Gelmiş Geçmiş En Karizmatik Erkek Parfümleri

Erkeklere yönelik parfümlerimize göz atmadan önce karizma nedir biraz bundan bahsedelim. En basit tanımıyla karizma, etrafınızdakileri çekebilme ve etkileyebilme kapastesidir. Bazen birini görürsünüz ve karizmatik bir adam ya da kadın diye düşünürsünüz. Sizi bir şekilde etkilerler. Bu bazen fiziksel özelliklerle, bazen giyim tarzıyla, bazen konuşma biçimiyle ve bazen de ses tonuyla ilgili olabilir. Karizmatik bir erkek parfümü ise aslında size sizde hiç olmayan bir özellik katmaz ama sizde olan karizmayı belirginleştirir, etkileme gücünü artırır. Kadınlar kendilerine yakışan bir koku kullanmış erkekleri doğal olarak daha etkileyici ve karizmatik bulurlar. Ama burada esas önemli olan kullandığınız parfümün öncelikle sizde karizmatik bir etki oluşturmasıdır. Siz kendinizi güvenli ve karizmatik hissederseniz, bu karşı tarafa kolayca geçer ve etkisi bir anda güçlenir. Sizin kendinizi daha iyi hissetmeniz her şeyden önemlidir. O zaman, her zaman temiz ve bakımlı olmanın yanı sıra kendinize gelmiş geçmiş en karizmatik erkek kokuları arasında seveceğiniz bir tane seçin ve duygularınızın nasıl değiştiğine bir bakın. Evet beyler, işte karşınızda Loris Parfüm Serisinden sizin için özel olarak derlediğimiz gelmiş geçmiş en karizmatik 10 erkek parfümü. En uygun fiyatlarla ve en yüksek kalitede...

En Havalı

Loris Parfüm Frequence serisi E-048 kodlu parfüm

Loris Parfüm Frequence serisinin tüm zamanlarda en beğenilen parfümlerinden biridir E-048. Okyanus serinliğini teninize, sizi de okyanusun derinliklerine taşır. E-048’i bu kadar özel kılan ise hemen her tende aynı güçte ortaya çıkan karizmatik etkisi. Tazelik arayan ve karizmasının altını çizmek isteyen erkekler ondan vazgeçemiyor. E-048’in koku piramidinin üst notalarında nane ve lavanta var. Parfümün kalp notaları meşe yosunu, sardunya ve sandal ağacı. Dip notalarda ılık ılık amber ve misk hissedilir. E-048 karizmatik parfümlerin bir numarasına hakkıyla oturuyor.

E-048 Frequence parfüm 50 ml

Doğal kokunuz Gibi ve Karizmatik

Loris Parfüm Frequence serisi E-003 kodlu parfüm

Loris Parfüm Frequence serisinin E-003 kodlu parfümünde de en belirgin özellik ferahlık. Su notalarını E-003’ün hemen her anında hissediyorsunuz. Karizmatik olmanın ötesinde sizi güvenli, sakin ve kendinden emin bir moda taşıyor E-003. Sümbül, bergamot, neroli ve yeşil mandalinanın taptaze birleşiminden güç alıyor. Yasemin, gül, biberiye, hurma ve paçuli ile zenginleşiyor. Sanki teninizin kokusu buymuş gibi doğal, odunsu ve taptaze. E-003 karizmatik erkek kokularının en yüksek puanlılarından biri.

E-003 Frequence parfüm 50 ml

Yenilik Peşinde

Loris Parfüm Frequence serisi E-001 kodlu parfüm

Loris Parfüm Frequence serisinin E-001 kodlu açık parfümünü tanımlarken farklı, zarif ve sıcacık diyebiliriz. Enerjisi yüksek ve anı yaşamak isteyen erkekler için müthiş bir seçim olabilir. Notaları arasındaki greyfurt ve mandalinadan Akdeniz’in tüm tazeliğini alırken, zencefil ile ısınır E-001’in dokusu. Su molekülleri, sandal ve misk parfümün derinliğine derinlik katar. O bir ikon, o bir cazibe merkezi, karizmanın yeni adı E-001 koduyla, Loris Parfüm Frequence serisinin göz bebeği.

E-001 Frequence parfüm 50 ml

Karizmanın Derinliği

Loris Parfüm Frequence serisi E-131 kodlu parfüm

Biraz gizemli, biraz tutkulu ve kesinlikle karizmatik bir koku arıyorsanız E-131’i mutlaka kullanmalısınız. Ayrıca son derece erkeksi bir koku olmasının altını çizmek gerek. Tazecik yeşil elma notaları ve incecik çiçek dokunuşları parfümün ruhunu oluşturuyor. E-131’in derinliği ise yasemin notalarının sedir ağacıyla bütünleşmesinden geliyor. Karizma kazanmak için ama bu sadece görünen bir karizma değil. Derinlikli bir karizma.

E-131 Frequence parfüm 50 ml

Şans ve Karizma

Loris Parfüm Frequence serisi E-154 kodlu parfüm

Seçiminizden dolayı sizi kutlamalarını istiyorsanız, seçiminizi buna göre yapın. Loris Parfüm Frequence serisinin E-154 kodlu açık parfümü baştan çıkarıcı ve karizmatik bir koku. Ahşabın özünü, mandalina esansı ile taşıyor teninize. Yoğun ve güçlü bir etkisi var. Fesleğen, çam iğnesi ve infinium tendeki kalıcılığı artırıyor. Oryantal odunsu koku ailesinin en güçlü ve en karizmatik kokularından biri haline gelmesini sağlıyor. E-154’e bir şans verin ve o da size karizmatik olma şansı versin.

E-154 Frequence parfüm 50 ml

Duyguların Karizması

Loris Parfüm Frequence serisi E-163 kodlu parfüm

Loris Parfüm Frequence serisinin E-163 kodlu açık parfümünün odunsu ve baharatlı ruhu özellikle koyu tenli erkekler için tende bir karizma patlaması oluşturuyor. Kahve, vanilya, lavanta, sedir ve kehribar gibi birbirinden iddialı notaların harika bir uyumunu E-163’de hissedebiliyorsunuz. Onu karizmatik yapan da bu zengin notaların bir araya gelmesiyle oluşan eşsiz koku. E-163 erkeği son derece karizmatik ama aynı zamanda duygulu. Kokusundan belli... Parfümün kalitesinden, duyguların kalitesine ve erkeğin karizmasına kestirme bir yol E-163.

E-163 Frequence parfüm 50 ml

İz Bırakan Bir Parfüm

Loris Parfüm Frequence serisi E-085 kodlu parfüm

O bir asi. Güçlü, etkileyici ve kesinlikle isyan çıkarmaya hazır. Sicilya’nın taptaze mandarin notalarını, deri notalarıyla mühürlüyor. Bir yanında vetiver ve diğer yanında lavantanın gücünü taşıyor. İz bırakan bir koku arıyorsanız, kalıcı olmasını da istiyorsanız Loris Parfüm Frequence serisinin E-085 kodlu parfüme bir şans verin. E-085 gelmiş geçmiş en karizmatik erkek kokuları arasında daha uzun yıllar yerini korumaya aday.

E-085 Frequence parfüm 50 ml

Baştan Çıkaran

Loris Parfüm Frequence serisi E-149 kodlu parfüm

Etki alanı yüksek, baş döndüren ve etkisi uzun süre kalan özel bir parfüm arıyorsanız E-149, tüm bu istediklerinize karşılık verir. Önce taptaze bir başlangıç yapar. Bu başlangıçtaki gücünü mandalinadan alır. Sonra derinlikli bir baharatlı deri etkisi başlar. Tarçın ve gülün dokunuşlarıyla güçlenir. Temelinde ise karabiber, nane ve amber vardır. E-149 bu nota zenginliğinin içinden çok güçlü ve tek bir etki oluşturur. İşte o etki karizmadır. Gelmiş geçmiş en karizmatik parfümlerden birini daha Loris Parfüm güvencesi ve kalitesiyle siz değerli müşterilerimize sunuyoruz.

E-149 Frequence parfüm 50 ml

Çok Çatlısın

Loris Parfüm Frequence serisi E-119 kodlu parfüm

Bireysel bir koku fakat eril bir etkisi var. Kesinlikle bir klasik. Duygusal ve cesur bir parfüm. Portakal çiçeği, tarçın ve amberin oryantal kokusuyla erkekliği taçlandırıyor. Yasemin ve vanilya kokunun kalbinde parlıyor ve onu kullanan erkeği de parlatıyor. Amber, sandal ağacı ve paçulinin dansı ise onu tüm zamanların en karizmatik kokularından biri haline getiriyor. E-119’u her mağazamızda bulabilir ve denediğinizde tüm bu yazılanların bir adım ötesinde olduğunu siz keşfedin.
E-119 Frequence parfüm 50 ml

Karizmanın Manifestosu

Loris Parfüm Frequence serisi E-178 kodlu parfüm

Asil, karizmatik ve kendinden emin bir koku için E-178’i öneriyoruz. Loris Parfüm Frequence serisinin E-178 kodlu açık parfümünde aradığınız karizmanın ötesinde bir etki bulacaksınız. Taze bir koku olmasının yanı sıra, ambroxan sayesinde güçlü ve odunsu bir etkisi de var. Bergamot, biber, lavanta ve sedirin bir araya gelmesiyle oluşan güçlü dalganın etkisini ilk andan itibaren hissediyorsunuz. Bir parfümün tende ruh değiştirmesi son derece doğaldır ama o parfüm aynı zamanda sizin de ruhunuzu değiştiriyorsa işte bu parfümün başarısıdır. E-178 bunu başarıyor.
E-178 Frequence parfüm 50 ml