Kadınlar İçin En Güzel Bahar Kokuları

Toprak hareketlenmeye başladı ve erkenci bahar çiçekleri çoktan açtılar. Çiçeklerin meyveye yürüdüğü harika bahar günlerinde, bahara uyumlu kokularla kendinizi iyi hissetmeye hazır mısınız? Kadınlar için en güzel bahar kokularını keşfedin. Havalar soğukken biraz daha iddialı ve ağır kokuları taşımak çok daha kolaydı. Ama şimdi taptaze bir bahar mevsiminin başındayız. Havalar bizi ara ara şaşırtacak ama biz yine de bahara en çok yakışan açık parfümlere bir bakalım bir göz atalım. Ve önce hanımlardan başlayalım.

Çiçeksi Parfüm

LORIS Parfüm’ün en beğenilen kokularından biri olan K-025, teninizde harika bir bahar rüzgarı estirecek. K-025 notalarına arasında şeftalinin lezzeti, sümbülün ihtişamı, adaçayının aromatik gücü ve iris mor kökünün kalıcılığı var. Açık parfüm alanının en iddialı kokularından biri olan Frequence Serisi K-025, bahar geldiğinde ortaya çıkacak rengarenk giysilerinize uyumla eşlik edecek.

Özgür Ruhlara Özel Parfüm

LORİS Parfüm, açık parfüm pazarına kalite katmayı sürdürüyor. Hem ruhunuzda çiçek açtıracak, hem de dinginliğiyle size gizemli bir hava verecek bir kokunuz olsun isterseniz K-046 açık parfümünü denemeden karar vermeyin. K-046’nın notaları bahar çiçeklerinin en güzellerini içeriyor. Papatya, gül, iris ve sandal bu taptaze notaların hakim çiçekleri... Sandal ağacı, musk ve amberin mühürlediği enfes bir koku için Frequence Serisi K-046.

Bir Menekşe Klasiği

LORİS Parfüm açık parfüm pazarında güvenli adımlarla ve harika kokularla ilerliyor. K-062 bu ilerleyişin sembollerinden biri. Menekşenin canlılığı bambuya eşlik ediyor. Orkide, notaların arasında bir kraliçe gibi yükseliyor ve sandal ağacının gücüyle
Frequence Serisi K-062, unutulmazlar arasındaki yerini alıyor.

Çiçeklerin Arasındaki Prenses

Bahara en çok yakışan açık parfümlerden biri de Frequence Serisi K-112. LORİS Parfüm bu özel koku harmanında menekşenin ve gülün dansını hissettiriyor. Birbirinden güzel bu iki çiçek, uyumlu bir karışıma ve tam bir bahar kokusuna dönüşmüş. Hem çok modern, hem de çok tılsımlı bir kokuya sahip olmak istiyorsanız mutlaka deneyin.

Çok Canlı Çok Çiçeksi

Açık parfüm markaları arasında kaliteli ve imza kokularla öne çıkan LORİS, K-130 ile baharı kutluyor. Bir yanda baş döndüren ahududu notaları, bir yanda yasemin. Neroli kokusuyla zirveye çıkan K-130, limonun gücüyle kalıcılığını artırıyor. Notaların uyumuyla Frequence Serisi K-130, teninizde bir senfoni yaratacak.

Baharın Tüm Renklerine Sahip Parfüm

Bahar demek, canlılık demek, umut demek, neşe demek ve işte size bunların hepsini içeren şahane bir parfüm: K-161. Baharın tüm coşkusuna ve renklerine açık bir parfüm olan Frequence Serisi K-161’in içeriğinde kavun, elma, frezya, zambak ve sandal notaları var.

Bütün Güzelliklere Sahip

İnsanın içine mutluluk veren bir parfüm K-170. Floral kokuların arasında kalıcılığı ve güzelliğiyle parlayan K-170 gücünü frezyadan alıyor. Frenk üzümü ile bambaşka bir tat buluyor. Frequence Serisi K-170’e ruhunu veren iki muhteşem çiçek ise nergis ve zambak.