Burçlara Göre Erkek Parfüm Önerileri

Doğru parfümü seçmek gerçekten zor. Dünyanın en iyi parfümü sizin için en iyi olmayabilir. Bu tamamen sizin duyularınızla ilgili bir durumdur. Şöyle düşünün, dünyanın en iyi parfümünün içinde diyelim ki vanilya var. Vanilya parfüme çok yakışan bir notadır ama sizin için en iyi nota olmayabilir. Bunun gibi bir çok örnek verebiliriz. En iyi parfüm sizin karakterinize, teninize, yaşam stilinize en yakışan ve sizin en sevdiğiniz parfümdür. Sizin için en iyi kokuyu bulmak için astrolojiden yararlanmaya ne dersiniz.
Yıldızınız sizin için en iyi kokuyu bulamayabilir. Nereden bilsin markaları! Ama sizin tarzınızı, kişilik özelliklerinize yorum getirerek ne tarz bir kokuları denemeniz gerektiğini gösterebilir.
Astrolojik açıdan çok dışa dönük biriyseniz, daha sıcak, odunsu kokular sizi ifade edebilir. Eğer daha sakin ve içe dönük biri iseniz, rahatlatıcı ve hafif kokuları deneyebilirsiniz.
En pahalı koku en iyisi değildir. Kokunun sizinle bütünleştiği o anda hissedeceğiniz iyi duygulara paha biçilemez çünkü. Loris uzmanları erkek parfümlerini astrolojik açıdan mercek altına aldı ve her burç için bir erkek parfümü seçti. Size öneri olarak getirdiğimiz kodu deneyebilir ve parfümologunuzdan bu tarz koku örneklerini isteyebilirsiniz. Loris Parfüm mağazalarında size uygun bir parfüm mutlaka vardır.

Koç Burcu İçin Erkek Parfümü

Loris Parfüm Frequence Serisi E-001 kodlu açık parfüm

Karşımızda lider bir burç var. Ona parfüm seçmek o kadar da kolay değil. Çünkü koç burcu erkeği özgüvenlidir ve her şeyin en iyisini bildiğini düşünür. O her şeyin en iyisini bilirken elbette en iyisini de kullanmak ister. Biz de koç burcu erkekleri için Frequence Serisi E-001 kodlu açık parfümü seçtik. Odunsu çiçek kategorisinde bir parfüm olan E-001, özgüveninize yakışır bir tazelikle gelecek teninize. Greyfurt açılışı ile başlayan E-001, yeşil notaların canlılıklarını da içinde taşıyor. Lavanta ve zencefil de parfümün ruh katan iki notası olarak son derece etkili ve dengedeler. E-001’i koklar koklamaz karar vermeyin, siz diğer ürünlerimizi incelerken o bileklerinizde bir kaç dakika geçirsin ve bir daha deneyin. Hissediyor musunuz?

Boğa Burcu İçin Erkek Parfümü

Loris Parfüm Frequence Serisi E-155 kodlu açık parfüm

Boğa burcu erkeği ilginçtir. İyi olan şeyleri sever ve bu iyiliğin kalıcı olmasını bekler. Sabırlıdır ve ona sahip olana kadar bekler. Meydan okumaya bayılır ve çalışkandır. Çalışır, çünkü kendisine en iyi olan hayata sahip olmak ister. E-155’i boğa burcu erkeklerine sunarken uzun uzadıya düşündük. Aromatik fougere kategorisinde bir koku olan E-155 boğa erkeğinin güç tutkusuna çok uygun. İçinde çam ağacı, sedir, fesleğen ve lavanta gibi çok köşeli notalar bulunduran E-155'i kokladığınızda, tüm zamanların en iyi erkek kokularından biri olduğunu da anımsayacaksınız. Frequence Serisi E-155 size çam notalarının enerjisiyle gelecek.

İkizler Burcu İçin Erkek Parfümü

Loris Parfüm Frequence Serisi E-169 kodlu açık parfüm

Ah ikizler burcu erkekleri ve onların bir türlü tarif edemeyeceğimiz karmaşık karakterleri. Sanki aynı anda iki kişi onlar. Bir yanında duygular, diğerinde keskin bir mantık. Bir yanı eğlenceli, diğer yanı çok ciddi. Bir yanı çok sıkıcı. Fakat kesinlikle sürprizli. **E-169** kodlu açık parfüm de ikizler ruhuna çok uygun katmanlı bir parfüm. Baharatlı bir koku olmasının verdiği sıcaklığa bayılacaksınız. Hele bir de esmer tenli iseniz, Frequence Serisi E-169 sizin simgeniz olabilir. İçeriğinde kakule, kehribar, biber, misk ve zencefil notalarının ateşli buluşması olan enfes bir koku E-169. Ama aynı zamanda son derece derin ve dingin. Size tanıdık geliyor mu?

Yengeç Burcu İçin Erkek Parfümü

Loris Parfüm Frequence Serisi E-202 kodlu açık parfüm

Duygulu yengeç burcu erkekleri kadınların en fazla hayalini kurdukları özelliklere sahiptir. Onlar hislerinin pusulasında yol alırlar ve genellikle yanılmazlar. Güvenli ve rahat bir yuva kurmak DNA’larında var. Çünkü kabuklarının içinde güvende olacaklarını biliyorlar. Sevecen, sıcak ve anlayışlı yengeç burcu erkeği, kullandığı eşyada da parfümde de bu sıcaklığı, uyumu, ve zarafeti arar. Biz ona duygusallığını dengeleyecek bir parfüm önermeyi seçtik ve Frequence Serisi E-202 dedik. E-202 enfes bir iksirdir ve erkeksi etkisiyle girdiği her ortamda öne çıkar. Odunsu ve fresh bir kokudur. Odunsu yanı yengeç erkeğinin ruhuna uyum sağlar. Deniz notaları, greyfurt, yasemin ve ahşap birleşiminde taptaze bir parıltı arıyorsanız... Artık aramayın, çünkü buldunuz.

Aslan Burcu İçin Erkek Parfümü

Loris Parfüm Frequence Serisi E-088 kodlu açık parfüm

Sempatik aslanların en önemli özellikleri içten ve sıcak kanlı oluşlarıdır. Bulundukları sosyal ortamlarda çok sivrilmezler ama herkesle dostane ilişkiler kurmayı severler. Genellikle yapıcı olan aslanlar, tıpkı adlarını taşıdıkları ormanlar kralı gibi, damarlarına basıldığında sizi şaşırtacak kadar sertleşebilirler. Biz onlara E-088 kodlu açık parfümümüzü öneriyoruz. Taptaze bir koku olan E-088, aşırı derecede dikkat çekmez ama yaydığı tazelik hissiyle mutluluk dağıtır. Ahududu, greyfurt, anason ve lavanta notalarından oluşan Frequence Serisi E-088 aslan burcunun sağlam karakteri ile mükemmel uyum yaratabilir.

Başak Burcu İçin Erkek Parfümü

Loris Parfüm Frequence Serisi E-086 kodlu açık parfüm

Neşeli ve renkli bir kişilik olan başak burcu erkeğinin bu özelliğini hırslı ve detaycı oluşu dengede tutar. İnatçılık konusunda da kimse onların eline su dökemez. Özgür ruhlarına uygun olanı aramaktan bıkmazlar. Ve biz de onlar için Loris Parfüm klasiklerinden biri konumuna gelmiş bir parfüm öneriyoruz: Frequence Serisi E-086 kodlu açık parfüm. Baharatlı bir koku olan E-086 lavanta, bergamot ve amberin harika bir karışımıdır. Bu karışım size kendinizi iyi hissettirmekle kalmaz, baharatla gelen ısıyı da duygularınıza geçirir.

Terazi Burcu İçin Erkek Parfümü

Loris Parfüm Frequence Serisi E-022 kodlu açık parfüm

İşte her şeyin dengede olmasını isteyen terazi burcu erkeği. Hayatını denge içinde yaşamak onun yıldızında var! Ve bu dengeyi her alanda arıyor. Eşitlik ve adalet onun için önemli ve daima netlik peşinde. Biz onun için Frequence Serisi E-022 kodlu açık parfümü seçtik. Oryantal ve odunsu bir parfüm olan E-022 limon, Pralin, tarçın, kakule ve amberin bir ip üzerinde mükemmel dengeyi yakaladığı harika bir koku. Sıcak notalar ve limon uyum içinde. Ve parfümlerin enfes dengeleyicisi olan amber de bu uyumu kusursuz bir hale getiriyor. E-022 terazi burcuna çok yakışıyor.

Akrep Burcu İçin Erkek Parfümü

Loris Parfüm Frequence Serisi E-037 kodlu açık parfüm

Zor bir burç olduğunu kendisi de kabul edecektir. Tutkulu akrep burcunun arayışı hayatı boyunca bitmez. Çünkü gelişmeye, yeniliğe ve değişime açıktır. Ona bu sene E-037’yi önereceğiz ama gelecek sene onun için mutlaka yeni bir parfüm seçmemiz gerekecek. Frequence Serisi E-037, son derece taze bir koku. Kavun, deniz notaları, bergamot ve nanenin bir araya gelmesiyle serin bir rüzgar gibi esiyor tende. İnsana kendisini kullandığı ilk andan itibaren iyi hissettiriyor ve bu yönüyle akrep burcunun çok seveceği bir koku.

Yay Burcu İçin Erkek Parfümü

Loris Parfüm Frequence Serisi E-033 kodlu açık parfüm

Yay burcu erkeklerinin en önemli özellikleri ortama yaydıkları iyi enerjilerdir. Genellikle yumuşak huylu ve uyumlu erkeklerdir. Fakat onları melek sanmayın. Çünkü eğer bu güzel özelliklerinin karşılığını bulamazlarsa bir anda kayboluverirler ortadan ve kendilerine dönerler. Onlara en uygun kokunun E-033 olduğuna karar verdik. Aromatik odunsu bir koku olan E-033’ün notaları arasındaki sıcaklığa bayılacaklar. Nane, sedir, sandal ağacı ve bergamotun beraberliğiyle gelen sıcaklık hissini de sevecekler. Frequence Serisi E-033 onlara aradıkları pozitif enerjiyi getirecek.

Oğlak Burcu İçin Erkek Parfümü

Loris Parfüm Frequence Serisi E-178 kodlu açık parfüm

Kendisine çok güvenen oğlak burcu erkeği, bu güveni etrafına da yayar. Çünkü insan ancak kendisine güvenen birine güvenebilir. Rekabeti seven oğlak erkekleri, bulundukları ortamlarda fark edilmek isterler. Bu yüzden onlar için seçtiğimiz Frequence Serisi E-178’i beğenecekler. Aromatik fougere kategoride bir koku olan E-178, bergamot, biber, lavanta ve sedir içeriyor. 3 canlı notayla gelen tazelik hissi sedirin gövdesinde dinleniyor, demleniyor ve oğlak burcu erkeği için ideal bir koku haline geliyor.

Kova Burcu İçin Erkek Parfümü

Loris Parfüm Frequence Serisi E-076 kodlu açık parfüm

Siz siz olun, kova burcu erkeğinin sıkılmasına izin vermeyin. Çünkü onlar yeniliklerden, değişimden ve yeni keşiflerden daima hoşlanırlar. Onu seçiyorsanız sizin de biraz maceracı bir karaktere sahip olmanız gerekebilir. Bizim kova burcu erkeğine önerdiğimiz parfüm Frequence Serisi E-076. Baharatlı ve aromatik bir yapısı olan E-076 ona aradığı macera ruhunu getirebilir. Zencefil, biber, fesleğen ve kehribar kadar ateşli ve sürprizli bir başka parfüm olabilir mi?

Balık Burcu İçin Erkek Parfümü

Loris Parfüm Frequence Serisi E-081 kodlu açık parfüm

Cömert, sevecen ve duygulu balık burcu erkeği, karşılıklı ve sadakate önem verir. Ama çok önem verdiği bu konuda onu yanıltırsanız, toparlanması uzun zaman alır çünkü aynı zamanda çok duygusaldır. Bizim ona yönelik parfüm önerimiz aromatik fougere bir koku olan Frequence Serisi E-081. İçeriğinde vanilya, nane, tonka fasulyesi, elma, limon ve sedir var. Tüm bu güçlü notalar bir araya geliyor ve onun aradığı ılıman ama karakterli kokuya dönüşüyor.