2019’un En Çok Satan Erkek Parfümleri

Loris’in en beğenilen ve en çok satılan erkek parfümlerini incelemeden önce biraz bakımlı olmaktan söz edelim mi? Günümüz dünyasında erkekler de kadınlar kadar bakımlı olmayı tercih ediyorlar. Erkekler artık güzelleşmek ve bakımlı olmak arasındaki farkı gayet iyi biliyorlar. İnsanın kendisiyle huzur içinde olması için, temiz, düzgün ve bakımlı olması sosyal açıdan büyük önem taşır. Duş almak, duş sonrasında mutlaka deodorant kullanmak ve daha iyi hissetmek için size yakışan bir parfüm kullanmak sırasıyla bakımlı olmanın en temel yoludur. Saç ve tırnak temizliği gibi daha detaylı bir bakımdan da söz edilebilir fakat zaten kendisine önem veren herkesin bu ayrıntıda bedenine özen göstermesi gerekir.

Artık hiçbirimiz parfümü süs olarak görmüyoruz. Güzel kokmak kişisel bakımımızın bir parçası, kendimize verdiğimiz değerin bir yansıması. Parfüm kullanma alışkanlıklarının giderek artmasının sebebi de insanın sosyal ortamlarda daha güvenli olmak istemesi. Fakat bu noktada, hangi parfümün doğru olduğu sorusu ortaya çıkıyor.
Siz de, bir toplu araçlarında ağır parfüm kokularının en az ter kokuları kadar rahatsız edici olduğunu düşünmüyor musunuz? İnsanların, ister kadın ister erkek kendilerine yakışmayan ve ağır kokular seçmeleri sosyal ortamlarda rahatsızlık oluşturuyor. Loris Blog’da zaman içinde size en uygun koku hangisidir, kokunuzu nasıl seçmelisiniz gibi bilgilendirici yazılarımız oluyor, faydalanabilirsiniz. Mağazalarımızdaki ekip arkadaşlarımız size her zaman destek olacaklardır, teninize ve hangi koku grubunu sevdiğinize göre size en doğru parfümü sunabilirler.

Bu arada 2019 yılında beyler hangi parfümleri tercih etmiş, Loris’in en beğenilen ve en çok satılan erkek parfümleri hangileri olmuş birlikte bakalım.

Cazibenin yolu

Loris Parfüm Frequence Serisi E-202 kodlu açık parfüm

Bu sene erkekler Frequence Serisi E-202’yi en çok tercih edilenlerin arasında ilk sıraya taşıdılar. Bunun çok net bir sebebi var çünkü E-202 tam anlamıyla muhteşem bir erkek kokusu. Erkeklerin dünyasında deniz notalarının ayrı bir yeri var. Deniz notalı parfümler onlara serin, taze ve enerjik bir hava veriyor. E-202’de taptaze deniz notalarına greyfurt ve mandalina eşlik ediyor. Birbirine çok yakışan bu notalara yine bir sıcak iklim bitkisi olan yasemin tüm ihtişamıyla eşlik ediyor. Ahşap dokunuşlarıyla tamamlanan koku piramidi E-202 ikonik parfümler arasına taşıyor.

Tatlım benim

Loris Parfüm Frequence Serisi E-080 kodlu açık parfüm

Loris Parfüm Frequence serisinin en gözde parfümlerinden biri olan E-080’i kısaca tarif etmek gerekirse ona “tatlım benim” diyebilirsiniz. Vanilya içine girdiği tüm parfümlere özgün ve özel bir tat katıyor. Kremsi, yumuşak, romantik ve nostaljik. İşte bu anda devreye giren mandalina vanilyanın tadını dengeye taşıyor ve ona enfes bir biçimde eşlik ediyor. Günlük kullanıma uygun, kalıcı ve mis gibi kokan bir erkek parfümü arıyorsanız, mağazalarımıza uğradığınızda Frequence Serisi E-080’i özellikle isteyin.

Kalitenin kokusu

Loris Parfüm Frequence Serisi E-131 kodlu açık parfüm

Loris Parfüm Frequence serisinin bir başka vazgeçilmesi de E-131. Aromatik ve yeşil bir koku olan Frequence Serisi E-131, elma etkisiyle açılıyor. Meyvelerin parfümlere kattığı sulu, canlı ve taze etki kendisini anında belli ediyor. Çam notaları E-131’in keskin ve iddialı yanını oluşturuyor. Çamın etkisini vetiverin kremsi yumuşaklığı dengeliyor. Paçuli ise her zamanki gibi baharatlı, zengin ve doygun bir katkıyla parfümdeki yerini alıyor. E-131, özel akşamlara mükemmel eşlik edebilir. Esmer bir tende bir sprey bile uzu süre dayanabilir, teniniz çok açık renkte ise birkaç sprey fazla sıkabilirsiniz. Yakışır, iyi hissettirir.

Her notasında hayat

Loris Parfüm Frequence Serisi E-178 kodlu açık parfüm

Yine aromalı ve yine çok özel bir koku: Frequence Serisi E-178. Müşterilerimiz iddialı parfümleri tercih ediyorlar ve E-178 iddiasının hakkını veriyor. Bergamot, biber, sedir ve lavanta etkisindeki bu harika karışım her notasından ayrı bir güzellik alıyor. Bergamot E-178’e canlılık taşıyor, biber onu güçlendiriyor ve etkisini artırıyor. E-178 sedirden doygun ve kalıcı özelliklerini alıyor. Lavanta ise onu dinginleştiriyor, sakinleştiriyor ve ruhunu parfüme taşıyor.

Klasikler arasında

Loris Parfüm Frequence Serisi E-033 kodlu açık parfüm

Loris Parfüm Frequence serisi E-033 kodlu açık parfüm, mağazalarımızın daima en beğenilenler listesinde yer alıyor. Daha uzun yıllar da böyle sürecek gibi duruyor. Onu erkekler tarafından bu kadar özel yapan, koku piramidindeki tüm notaların büyük bir uyum içinde olması. Aromatik odunsu koku grubundan olan E-033, nanenin ferahlatıcı etkisini içinde barındırıyor. Sedir ve sandal ağacı notaları E-033’ün eşsiz odunsu yanını oluşturuyor ve kokuya zenginlik katıyorlar. Bergamotun varlığı ise, her zaman olduğu gibi parfümün enerjisini arttırıyor. Kusursuz bir denge, muhteşem bir seçenek. Mutlaka denemelisiniz.

Doygun ve özel

Loris Parfüm Frequence Serisi E-163 kodlu açık parfüm

En çok tercih edilen ve satan parfümler listesinde bu kez odunsu ve baharatlı bir koku var. Erkeklerin odunsu kokulara olan eğilimi zaten tartışma götürmez ama E-163 buna bir de baharat dokusu katarak çıtayı iyice yukarı taşıyor. Zengin bir koku piramidine sahip olan E-163 kahve ve vanilyayı ruhunuza geçirerek çok özel bir başlangıç yapıyor. Güçlü kahve, yumuşak vanilya ile dengeye oturuyor. Lavanta sihirli dokunuşlarıyla kokunun dingin yanını oluşturuyor. Kehribardan aldığı eşsiz etkiyi sedir ağacının gövdesinde eriten Frequence Serisi E-163 kalıcı ve çok özel bir karışım haline geliyor.

Çok çekici, çok gizemli

Loris Parfüm Frequence Serisi E-065 kodlu açık parfüm

Frequence Serisi E-065 ile bitter çikolatanın vazgeçilmez çekimini yakalayacaksınız. Müşterilerimiz bu çekimi ne kadar sevdiklerini tercihleriyle gösteriyorlar. Fakat E-065 bununla da yetinmiyor ve içindeki vanilya ile tadını ikiye katlıyor. Bu güçlü ve kalıcı notaların beraberliği ortaya tam bir oryantal güzellik çıkmasına sebep oluyor. Ve son olarak bir başka keskin ve iddialı nota olan zencefil devreye giriyor. İşte E-065’i uzun zamandır en beğenilen parfümler arasında tutan da bu iddialı karışım. Kendine güvenen ve farklı olmayı seçen beyler için…

Aromatik ve buğulu

Loris Parfüm Frequence Serisi E-082 kodlu açık parfüm

Loris Parfüm Frequence serisi E-082 kodlu açık parfüm ile kesinlikle daha güçlü, daha etkili ve daha özelsiniz. Denemek için bir mağazamıza uğramanız yeterli. Ona teninizde yer edinmesi için biraz zaman verin ve sonra etkisine bakın. Vanilya, kakule, adaçayı, ananas ve sedir gibi zengin notaların karışımı olan E-082 eğer aromatik kokulardan hoşlanıyorsanız, sizi büyüleyecek. Ve daima yakınınızda olmasını isteyeceksiniz.

Doğanın en güzel notaları

Loris Parfüm Frequence Serisi E-130 kodlu açık parfüm

Loris Parfüm’in bir diğer ikonik parfümü olan E-130, doğanın en güzel notalarını teninize taşıyor. Bergamot parfüm dünyasının en beğenilen notalarından biri olarak sizi açılışta karşılıyor. Taptaze, canlı ve enerjik bir açılış bu. Ardından gelen mandalina ve domates yaprakları ılıman Akdeniz ikliminin en güzel rüzgarlarını teninize getiriyor. Sandal ağacının doygun ve zengin etkisiyle mühürlenen Frequence Serisi E-130, tendeki yolculuğunu tüm gün sürdürüyor.

İddialı mısınız

Loris Parfüm Frequence Serisi E-149 kodlu açık parfüm

Loris Parfüm Frequence serisi E-149 kodlu açık parfümü son sıraya aldık sanmayın, o erkeklerin birçoğunun kesinlikle ilk sırasında yer alıyor. Böylesine derin ve incelikle işlenmiş bir parfüme sahip olmak, iddia ve özgüven gerektiriyor. Odunsu baharatlı bir parfüm olan E-149, tarçın, deri, kehribar, baharat ve greyfurtun dengeli ve çok özel bir karışımı. Onu bu kadar benzersiz yapan, bu derece iddialı notaların biraraya gelerek oluşturduğu zengin etki.