2019’un En Beğenilen Damat Parfümleri

Düğün dendiğinde akla önce gelinler gelir, bu hep böyledir. Ama gelinin yanında ışıldayan bir damat olmazsa düğünün bir anlamı olur mu? Elbette olmaz. Evleniyorsunuz ve bugün yeni hayatınızın ilk günü. Damatlığınız hazır, o gün tıraşınızı olacaksınız ve son rötuşlarla birlikte parfümünüzü de kullanacaksınız. O gecenin özel parfümünü seçerken, hem ruhunuza, hem teninize, hem de cebinize uygun bir parfümünüz olsun isterseniz sizlere seçtiğimiz Loris açık parfüm koleksiyonunun damatlar için en çok tavsiye edilen açık parfümlerine bir göz gezdirin.

Damatların Düğün Günü Akıllarında Tutması Gerekenler

Unutmamanız gereken bir kaç konuyu da burada sizin için listeleyelim.

  • Damatlığınıza uygun açık parfümü düğün gününüzde kullanmayın. Mutlaka bir en az bir kaç hafta önce kendinize bir kaç tane koku seçin ve onlardan hangisinin size en iyi hissettirdiğini test edin.
  • Her zaman kullandığınız parfümü kullanmayın. Bugün müstakbel eşiniz için onun seveceğine inandığınız hatta belki öncesinde bir deneme yaptığınız- açık parfümünüzle ince bir değişiklik yapın. Açık parfümünüzün kokusu o özel günün kokusu olarak aklınızda kalır zaman içinde.
  • Eğer yaz düğünü yapacaksanız, çok baharatlı, çok ağır parfümlerle hem kendinizi hem de etrafınızdakileri boğmayın. Yaz düğünüyse hem kalıcı hem de yaz sıcağına ferahlık getirecek bir açık parfüm seçmenizi öneriyoruz. Kış düğünüyse kokular teninizde daha hızlı kaybolur, soğuk havaların kuruttuğu cildinizle ilgili olarak, o yüzden biraz daha özgür olabilirsiniz ama ne olursa olsun, öncesinde deneme yapın. Bakalım yeni açık parfümünüz sizi damat gibi hissettiriyor mu?
  • Berberinizin iyi niyeti ile sizi tıraş losyonuna boğmasına, ağır yağlarla saçlarına masaj yapmasına izin vermeyin. Daha nötr bir koku olsun üzerinizde, böylece açık parfümünüz ışıldasın, sizi öne çıkarsın ve performansı artsın.
  • O gün duşta kullanacağınız kokuların parfümünüze eşlik etmesi de katmanlı bir etki yaratır. Böylece gece boyu kendinizi iyi hissedebilirsiniz.
  • Nikah veya düğün anına kadar, sabahtan akşama aynı gömlek ile dolaşmamaya dikkat edin. Oradan oraya koştuğunuz bir gün olacak çareniz yok ama hiç değilse gömleğiniz çift olsun ki terleyerek kendinizi kötü hissetmeyin. Deodorantınız da mutlaka size eşlik eden yakınınızın çantasında olsun.
  • Açık parfümünüzü ölçülü kullanın, parfüm bulutu gibi dolaşmayın. Ama yine size destek olan yakınlarınızın birinin çantasında şişeyi taşıyın ki, arada isterseniz bir iki sprey ile kendinizi tazeleyin. 5-6 saat giden parfümler var, daha az kalıcı olanlar var. Kalıcılık tamamen mevsime, seçtiğimiz koku ailesine ve sizin ten özelliklerinize göre değişen bir konu. Sadece açık parfümün kalitesiyle ilgili değil.

Şimdi damatlar için en beğenilen açık parfümlere bir kaç örnek verelim. Bunlar sadece koku uzmanlarımızın ve parfümologlarımızın deneyimlerinden çıkan öneriler, siz kendi seçiminizi Loris’in 400’ü aşkın açık parfümü arasında ücretsiz yapabilirsiniz. Gelecekteki eşinizin fikrini almayı sakın unutmayın. Siz ve müstakbel eşiniz o güzel günü bu kokuyla anımsayacaksınız.

Aromatik ve Odunsu Cazibe

Loris Parfüm Frequence Serisi E-033 Kodlu Açık Parfüm

Bir damat düşünün ki, Akdeniz’in en güzel notalarını omuzlarına almış, jilet gibi damatlığıyla göz doldururken, seçtiği özel parfümün ona getirdiği cazibeyle de mutluluk ve enerji saçıyor. Loris Frequence Serisi E-033 nolu açık parfümün sizde ve yakınlarınızda yaratacağı etki işte tam olarak bu. E-033 bergamot, lavanta, taze nane ve kekik notaları içeren taze ve enerjik bir koku. Yosun, sardunya ve sandal ağacı da parfümün kalbine yerleşmiş ve kokuya hoş bir derinlik katmış. Kehribar ve sedir ağacının dipteki etkisi, parfümün havasını yumuşatıyor ve odunsu bir aromayla onu özel bir hale getiriyor. E-033 enerjik ve hayattan zevk almasını bilen damatların bir numaralı kokusu olmaya aday. Mağazalarımıza uğrayın, isterseniz önce test çubukları ile E-033’le biraz flört edin, mutlaka geri dönüp onu almak isteyeceksiniz. Sadece damatlığınızla değil, size her zaman eşlik edecek bir kokunuz olacağını da göreceksiniz. Onu bir gün değil her gün koklamak isteyeceksiniz. Diliyoruz, evliliğiniz de böyle olur.

Loris Parfüm Frequence Serisi E-033 Kodlu Açık Parfüm

Birlikte Daha Güçlüyüz

Loris Parfüm Frequence Serisi E-082 Kodlu Açık Parfüm

E-082 kodlu açık parfümümüz. Tahmin edilemez bir derinlik, teninizde kaldıkça değişen ve güçlenen özel bir koku arıyorsanız, E-082 kodlu açık parfümümüz size çok uygun olabilir. Üst notalarda baharatlı bir uyum bulacağınız E-082, kakule, pembe biber ve menekşe yaprağı karışımıyla sizi kendisine bağlayacak. Erkeğin kokusunda araması gereken, güven, ferahlık ve zarafeti ona taşıyan enfes bir karışım E-082. Adaçayı, ananas ve sedirin birlikte oluşturduğu güçlü duruşa, vanilya tadıyla yumuşaklık katıyor. Sizi bir cazibe merkezi haline getiriyor tüm bu birliktelik. Sizin de bugün ihtiyacınız olan şey tam olarak bu. Önce kendiniz, sonra müstakbel eşiniz ve nihayetinde o gecenin tümü için siz bir cazibe merkezi olmalısınız. Loris açık parfüm koleksiyonlarının içinde damatlık olarak önerdiğimiz bu özel parfümü, mutlaka düğününüzden önce deneyimleyin ve sizi ifade edip etmediğini test edin. Düğün gününüz için farklı bir açık parfüm seçseniz bile E-082’yi ara ara kullanmak isteyeceğinizden şüphemiz yok.

Loris Parfüm Frequence Serisi E-082 Kodlu Açık Parfüm

Tutkunun ve Enerjinin Kokusu

Loris Parfüm Frequence Serisi E-131 Kodlu Açık Parfüm

Gizemli, şehvetli, erkeksi bir koku. Enerji, tutku ve sıcaklık hissi veriyor. Tam da bir damatta olması gerekenler. E-131 düğün gününüze mükemmel bir biçimde eşlik ederken, aynı zamanda enerjinizin gece boyu sizinle kalmasına destek olacak. Taze yeşil elmalardan aldığı notaları, hınzır paçuli notalarıyla harmanlayan, çam ve vetiverin derinliğini ve ferahlığını teninize taşıyan harika bir açık parfüm için E-131’i öneriyoruz. O gecenin taçlandırılması için, hem müstakbel eşinize mutluluk verecek hem de sizi gece boyu iyi hissettirecek bir açık parfüm olarak E-131, Loris mağazalarında denemeniz için bekliyor. Eğer vaktiniz yoksa, aşağıdaki linke tıklayarak onu sipariş de edebilirsiniz.

Loris Parfüm Frequence Serisi E-131 Kodlu Açık Parfüm

Asaletin Kokusu

Loris Parfüm Frequence Serisi E-178 Kodlu Açık Parfüm

Çok asil, çok kendinden emin ve çok kararlı bir kokum olsun, o gece kendimi sadece damat gibi değil aynı zamanda bir prens gibi hissetmek istiyorum diyorsanız, size E-178 öneriyoruz. Üst notalarda sulu bir bergamotun içinden hayat fışkıran notaları var. Ambergillerden üretilen Ambroxan, açık parfümünüze odunsu bir yumuşaklık ve derinlik katıyor. Biber, lavanta ve sedirin desteğiyle ise, hem sakin hem de çok iddialı bir kokunun içinde buluyorsunuz kendinizi. Kokunun asaleti olur mu? Kesinlikle olur ve E-178, onu kullanan damada bunu vaat eder.

Loris Parfüm Frequence Serisi E-178 Kodlu Açık Parfüm

Erkeğin İmzası

Loris Parfüm Frequence Serisi E-202 Kodlu Açık Parfüm

Parfüm Frequence serisi, dünyanın en beğenilen kokularını sizin için çok özel koşullarda ve AB standartlarında üretiyor. Bu özel kokulardan biri de E-202 kodlu açık parfümümüz. E-202 oldukça aromatik bir koku. Deniz notalarının taptaze dalgalarını teninize taşıyor ama odunsu notalardan da destek alıyor. Greyfurt ve yasemin ise, çiçek ve meyvenin dengesini E-202’ye taşıyor. Defne yaprağı, paçuli ve meşe yosunu, E-202’ye ilham veren diğer notalar arasında sayılabilir. Erkeksi bir koku isteyenler için vazgeçilmez bir seçenek. Müstakbel eşinizi size bir kez daha aşık edecek kadar güçlü.

Loris Parfüm Frequence Serisi E-202 Kodlu Açık Parfüm