2021 Kışının En Güzel Erkek Parfümleri

2021 Kışının En Güzel Erkek Parfümleri

Kış geliyor ve tenlerimiz siz farkında olmasanız da kurumaya başladı, Artık tenimize tutunacak daha etkili ve kararlı parfümlere ihtiyacımız var. Hem kadınların hem de erkeklerin. 2021 kışının en güzel erkek kokularını sizin için derlerken işte tüm bu mevsimlik değişimleri dikkate aldık. Dünya erkeklerinin ilgisini en çok çeken kokuların odunsu, baharatlı ve aromatik kokular olduğunu listemizi okuduğunuzda siz de göreceksiniz.

Mağazalarımıza ve web sitemize gelen müşterilerimizin en çok sorduğu sorulardan biri olan “hangi parfüm benim tenime yakışır” sorusunun yanıtı kesinlikle sizin beyin hücrelerinizde gizli bunu aklınızdan çıkarmayın. Bugüne dek hiç duymadığınız bir koku zihninizde muhteşem anılar canlandırabilir ve siz kokuya âşık olursunuz. Bu kişisel ilişkiyi korumanız ve parfüm seçerken hislerinize güvenmeniz en doğrusu. Fakat yine de önerileri şöyle bir gözden geçirmekte fayda var.

Odunsu ve Baharatlı Kokular 2021 Kışının Gözdesi

Parfüm uzmanlarının her zaman anımsattığı bir gerçektir: kışın daha sıcak kokular, yazın daha uçucu ve taze kokular tercih edilir. Bunun nedeni de her zaman söylediğimiz gibi yazın tenlerimizin daha nemli olması, kışın ise kurumasıdır. Nemli tende uçucu kokular daha fazla tutunurken, baharatlı ve ağır kokular fazla öne çıkabilir.

Kuru ten ise baharatlı, odunsu ve aromatik kokular için harika bir zemin oluşturur. Kokular kuru tene sıkı sıkı tutunur ve kalıcılıkları artar. Çiçeksi bir kokuyu gün içinde daha sık tazelemeniz gerekirken, baharatlı oryantal bir koku daha uzun süre etkisini koruyabilir. Bu da kış kokularının oryantal, aromatik ve odunsu parfümler içermesinin sebebini açıklar. Buyrun Loris’in size önerdiği harika erkek parfümlerinin içeriklerine bir göz atın. Bakalım sizin kış kokunuz bunlardan hangisi?

Loris Frequence Serisi E-138 Erkek Parfümü

Odunsu baharatlı bir erkek parfümü arıyorsanız E-138 erkek parfümünü denemenizi öneriyoruz. Taptaze bir koku olan E-138 kakule, sedir, kimyon, vetiver ve lavanta notalarının zenginliği ile ışıldıyor. Zamansız ve mevsimsiz çok özel bir koku olan E-138 kış ayları için daha fazla önerilebilir. Bunun nedeni de doğasındaki eşsiz baharatların ve odunsu notaların bir araya gelerek oluşturduğu o özel sıcaklık.

Loris Frequence Serisi E-113 Erkek Parfümü

Vetiver, sedir, greyfurt ve biber etkisinde bir başka odunsu baharatlı erkek parfümü de E-113. Biber ve greyfurt notalarının oluşturduğu enfes kontrast parfüme kendine özgü çekiciliği getiriyor. Vetiverin kremsi ve doygun etkisi kokunun insanı içine alan yumuşaklığını da beraberinde getiriyor. Odunsu havasıyla sedir ağacı az notalardaki yerini her zamanki gibi büyük bir ihtişamla alıyor. Sedirin gölgesindeki sıcacık bir etkisiyle E-113 erkek parfümü keşfedilmeyi bekliyor.

Loris Frequence Serisi E-223 Erkek Parfümü

Kendine özgü sıcaklığını narenciye ile ferahlatan çok etkileyici ve imza niteliğinde bir başka erkek parfümü de E-223. Aromatik baharatların muhteşem bir dansı olan E-223 erkek parfümü vanilyanın etkisi ile yumuşaklık kazanıyor. Zencefil, tarçın, kekik ve bergamotun hakimiyetindeki kokunun gücü baharatların narenciye ile olan flörtünden kaynaklanıyor. Sıcak bir koku arıyorsanız ve bu koku aynı zamanda imza kokunuz olsun istiyorsanız doğru kokuyu bulmuş olabilirsiniz.

Loris Frequence Serisi E-197 Erkek Parfümü

Bazı kokular odunsu etkileriyle sizi sıcacık bir şöminenin başına çeker ve içinizi ısıtır. E-197 erkek parfümü işte böyle bir erkek kokusu olarak öne çıkıyor. Amber, yeşil çay, misk ve oud ağacının harmanlandığı bu etkileyici iksir, sadece sıcak bir koku aradığınızda değil, esintili yaz bahar akşamlarında da size harika bir eşlikçi olabilir. Misk etkisi her zaman olduğu gibi parfüme eşsiz bir derinlik ve tabii ki kalıcılık getiriyor. Kendinizi yenilemek istediğinizde kullanabileceğiniz nefis bir koku, denemelisiniz.

Loris Frequence Serisi E-33 Erkek Parfümü

Üst notalardaki bergamot, lavanta, taze nane ve kekik ile taze ve enerjik bir koku: E-33. Üretildiği ilk günden beri hemen hemen tüm erkeklerin favori kokuları arasında yer alan E-033 erkek parfümü kalbinde taşıdığı yosun, sardunya ve sandal ağacı notaları ile derinlik ve canlılık kazanıyor. Modern, kendine dikkat etmeyi seven ve güvenli erkeğin imza kokusu olabilecek kalitede bir parfüm.

Loris Frequence Serisi E-163 Erkek Parfümü

Her mevsimin kendisine özgü bir havası vardır ve sonbahar kış mevsiminin havasına odunsu baharatlı kokular çok yakışır. E-163 erkek parfümü yanık şeker aromasının muhteşem etkisi ile açılış yapıyor. Kahve ve vanilya ikilisi ile yükselen aromatik etki, lavanta, sedir ve kehribarla zenginleşiyor. E-163’ün zengin notaları kokunun erkek kokularının en beğenilenlerinden biri olarak öne çıkmasını sağlıyor. Sadece sonbahar kış mevsiminde değil, ruhunuzu ısıtma ihtiyacı duyduğunuz tüm mevsimlerde sizinle olabilecek ikonik bir erkek parfümü.

Loris Frequence Serisi E-139 Erkek Parfümü

Odunsu kokuların en önemli özellikleri, adını taşıdıkları muhteşem ağaç gövdelerinin derinliğini ve ısısını parfüme taşıyor olmaları. Bu özellik onları erkek parfümlerinin vazgeçilmesi yapıyor. E-139 erkek parfümü işte bu özelliğiyle favori kokular arasında yer alıyor. Vetiverin yumuşaklığı, selvi ağacının derin ve doygun dokunuşu, kaşmir notalarının girdikleri her parfüme muhteşem bir hava veren kaliteli varlığı ve miskin tüm parfümü mühürleyen gücü. İşte E-139’un benzersizliğinin formülü bu.

Loris Frequence Serisi E-154 Erkek Parfümü

Erkeklerin kişisel bakım malzemeleri arasında parfümlerin yeri özeldir ve E-154 elinizin altında mutlaka olması gereken bir erkek parfümü. Oryantal odunsu parfümler kategorisinde yer alan bu eşsiz karışımın kodlarında vanilya, badem, sedir ve fesleğenin etkisini bulacaksınız. Badem ve vanilya bir araya gelince her zaman büyüleyici bir etki oluşturuyorlar ve E-154 erkek parfümü bu etkiden payını alan bir erkek kokusu. Aynaya bakın ve son dokunuşu onunla yapın, hissedeceksiniz.

Loris Frequence Serisi E-221 Erkek Parfümü

Erkek parfümlerinde çiçek kokusu yükselen trendlerden biri ve E-221 Loris’in en yeni ve trendy kokuları arasında yer alıyor. Sümbülteber notalarının şahane salınımı, kestane ve tonka fasulyesi notalarıyla müthiş bir uyum içinde. Kestane ve tonka fasulyesinin varlığı, çiçek etkisini güzel dengeliyor. Yenilikleri denemek ve yeni bir duygu yaşamak isteyen beyler, hafif ve dengeli kokulardan da hoşlanıyorsanız E-221 erkek parfümü sizin için üretilmiş olabilir, mutlaka deneyin.

Loris Frequence Serisi E-085 Erkek Parfümü

Loris Parfüm Frequence serisinin tüm zamanlarda en beğenilen erkek parfümlerinden biri de E-85’tir. Odunsu bir çiçek kokusu olan E-085 erkek parfümü, deri, sedir, mor yapraklar, vetiver ve lavanta etkisiyle öne çıkıyor. Bu zengin koku piramidinde deri notalarının doğal çekim alanı güçlü bir biçimde hissediliyor. Lavantadan dinginlik, vetiverden yumuşaklık, sedirden ise güç alan erkeksi formül, olmazsa olmazlarınız