En İyi En Yeni En Trend Erkek Parfümleri

En İyi En Yeni En Trend Erkek Parfümleri

Sezonun en iyi erkek parfümlerini sizin için test ettik ve müşterilerimizden gelen yorumları da katarak sizin için en iyi, en yeni, en trendy erkek parfümlerini listeledik. Sizi en iyi ifade eden kokuyu bulma arayışında bu yepyeni liste harika bir kılavuz olabilir. Listenin en iyilerine göz atmadan önce gelin erkek ve parfüm ilişkisiyle ilgili birkaç bilgi paylaşalım. Herkes için en iyi parfümün kodu, markası ve türü aynı olmayabilir. Kendinize bir parfüm seçerken birkaç sorunun yanıtını önceden düşünüyor olmalısınız.

Bugüne dek kullandığınız parfümler arasında sizi en iyi hissettiren parfüm hangisiydi?

Bu sorunun yanıtını bulduğunuz zaman gidip aynı parfümü almayın. Keşif yapmaya açık olun. Bu parfümün koku türü size yeni parfümünüzü seçerken bir ipucu sağlayabilir. Eğer en beğendiğiniz parfüm odunsu bir parfümse, yeni parfümünüzü seçerken sezonun en trendy odunsu parfümlerini test etmekle işe başlayabilirsiniz. Böylece sevdiğiniz koku koridorunda daha az sayıda seçeneği değerlendirme şansınız olur.

Teninizin özelliklerini biliyor musunuz?

Erkekler ciltleriyle kadınlar kadar ilgili olmuyor ama nedense onların cildi daima kadınlardan daha sorunsuz oluyor Şaka bir yana, cilt tipiniz alacağınız parfümü belirlemekte size faydalı olabilir. Koyu tenlere oryantal kokular çok yakışır örneğin. Odunsu kokular bu konuda çok avantajlı çünkü neredeyse tüm cilt tiplerine uygunlar. Teninizin özelliklerini biliyorsanız mağazalarımızdaki parfümologlardan bu konuda destek isteyebilirsiniz.

Mevsimleri dikkate alın

Yazın ciltlerimiz iklim koşullarıyla daha nemlidir, kışın ise daha kuru. Nemli ciltlerde kolayca tutunan çiçeksi ve hafif kokular, kışın bir anda yok oluverirler. Parfümünüz hangi kalitede olursa olsun, hafif kokular kuru ciltte uzun süre dayanamazlar. Bu yüzden kışın daha güçlü kokulara ihtiyaç duyabilirsiniz. Odunsu, baharatlı, oryantal kokular arasında kendinize uygun bir kokuyu yakalayabilirsiniz. Unutmayın, kokuyu ilk andaki etkisiyle değil, teninizde zaman geçirdikçe oluşan etkiyle değerlendirmelisiniz.

Her şeyden önemlisi temiz cilt

Kokunuzun gerçekten etkili olması için bedensel temizliğinize özen gösterin. Duş sonrası deodorant kullanımını sakın unutmayın. Deodorant kullanmadan sadece parfüm kullanırsanız, akşama doğru ter kokunuz sizi rahatsız eder ve parfüm kullanmanın da bir anlamı kalmaz. Kokunuzu seçerken de buna dikkat ederseniz, parfümün gerçek etkisini hissedersiniz, seçiminiz kolaylaşır. Gelelim sizin için seçtiğimiz en yeni, en iyi ve en trendy erkek kokularını tanımaya. Koku piramitlerinin ve şahane notaların arasında size ve teninize uygun bir parfüm mutlaka buluruz.

Sedir Ağacının Tanıdık Gölgesinde

Odunsu parfümlerin kendilerine has doğal bir sıcaklıkları ve güçleri var. E-019 erkek parfümü bu sıcaklığı iliklerinizde hissedeceğiniz çok özel bir koku olarak öne çıkıyor. Sedir ağacının parüm üzerindeki güçlü etkisi, derinliğini ve kalıcılığını garanti altına alıyor. E-019 hem çok nostaljik bir etki bırakıyor hem de inanılmaz derecede modern bir ruha sahip. Kokunun üst notalarında nefis gül yapraklarının esintisi var. Kokunun kalbindeki sedir ağacı parfümün karakteristiğini de ortaya koyuyor. Dip notalardaki misk ve vetiver ise kokuyu güçlendiriyor. Duygularınızı selamlayan ve sizi iyi hissettiren bir seçenek olarak E-019’u gururla öneriyoruz.

Daima Trendy

En yeni ve en trendy başlığı altındayız evet ama bazı parfümler daima trendy ve daima yeni. Bunların başında E-022 geliyor. Capcanlı odunsu oryantal bir koku E-022 erkek parfümü. Enerjiyi yüreğinizde hissedeceğiniz güçlü bir etkisi var. Kokunun insanı içine çeken açılışında narenciye, limon ve adaçayının etkisini bulacaksınız. Tarçın, kakule, pralin kokunun kalbinde yer alan notalar. Sizi günün her anında iyi hissettirecek olan E-022 kehribar, paçuli ve güllerle kapanış yapar. Bu cazibeli karışımın teninizde oluşturacağı etkiden vazgeçemeyeceksiniz. Hem çok erkeksi, hem de son derece duygusal. Kadınlar bunu çok sever!

Modern zamanların kokusu

Loris Parfüm Frequence Serisi E-82 kodlu açık parfüm

Modern zamanların en güzel erkek parfümlerinden biriyle tanışmaya hazır olun. **E-82** üst notalardaki şaşırtıcı baharatlı uyumu, kakule, pembe biber ve menekşe yapraklarından alıyor. Erkeğe zarafetin ne kadar yakıştığını kanıtlayan bu özel parfüm, adaçayı, ananas ve sedirden aldığı rüzgarla demleniyor, teninize yerleşiyor ve saatler boyunca size keyif veriyor. İlk anda tatlı bir koku izlenimi verse de, aromatik etkisi aslında çok daha derin. Onu bir koku grubuna yerleştirmek oldukça zor. Çünkü o kendine has ve bir büyücü gibi dokunuduğu tenle yepyeni bir etkileşime geçiyor. Değişiyor ve değiştiriyor.

Yumuşak, Odunsu, Erkeksi

Loris Parfüm Frequence serisinin en beğenilen kokularından biri de E-139 kodlu açık parfüm. Tarz olarak aromatik bir etki bırakıyor ama odunsu özelliklere sahip. Onunla ilk tanıştığınızda hafif tatlı bir narenciye etkisi ile karşılaşıyorsunuz. Fakat ilginç bir etki bu ıslak ve derinlikli. Kaşmir notaların kokunun kalitesini bir anda yükseltiyor ve sizi kendine hayran eden yumuşaklığı da sağlıyor. Vetiver ve misk notaları ise parfümü teninize mühürleyen bir etkiye sahip. Aradığınız parfüm ne olursa olsun, kendinize E-139 deneyimini hediye etmelisiniz.

Yükseklerden Korkmayanlar İçin

Bir parfümden beklediklerini sıralayın ve onlara bir fazlasını ekleyin. İşte E-220 erkek parfümünün etkisi böyle. E-220 greyfurt notalarının canlandırıcı ve enerjik etkisini yanına alarak yapıyor açılışını… Lavantanın daima dinginlik veren sihirli etkisi bu enerjiye ahenk katıyor. Vetiverin girdiği tüm parfümlere kattığı kremsi yumuşaklık E-220’nin en karakteristik özelliklerinden biri. Bu müthiş nota beraberliğine biberin keskinliği son noktayı koyuyor ve erkeği yükseklere taşıyan bir etki ortaya çıkıyor. Yükseklerden korkmuyorum diyorsanız, denemeye ne dersiniz?

Kendinizi Keşfe Çıkın

Kokuların ruh halimize nasıl etki ettiklerini araştırmalar gösteriyor. Bir parfümle bütünleşmek sandığınızdan çok daha güçlü bir sonuca götürebilir sizi. O zaman kendinizi keşfe çıkmaya ne dersiniz? Bu senenin parfümlerinin arasında E-223 erkek parfümü kendine şimdiden sağlam bir yer edindi. O bir fenomen olmaya aday. Aromatik baharatlı bu özel koku, vanilya, zencefil, tarçın, kekik ve bergamot gibi son derece iddialı notaları muhteşem bir uyumla taşıyor. Vanilyadan duygusallığı, zencefilden enerjiyi, tarçından tatlı dokusunu, kekikten keskinliğini ve bergamottan tazeliğini alıyor. Tamamını size taşıyor. Hissedeceksiniz.

Deneyimleyebileceğiniz En Güzel Duygulara

Loris Parfüm Frequence serisinin en yeni ve kesinlikle en trendy olmaya aday kokularından birini daha heyecanla sunuyoruz. E-224 erkek parfümü duygularınızda yaratacağı fırtınaya hazır olun. Oryantal odunsu koku grubundaki bu müthiş karışımın sırrı, vetiver, limon, menekşe, kehribar ve misk de gizli. Her biri parfüm alanının en özgün kokuları olan bu güçlü notaların birleşmesiyle gelmiş geçmiş en güzel erkek parfümlerinden biri ortaya çıkmış. Hem asil hem biraz serseri, hem çok duygulu hem de biraz keskin… Deneyimlemeden hissedemeyeceğiniz kadar özel ve deneyimlemeniz için tüm mağazalarımızda sizi bekliyor.