Erkekler İçin En Güzel Bahar Kokuları

Bahar elbette sadece kadınlara gelmiyor. Havaların giderek güzelleşmeye başladığı nefis bahar günlerinde erkeklerin de hoş kokmaya, çekici olmaya ve dikkat çekmeye hakkı var. Loris Parfüm olarak, erkeklere özel bahar parfümlerini listeledik. Kendinize en yakışan parfümü elbette en iyi siz bilirsiniz. Ama bu listeye bakmanızı ve mağazalarımızdaki bu özel kokuları denemenizi şiddetle tavsiye ediyoruz.

Bu Kokuyu Kadınlar İçin Kullanın

Loris Parfüm Frequence E-001 Kodlu Parfüm

Bize bu sloganı kadınlar fısıldadı. Çünkü Frequence E-001 Kodu kadınlar tarafından çok beğenilen bir parfüm. Frequence E-001, artık klasikler arasına girmiş çok özel bir erkek kokusu. Hem odunsu hem de çiçeksi bir tarzı var ve bu özelliği onu eşsiz bir parfüm haline getiriyor. Frequence E-001’in içinde greyfurtun canlılık veren o güzel notalarına rastlayacaksınız. Ardından gelen yeşil notalar sizi biraz daha enerjik yapacak. Lavantanın kendine özgün dinginliği ile dengeleneceksiniz ve sonunda zencefil notalarıyla kendinizi mükemmel hissedeceksiniz. Deneyin ve Frequence E-001’in teninizde kendini belli etmesine zaman tanıyın.

Loris Parfüm Frequence E-001 Kodlu Parfüm

Kaptanın Tatlı Sert Bakışları

Loris Parfüm Frequence E-003 Kodlu Parfüm

Hem erkeksi hem de çok asil. Hem etkili hem de yumuşak. Hem deniz gibi dingin, hem de sert bir fırtına gibi etkili... Siz bunlardan hangisine daha yakınsınız? Frequence E-003’le hepsi ruhunuzda beliriverebilir. Ona bir fırsat tanıyın. Baskın deniz notalarının etkisi ve yanı başında Akdeniz rüzgarları estiren limon notalarının ferahlığı... Ve tüm bu özel karışıma damgasını vuran kendinden emin yasemin. Frequence E-003, Loris Parfüm’ün daima en çok satan parfümlerinden biri oldu. Çünkü erkekler de kendine yakışanı hemen anlarlar.

Loris Parfüm Frequence E-003 Kodlu Parfüm

Ben Bana Yeterim

Loris Parfüm Frequence E-114 Kodlu Parfüm

Frequence E-114’in erkeklerde yarattığı özgüven duygusu, ona Loris Parfüm’ün en iyiler listesinde daima yer açıyor. Frequence E-114’ü taptaze bir çiçek kokusu olarak özetleyebiliriz ama içinde yer alan büyülü notalar sayesinde son derece çekici ve erkeksi bir koku olarak tanımlanabilir. Meyve notalarının en etkililerinden biri olan frenk üzümü Frequence E-114’e keskin bir ruh kazandırıyor. Bu ruhu karpuzun kendine has özel kokusu ile dengeliyoruz. Ve ardından, çiçek kokularının en karakterli olanlarından yasemin ve irisin kusursuz dokunuşuyla parfüm kendini tamamlıyor. Özel, kalıcı ve etkili...

Loris Parfüm Frequence E-114 Kodlu Parfüm

Bütün Bakışlar Üzerimde

Loris Parfüm Frequence E-202 Kodlu Parfüm

Frequence E-202 ile girdiğiniz ortamda yaratacağınız his işte tam bu. Ama özgüveninizi koruyun çünkü siz seçimlerinizle fark yaratan bir erkeksiniz. Frequence E-202 de tam bir bahar kokusu. Tazelik duygusu veren, iyi hissettiren ve baharın yumuşacık havasına çok yakışan.. Mandalina ile gelen tazelik hissi enerjik ve canlandırıcı bir deneyim yaşatıyor. Deniz notaları ve greyfurt ise birlikte oldukları her ortamda olduğu gibi yarış halindeler ve bu onları çok daha kuvvetli yapıyor. Deneyin ve teninizdeki değişimi fark edin.

Loris Parfüm Frequence E-202 Kodlu Parfüm

Denizin Ortasından

Loris Parfüm Frequence E-124 Kodlu Parfüm

Denizden ilham alan bir başka parfüm de Frequence E-124. Tam bir bahar senfonisi olan bu özel parfümün en baskın notası, tazelik, serinlik, canlılık ve mutluluk getiren deniz notaları... Deniz notalarının Frequence E-124’te ortaya koyduğu enerji, turunçgillerin en özeli olan Bergamot notalarıyla en yüksek noktaya çıkıyor. Ve meditasyon seanslarının vazgeçilmez kokusu olan sandal işte tam bu noktada devreye giriyor. Denizin ve bergamotun enerjisini, sandalın o sakin, o insanın içine işleyen ruhu dengeliyor. Bu denge size iyi gelecek.

Loris Parfüm Frequence E-124 Kodlu Parfüm

Stil Aramıyorum, Çünkü Ona Sahibim

Loris Parfüm Frequence E-131 Kodlu Parfüm

Şehrin hareketliliğinde dingin ve bir o kadar da etkili bir kokunun sizi rahatlatan etkisini yaşayın. Frequence E-131, fujer koku grubuna ait çok özel bir parfümdür. Fujer parfümlerin ortak özelliği olan kuvvetli esans, kalıcılık ve zengin içerik gibi özelliklerin tümüne sahiptir. Çam ve vetiver parfümün ruhuna kalıcılık ve güç verirken, elma bu karışıma neşe katar. Paçuli kendine özgü özelliğiyle ruhunuza işler. Bir yandan huzur verir bir yandan da çocukluğunuza ait küçük anıları beraberinde getirir.

Loris Parfüm Frequence E-131 Kodlu Parfüm

Alışkanlıklarımı Seviyorum

Loris Parfüm Frequence E-195 Kodlu Parfüm

Kendini beğenmek bir suçsa eğer Frequence E-195 kullanıcıları da suçlu sayılabilir. Ama kendini beğenmek –abartıya kaçmadan- insana güven veren bir özellik ve Loris Parfüm Frequence E-195 parfümü ile bunu vaat ediyor. Kendinizi seveceksiniz. Frequence E-195 kullanıcıları genellikle onu kullanmayı bir alışkanlık haline getirirler. İçindeki bergamot duyularınızı artırırken, lavantanın çekici dokunuşlarıyla iyi hissedersiniz. Bu Frequence E-195 farkıdır. Denemeden hissedilmez.

Loris Parfüm Frequence E-195 Kodlu Parfüm

Bahar Benim Ruhumda

Loris Parfüm Frequence E-178 Kodlu Parfüm

Kışın soğukluğu teninizdeki parfüm notalarının daha hızlı yok olmasını sağlıyordu ama artık bahar geldi ve mis gibi kokmaya hazırsınız. Tıpkı toprak gibi teniniz de, ona sunacağınız her güzelliği yeşertmeye hazır. Frequence E-178 işte bu güzelliğin ta kendisi. Bir parça lavanta ve yanında biberin güçlü notaları... Ve gizemli sedirin kendine has kalıcı, çekici ve kararlı hali. Frequence E-178 size bunları getirecek, ruhunuza da bahar gelecek.

Loris Parfüm Frequence E-178 Kodlu Parfüm