2019 Yaz Aylarının En Moda Erkek Kokuları

Ne yani moda sadece kadınları ilgilendiren bir konu mu? Tabii ki hayır. Kadınlar kadar erkekler de trendleri takip ediyor, kendilerine neyin yakışacağı ile ilgili kafa yoruyorlar. Dünyanın en moda erkek kokularını erkekler için derledik ve Loris Parfüm’ün yüzlerce parfümü arasında en popüler ve 2019’un yaz aylarında en moda olacak kokuları sizin için yazdık. Yaz kokunuzu seçin, fark yaratın diye!

Seninle Daha Güçlüyüm

Loris Parfüm Frequence Serisi E-82 kodlu parfüm

Üst notalarında şahane bir baharat uyumu olan nefes kesici bir parfümüzün olsun isterseniz hemen E-82’yi deneyin. Hele de biraz esmer tenliyseniz bu baharat size harika hissettirir. Günümüz erkeğinin güç sembolü olabilecek, enerjisini ve seksapelini ortaya çıkaracak bir parfüm E-82, vanilyadan tat, kakuleden derinlik, ananastan lezzet, adaçayından rayiha ve sedirden kalıcılık alıyor. E-82 deneme değer bir parfüm ve Türkiye’nin her yerindeki mağazalarımızda sadece kodunu söylemeniz yeter.

Maskülen ve Odunsu

Loris Parfüm Frequence Serisi E-19 kodlu parfüm

E-19 kesinlikle maskülen bir koku ama bir çok kadının da tercihi olmuş durumda.... Odunsu özelliği onda, reçine ve ağaç özlerinin derinlikli etkisini ortaya çıkarıyor. Gül, parfümün en güçlü yanlarından biri. Gülün gücünü arkasına alırken, sedir, vetiver ve misk ile onu besliyor, zenginleştiriyor. E-19’a biraz zaman verin ve teninizdeki macerasını hissedin. İlk koklayıştaki etki, bir iki saat içinde yumuşak fakat çok maskülen bir boyuta çıkıyor. Onunla çıkacağınız yolculukta başka bir şeye ihtiyacınız yok.

Yaz Geceleri

Loris Parfüm Frequence Serisi E-197 kodlu parfüm

Yaz gecelerinin o nemli ve hafif bir rüzgarla mutlu eden bir havası vardır ya, işte E-197 o gecelerin kokusu diyebiliriz. Beyaz bir gömleğe veya beyaz bir t-shirte çok yakışır. Altınızda blue jean bile olsa onunla birlikte geceye hazır hissedebilirsiniz kendinizi. Biz onu odunsu baharatlı kokular arasında değerlendiriyoruz ama pralinden kaynaklı tatlı bir yanı da yok değil. Bu da onu benzersiz yapıyor. Yine de asıl karakterini tarçın ve kakuleden alıyor. Yakıcı ama tatlı, kalıcı ama yumuşak bir açık parfüm E-197. Yaz gecelerine imza atmak isteyen her yaştaki erkeklerin kokusu. Kış geldiğinde mi? Elbette bütün kışı onunla geçirebilir, o odunsu baharatlı sıcaklığıyla iyi hissedebilirsiniz.

Aromatik Cazibe

Loris Parfüm Frequence Serisi E-160 kodlu parfüm

Loris açık parfüm koleksiyonu durmaksızın büyüyor. Dünyanın en sevilen kokularını size taşırken, ruhunuzu nasıl etkileyeceklerini de bloğumuzla size ulaştırıyoruz. Bu yazın en popüler kokularından biri olmaya aday E-160 aromatik odunsu bir koku. Tüm aromatik odunsu kokular gibi kalıcı ve teninize sıkı sıkıya tutunarak sizi uzun zaman etkisinde bırakıyor. E-160’ın bir yanında çiçeklerin büyüsünü size taşıyan çiçekli notalar var. Benzoin ile derinleştirilen parfüm, zencefil ve sedirden güç alıyor. Aromalarıyla sizi öne çıkaran, derinliğiyle başınızı döndürecek ve karşınızdakinde koklama hissi uyandıracak bir açık parfüm arıyorsanız, bekleriz.

Bir Ağaç Kadar Köklü

Loris Parfüm Frequence Serisi E-219 kodlu parfüm

Loris Parfüm’den aromatik odunsu bir başka popüler koku E-219. Yazın favori olmaya aday kokularından biri olan E-219 bergamot notalarının taptaze ve aromatik etkisini taşıyor. Kavunun kendine özgü yoğunluğundan ve lezzetinden güç alarak ilerliyor yoluna. Sedir, vetiver ve misk ise meyvelerin tazeliğini, çok sağlam bir temelde topluyor. Kokladıkça seveceğiniz bir koku olmaya aday E-219 ortaya çıkıyor. Günün her saatinde kullanabilirsiniz ama elbette tertemiz ve kokusuz bir cilde uyguladığınızda gerçek performansı ortaya çıkar.

Etkisini Hissedin

Loris Parfüm Frequence Serisi E-220 kodlu parfüm

Ruhunu zengin bir nota çeşitliliğinden alan E-220, buna rağmen son derece taze ve gün boyu kullanabileceğiniz kadar rahat bir koku. Bergamot ve karabiberin, greyfurtla harmanlanması parfümün karakteristik ferahlığını ortaya koyuyor. Koku piramidinin tam kalbinde biber notaları var ve biberin gücü lavanta, sardunya ve paçuli ile derinleşiyor. Sedir ve ambroksanın temel notaları, bu modern kokuya sıcak ve aromatik bir etki katıyor. E-220 her an sizinle olmasını isteyeceğiniz kokulardan biri.

Tutku Çiçekleri

Loris Parfüm Frequence Serisi E-221 kodlu parfüm

Yazı şahane bir çiçek kokusu ile geçirmek istiyorsanız E-221 hemen denemenizi öneriyoruz. Çiçek kokularının diğer notalarla birleşerek oluşturduğu maskülen etki bir çok erkek için vazgeçilmez bir tutkuya dönüşüyor. E-221 kodlu açık parfümün de sizin için bir tutku olacağını söyleyebiliriz. Kestana, sümbülteber ve tonka fasulyesi bu parfümün en belirgin notaları. Beraber oluşturdukları derinlikle ortaya günlük nefis bir parfüm çıkıyor. Çiçek gibi ama çiçekten öte. E-221 sadece denediğinizde hissedebileceğiniz türden bir parfüm.

Oryantal Çiçeğin Büyüsü

Loris Parfüm Frequence Serisi E-222 kodlu parfüm

Oryantal çiçek kokularının ortak özelliği hem çok kalıcı olmaları hem de çiçeklerden gelen bahar tazeliğini teninize taşımaları. Loris Parfüm’ün en güzel oryantal çiçek parfümlerinden biri olan E-222 de bu yaza damga vuracak bir koku. Paçuli, gül, biber, kehribar ve vanilya E-222’nin katmanları arasına dengeli bir biçimde dağılmış. Kalıcılığını paçuli ve kehribardan alıyor, gülden ruhunu, vanilyadan yumuşaklığını, biberden ise vazgeçilmezliğini... Bu notaların birlikteliğiyle ortaya çıkan oryantal çiçeğin dansına doyamayacaksınız.

Hem Aromatik Hem Baharatlı

Loris Parfüm Frequence Serisi E-223 kodlu parfüm

Hem aromatik hem de baharatlı bir koku peşindeyseniz size E-223 sunabiliriz. Loris Parfüm koku uzmanları bu yaz E-223’ün çok moda bir koku olacağı konusunda hemfikirler. Vanilyanın girdiği her ortamı yumuşatan etkisi, keskin zencefili dengeliyor. Tarçın ve kekik birbirleriyle yarışırken tüm bu karışımın kalbindeki bergamot kokuya ağırlığını koyuyor. Aromasıyla baş döndüren, baharatlarıyla içinize işleyen bir koku. E-223’ün yaz geceleri için mükemmel bir seçenek olacağı kesin ve sonrasında da ondan vazgeçemeyeceksiniz.

Menekşeyle Başlayan Bir Şiir

Loris Parfüm Frequence Serisi E-224 kodlu parfüm

E224’ü gururla beğenilerinize sunuyoruz. Yepyeni bir Loris Parfüm klasiği doğuyor olabilir. Oryantal ve odunsu bir parfüm olan E-224 özellikle yanık tende enfes bir etki yaratacak. Kalbindeki menekşenin doygun etkisi, limonun tazeliğiyle farklılaşıyor. Vetiver, kehribar ve misk ise kendilerinden bekleneni fazlasıyla yapıyor ve teninize tutunacak bir klasiğin temel taşlarını oluşturuyorlar. E-224 denemeden karar vermeyin.