En Sevilen Erkek Parfümleri

Parfüm sektöründe en kaliteli parfümleri bulabileceğiniz Loris Parfüm'de en çok beğenilen, en trend kokuları sizler için derledik. Parfüm kullanıcıları dünyanın en beğenilen kokularını Loris Mağazalarında ve internet sitesinde bulabiliyor. Blog yazımızda hem parfüm notalarını hem kalıcılık konusundaki yorumlarımızı hem de hangi parfümün hangi tene daha çok yakışacağını görebilirsiniz. Loris Parfüm'de size en yakışacak ve sevilen parfümler yazımızı okumadan parfüm almayın. Keyifli okumalar...

Kazanmaya Karar Verenlerin Kokusu

Loris Parfüm Frequence Serisi E-202 Kodlu Açık Parfüm

E-202, kendini kahraman gibi hisseden erkekler için, zafer anında kokmak isteyecekleri türden bir koku. Kokunun en önemli özelliği, hem çok taze hem de sıcak bir etki yaratması. Tazelik hissini veren notaları ise deniz ve greyfurt. Sıcaklık ise yasemin ve ahşap notalardan geliyor. E-202 kalıcı bir koku olmasını ahşaptan aldığı güce borçlu. Kalıcılık konusunda son derece başarılı geri dönüşler alıyoruz. Kullanıldığı her tene sıkı sıkı tutunan amberin bunda ciddi bir payı var. Kazananların parfümü olarak da adlandırabiliriz veya kazanmaya kararlı olanların... Tüm mevsimlerde kullanabilirsiniz, yaz akşamları için nefis bir seçim olur ve teninizle uyumuna onunla geçirdiğiniz saatler sonunda kendiniz karar verebilirsiniz.

Loris Parfüm Frequence Serisi E-202 Kodlu Açık Parfüm

Aşkı Başlatan Dokunuş

Loris Parfüm Frequence Serisi E-080 Kodlu Açık Parfüm

E-080 kodlu parfüm Loris’in özgün kokularından biri ve yeni bir başlangıç yapmak için ondan iyisi yok. E-080, tatlı parfüm kategorisinde değerlendirilebilir. Tatlı parfümlerin vazgeçilmez notası vanilyanın etkisi tartışma götürmez. Fakat vanilyanın tadını dengelemek üzere hazır bulunan mandalina da işini iyi yapıyor. Açık parfüm kullanıcılarının kodunu ezbere bildikleri bu çekici karışıma dozunda bir tazelik ve enerji katıyor. Vanilya ve mandalinanın buluşması, E-080 kodlu parfümü unutulmazlar arasına sokuyor. Tatlı parfümlerin kalıcı olduklarını anımsatalım. Sıcak yaz günlerinde akşam saatlerinde, diğer tüm mevsimlerde ise her saat kullanabileceğiniz bir parfüm arıyorsanız E-080 tam size göre.

Loris Parfüm Frequence Serisi E-080 Kodlu Açık Parfüm

Sıcak Enerji Topu

Loris Parfüm Frequence Serisi E-131 Kodlu Açık Parfüm

E-131, Loris parfümleri arasında en beğenilen ve en çok satılan parfümlerden biri olarak listemizde.... E-131’i iki kelimeyle tarif etmek istersek kelimeyle gizemli ve erkeksi bir parfüm olduğunu söyleyebiliriz. Koku piramidindeki notaların ortak oluşturduğu enerji, tutku ve sıcaklık onu son derece özel bir parfüm haline getiriyor. Taze yeşil elmalar ve ince çiçek vurgularının üst notalarıyla gizemli bir hava oluşuyor. Hafif ve narin yasemin notalarının sedir ağacıyla harmanlanması ise parfümün gücünü artırıyor. Kalıcı bir parfüm olduğunu söyleyebiliriz ama soğuk bir günde arada desteklenmesi gerekebilir.

Loris Parfüm Frequence Serisi E-131 Kodlu Açık Parfüm

O Bir Klasik

Loris Parfüm Frequence Serisi E-033 Kodlu Açık Parfüm

Loris Parfüm’ün Top 10 erkek kokuları listesi E-033 kodlu parfümle devam ediyor. Aromatik odunsu bir koku olarak tanımlayabileceğiniz E-033 kodlu açık parfüm, keskin baharatlı, lavantalı ve kehribar da içeren bir koku. Son derece erkeksi olduğu şüphe götürmeyen Loris Parfüm E-033’ün notaları arasında nane, sandal ve sedir ağaçları da var. Loris Parfüm klasikleri arasında yerini çoktan aldı ve kalıcılık konusunda da iyi bir puan alabilir. Ten özelliklerine göre değişmekle birlikte, sabah kullanacağınız E-033 sizinle uzun saatler kalır. Günlük kullanım için de kusursuz bir seçim olur.

Loris Parfüm Frequence Serisi E-033 Kodlu Açık Parfüm

Çikolatanın Çekim Gücü

Loris Parfüm Frequence Serisi E-065 Kodlu Açık Parfüm

E-065 bitter çikolatanın cazibesine bürünmüş nefis bir parfüm. Araştırmalar çikolatanın mutluluk hormonunu ateşlediğini söylüyor ve E-065 de tüm araştırmaları doğruluyor. İçindeki bitter çikolatanın acılığını vanilya dengeliyor. Piramidin tüm tatlı halini ise zencefilin gücüne teslim ediyoruz. Hepsinin toplamında sıcak bir koku çıkıyor ortaya. Soğuk günler için ideal.

Loris Parfüm Frequence Serisi E-065 Kodlu Açık Parfüm

Odunsu ve Baharatlı Bir Rüzgar

Loris Parfüm Frequence Serisi E-163 Kodlu Açık Parfüm

Loris Parfüm en iyi parfümler sıralamasında sırada odunsu baharatlı bir koku var. Hafif ve şekerli bir koku olarak da tanımlanabilir. Bu sebeple bazı hanımlar E-163’ü kendileri kullanmak için de alıyorlar ama E-163’ün esas etkisi erkeklerin kullanımında ortaya çıkıyor. Kahve, vanilya, lavanta, sedir ve kehribar notalarının buluşması olan E-163 kodlu parfüm, kalıcı, güçlü ve geniş çekim alanına sahip bir koku. Tüm odunsu baharatlı kokularda olduğu gibi gerçek performansını buğday ve daha koyun tenlerde hissettiriyor.

Loris Parfüm Frequence Serisi E-163 Kodlu Açık Parfüm

Özgürlüğün Peşinde

Loris Parfüm Frequence Serisi E-130 Kodlu Açık Parfüm

E-130, Loris Parfüm çok satanlar ve en beğenilen listesinde özgürlüğün sembolü sayılabilecek bir parfüm. Üst notalarında narenciyelerin en etkilileri olan mandalina, bergamot ve yanı başlarında da domates yaprağı var. Bu keskin notalar sandal ağacı ve paçuli gibi güçlü odunsu kokularla tamamlanıyor. Gün içinde yeniden kullanmanızın gerekeceğini sanmıyoruz çünkü son derece kalıcı bir parfüm E-130. Cildinizin kuruduğu soğuk havalarda bile size sıkı sıkıya tutunabilecek güçte.

Loris Parfüm Frequence Serisi E-130 Kodlu Açık Parfüm

Tazeliğin Nefesinden Derinin Isısına

Loris Parfüm Frequence Serisi E-149 Kodlu Açık Parfüm

Frequence serisi E-149 nolu parfümle baştan çıkarmaya hazırlıklı olun. En iyiler listesinde daha uzun seneler kalacağına inandığımız E-149 ile kesintisiz bir cazibe merkezi olmaya aday olacaksınız. E-149 nolu açık parfüm taptaze bir mandalina notası ile açılış yapıyor. E-149’un kalbindeki tarçın ve gül parfümün karakterinde önemli bir rol oynuyor. Deri, tarçın, kehribar, karabiber ve greyfurt ise E-149’un yapı taşlarını oluşturarak onu unutulmazlar arasına sokuyor.

Loris Parfüm Frequence Serisi E-149 Kodlu Açık Parfüm

Sporla Yaşayan Erkekler İçin

Loris Parfüm Frequence Serisi E-010 Kodlu Açık Parfüm

Loris Parfüm’ün E-010 kodlu açık parfümü, sağlığını her şeyden fazla önemseyen, düzenli spor yapan ve bakımlı erkeğin taze kokusu. Tatlı çiçek kokusu olarak sınıflandırabileceğimiz E-010 kodlu parfüm, tazeli meyveli kokularla müthiş bir uyum sağlıyor. Parfümün üst notalarında yer alan ananas, nane ve limon serin bir duygu ortaya koyarken, siyah frenk üzümü ve bergamotla tüm dengeler yerine oturuyor. E-010 kodlu parfümün kalp notaları menekşe, yasemin ve sardunya... Amber, sandal ağacı ve misk, tabanda, tüm duyguları birbirine bağlayarak E-010’u eşsiz kılıyor.

Loris Parfüm Frequence Serisi E-010 Kodlu Açık Parfüm

Kokunuz Tarzınız

Loris Parfüm Frequence Serisi E-025 Kodlu Açık Parfüm

E-025, şıklık ve tarzın diğer adı. Taze ve derin notalar parfümün karizmasını daha da artırıyor. E-025 vanilya, elma, sandal, sedir ve tarçınla tatlanıyor, oryantal odunsu kokular arasında kendine sarsılmaz bir yer ediniyor. Kendine güvenen, karizmatik ve modern erkeğin kokusu.

Loris Parfüm Frequence Serisi E-025 Kodlu Açık Parfüm