiyle kendinizi dinleyin. Sedir ve kehribardan gelen odunsu derinliğin parfüme ve size katacağı çekim etkisini yaşayın. E-163 ayrılamayacağınız bir parfüm olabilir.