Bayram İçin En İyi Erkek Parfümleri

Bayram İçin En İyi Erkek Parfümleri

Bahar ve yaz aylarının tam kesiştiği noktada Ramazan Bayramı coşkusunu yaşıyoruz. Hepimiz sıradışı günlerden geçtik ve kendimizi şımartmanın, kişisel bakımımıza biraz daha özen göstermenin ve moral toplamanın zamanı geldi bile. Seçtiğiniz parfüm, yaşadığınız anın tüm sıkıntısını azaltacak, kendinizi iyi hissetmenize ve özgüveninizin artmasına destek olacak bir kalitede olmalı. Loris Parfüm erkek koleksiyonunda, cilt tipiniz ve zevkleriniz ne olursa olsun size uygun bir erkek parfümü mutlaka vardır. Gelin birlikte erkek parfümü seçmenin püf noktalarını bir kez daha anımsayalım ve Loris’in en iyi erkek parfümlerine ayrıntılı bir göz atalım.

En İyi Erkek Parfümünü Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Bu yazıyı kendisine erkek parfümü seçmek isteyen beyler ve babaları, kardeşleri, eşleri veya erkek arkadaşları için inceliyor olabilirler. Hanımlar erkek parfümü seçerken genellikle kendi zevklerine göre hareket ediyorlar ama en iyi erkek parfümü seçiminin bazı değişmez kuralları olduğunu anımsamaları çok faydalı olur.

  • Hemen hemen her parfüm, gün içinde ortaya çıkacak üç farklı nota dokusuna sahiptir. Üst nota biraz daha keskindir. Birkaç dakika sonra ortaya çıkacak kalp notaların tadı biraz daha farklı olabilir. Son olarak da kokunun sizde tutunmasını sağlayan kalıcılığını artıran temel notalar ortaya çıkar. Birine parfüm almak bu sebeple çok kolay değildir ama arada sırada biraz risk almaktan ne çıkar ki!
  • Eğer kendinize bir erkek parfümü seçiyorsanız, hangi tarz kokuları sevdiğinizi düşünün. Kullandığınız ve çok sevdiğiniz bir parfüm varsa o parfümün hangi aileden olduğunu öğrenin. Böylece o aileden başka parfümlere şans verebilirsiniz.
  • Bir başkasında çok beğendiğiniz parfümün sizde -veya hediye alacağınız kişide- aynı etkide olmayabileceğini unutmayın. Çok yağlı veya çok kuru bir cilt aynı parfüm için çok farklı etkiler oluşturabilir.
  • Yaz bahar ayları için çiçeksi hafif parfümlerin, kış ayları için -eğer seviyorsanız- daha baharatlı parfümlerin iyi etki oluşturduğunu unutmayın.
  • Bu kadar çok kural yazdık diye çok da kendinizi sıkmayın. Bir parfümü kalp atış noktalarınıza uygulayarak deneyin ve kendinize birkaç dakika verip, o parfümü hissetmeye çalışın. Acele acele 10 dakika içinde alışveriş yapmak yerine parfümlerin tadını çıkarın.
  • Fakat peşi sıra birçok parfüm koklayarak burnunuzun ayarlarıyla da çok oynamayın!

Loris'teki İyi Erkek Parfümleri Hangileri?

Loris Frequence Serisi E-001 Erkek Parfümü

Bayram için size en yakışacak ve en iyi erkek parfümleri listemizin ilk sırasında E-001 erkek parfümü var. Eğer bu bayram biraz fark edilmek ama bunu yaparken de asaletinizi ve çekiciliğinizi konuşturmak istiyorsanız hemen bir E-001 deneyin ve ne demek istediğimizi anlayın. Odunsu çiçek kokularından biri olan E-001 erkek parfümlerine odunsu notaların ne kadar yakıştığını kanıtlıyor. İçinde greyfurt, yeşil notalar, lavanta ve zencefil var.

E-001 greyfurttan enerjisini, yeşil notalardan tazeliğini, lavantadan dinginliğini ve zencefilden keskinliğini alıyor. Tamamı bir araya geldiği zaman ise ortaya tarihin gördüğü en iyi erkek parfümlerinden biri çıkıyor.

Loris Frequence Serisi E-003 Erkek Parfümü

Erkeklere en az odunsu notalar kadar yakışan ikinci bir nota serisi varsa bu kesinlikle deniz notalarıdır. Frequence E-003 erkek parfümü işte bu deniz notalarının en iyi parfüme dönüşmüş formlarından biri. E-003’ün en iyi erkek parfümleri arasında yer almasının en önemli sebebi, parfümün ruhunu oluşturan tazelik, sadelik ve muhteşem ferahlık. Parfümün kalbindeki yasemin deniz notalarıyla teninize taşınmış enfes bir etki oluşturuyor.

Limon ise bu Akdeniz akşamına serinlik, ferahlık ve keskinlik katmak için rol alıyor. Sadece bayram için değil, her zaman en iyi erkek parfümü listelerinde yer alacak eşsiz bir koku E-003 ve başka parfümler de kullansanız, onu parfüm setinizin içinde bulundurmanızı öneriyoruz.

Loris Frequence Serisi E-013 Erkek Parfümü

Erkek için en iyi parfüm, ona en iyi hissettiren, varlığını tamamlayan, çekim alanı geniş ve özgüveni yüksek bir kokudur. Kendinizi E-013 kullandığınızda bir atın üzerinde yol alırken hissedeceksiniz derken abartıyor olur muyuz? E-013 erkek parfümü söz konusu ise biraz abartı mümkün! E-013 enfes bir ananas patlaması ile açılır. Bu sulu ve tatlı girişe bergamot ve elma katılır. Böylece meyve etkisi dengeye oturur. Ardından ise huş ağacının isli ve dumanlı etkisi ortaya çıkar. Miskin mühürlediği kompozisyonla, gücü, cazibeyi ve özgüveni hissedersiniz. E-013 de tıpkı E-003 gibi koleksiyonunuzda bulunması gereken kokulardan biri. Bir gün kendinizi bir atın üzerinde dört nala yol alırken hissetmek istersiniz belki diye… Neden olmasın?

Loris Frequence Serisi E-081 Erkek Parfümü

Bayramın en iyi erkek kokularından biri de, tutkulu kişiliğinizi mükemmel bir biçimde ortaya çıkaracağına inandığımız E-081 kodlu erkek parfümü. Teninizde benzersiz bir hava oluşturmak, etkileyiciliğine tavan yaptırmak istiyorsanız doğru bir parfümle karşı karşıyasınız. Biliyorsunuz parfüm seçerken cildiniz, mevsimler ve kullandığınız yerin de önemi vardır. Fakat konu Frequence E-081 erkek parfümü olunca tüm sınırlar ortadan kalkar ve kurallar bozulur. Vanilyanın yumuşacık dokunuşları nanenin keskinliğini dengeye getirirken, tonka, elma, limon ve sedir bu sinirli iksire ruhlarını koyarken, ortaya çıkan etkiyi görmezden gelmek mümkün değil. En iyi erkek parfümünü arıyorsanız, E-081’e bir şans verin. Sizi alıp bambaşka bir yere götürebilir.

Loris Frequence Serisi E-082 Erkek Parfümü

Modern, güçlü ve tutkulu erkekler için bir diğer muhteşem erkek parfümü de Frequence Serisi E-082 erkek parfümü. Tahmin edilemez sürprizlerle dolu kalıcı ve her ana uyum sağlayabilen bir parfüm arayanlar için ideal. Üst notalardaki baharatlı anlaşma parfüme eşsiz bir derinlik katıyor. Bu anlaşmaya dahil olan notalar, kakule, pembe biber ve menekşe yaprakları… Kokunun kalbindeki aromatik adaçayı, genç bir enerji aşılıyor parfüme ama bu gençlik nefesinin içinde bolca özgüven de var. Sedir ağacının güçlü gölgesi ile tamamlanan koku piramidinden size, içinize çekmek isteyeceğiniz bir yaşam enerjisi kalıyor. Her şeye değer!

Loris Frequence Serisi E-099 Erkek Parfümü

Klasik gibi hissedilen ama bir yanıyla çok modern ve çağdaş. Romantik bir tat bırakan ama bir yandan da çok karizmatik ve etkileyici. Kafa karıştırıyor değil mi? Kafaları biraz karıştırmaya ne dersiniz? E-099 erkek parfümü en iyi erkek parfümleri listemizde ışıldayan parfümlerden biri. Limon ve bergamot üst notaları, orisin asil duruşu ile kontrast oluşturuyor. Portakal çiçekleri çıkıyor sahneye, hoş kokulu, baharı anımsatan ve alabildiğince coşkulu… Kokunun tabanında paçuli ve misk enfes bir derinlik oluşturuyor. Sıcacık, kesinlikle erkeksi ve en iyiler arasında olmayı sonuna kadar hak eden bir karışım.

Loris Frequence Serisi E-113 Erkek Parfümü

Ve bir odunsu baharat karışımıyla listenin sonlarına yaklaşıyoruz. E-113 erkek parfümünün vazgeçilmez notaları arasında yer alan odunsuların nefis bir şovu. Vetiver, biber, sedir ve greyfurtun birlikteliğinden ortaya çıkan bu tılsımlı parfüm, kalıcı ve etkili parfümler arasında yerini alıyor. Modern erkekler, parfümlerini seçerken birçok kriteri dikkate alıyorlar. Kalıcılık bu kriterlerden önemli bir tanesi ama esas olan parfümü teninize uyguladığınızda içinde nasıl bir duygu oluşturduğu… Bu duygu, her erkek için eşsiz… Frequence E-113 bakalım sizde nasıl bir duygu oluşturacak?

Loris Frequence Serisi E-224 Erkek Parfümü

Listemizi bu kez oryantal odunsu bir parfümle tamamlayalım. Loris Frequence serisi içinde hiçbir listede yer almasa da, sizin teninize dokunduğunda harikalar yaratacak daha birçok erkek parfümü olduğunu sakın unutmayın. E-224 erkek parfümü vetiver, limon, menekşe, kehribar ve misk gibi birbirinden iddialı notaların karışımından oluşuyor. Limondan tazeliğini, menekşeden derinliğini, vetiverden yumuşaklığını, kehribardan ışıltısını, miskden ise köklerini alıyor. Teninizin derinliklerine uzanan güçlü ve iddialı kökleri. Onunla tanışmaya hazır mısınız?

Erkek Parfümü Kullanırken Bunları Unutmayın!

  • Parfümünüzü kullanmadan önce teninizin temiz olmasına dikkat edin. Duşunuzu alın, deodorantınızı kullanın ve parfümünüzü uygulayın.
  • Kalp atış noktalarına uygulamayı unutmayın.
  • Göğsünüz de erkek parfüm uzmanlarının mutlaka dediği bölgelerden biri!
  • Parfümü 15 cm uzaktan püskürtün.
  • Fırçanıza da birkaç sprey uygulamayı unutmayın, saçlarınız da sevdiğiniz parfüm gibi koksun.
  • Her parfümün kalıcılık süresi farklıdır. Ofiste, arabada veya varsa çantanızda parfüm bulundurun. Bazı parfümler 6-7 saat kalıcı olabilirler, o zaman sorununuz yok.
  • Nemli cildin parfümün kalıcılığını artırdığını unutmayın. - Kendinize koku setleri yapın, arada değiştirin, değişim herkese iyi gelir!