Gül Kokulu Kadın Parfümleri

Çiçeklerin en ünlüsü kimdir? Elbette gül. Hakkında bu kadar şiir, şarkı yazılmış başka hangi çiçek var? Yüzlerce çeşidiyle, kokuları, goncaları, sarmaşıkları, yediverenleri ile gül bütün bu şöhreti fazlasıyla hak ediyor. Bir gülü gördüğünüzde refleks olarak onu koklamak istiyorsunuz. Gülü seven dikenine katlanır deyimini de unutmadan...

Taze güllerin kokusu günün her saati değişir. Yaz bahar mevsimlerinin, gündüze göre daha serin olan sabah saatlerinde tüm kokulu çiçeklerde olduğu gibi gülün de kokusu çok daha güçlüdür.

Güllerin renkleri, kokuları ile güçlü bir şekilde ilişkilidir. Genellikle, en iyi kokuya sahip güller daha koyu renklere, daha fazla yaprağa ve kalın veya kadifemsi yapraklara sahiptir. Kırmızı ve pembe güller genellikle klasik “gül” gibi kokar. Beyaz ve sarılar sıklıkla menekşe ve limon kokusu alır. Yoğun sarı ve turuncu güller ise meyve, menekşe ve karanfil kokusunu andırır.

Hakiki gül yağı üretmek çok pahalıdır, çünkü 1 kg gül yağı ortalama 10 ton gül yaprağından oluşur. Bu yüzden sentetik gül esansları, aslını aratmayacak şekilde geliştirilmiştir çünkü ancak böyle olduğunda herkesin ulaşabileceği gül kokulu parfümler üretilebilir.
Güzel kokusu ve olağanüstü görünümüyle güller dünyanın en romantik çiçekleri kabul edilir. Güzelliğin sembolü güller, tazeliğin sembolü gül goncaları insanın olduğu her anda romantizmi ve aşkı temsil ederler.

Loris Parfüm olarak, gül notasını en güzel parfümlerimizde kullanıyor ve mağazalarımıza gelen müşterilerimizin gülün o kusursuz kokusunu nasıl tercih ettiğine tanıklık ediyoruz. Dünyanın en güzel koku harmanlarını sizin için üretiyor ve bu efsane çiçeğin mutluluk dağıtmasına elçilik ediyoruz.
Açık parfüm dendiğinde akla ilk gelen markalardan biri olan Loris’in sizler için seçtiği gül kokulu parfümlerle tanışmak ister misiniz?

Bir Gülü Sevdim, Bir Seni Sevdim

Loris Parfüm Frequence Serisi K-032 kodu

K-32 kodlu açık parfümüz günlük kullanıma son derece uygun, beyaz çiçeklerin güle eşlik etmesiyle ortaya çıkan çiçeksi bir kokudur. Çiçeksi kokular özellikle bahar aylarında çok tercih edilirler. K-032’in içindeki karakterli gül kokusunu, beyaz çiçeklerin daha hafif olan kokuları dengeliyor. Parfümün kalbindeki gül notaları bu özel karışıma romantizm katarken, koku piramidindeki misk sayesinde kokunun gücü, kalıcılığı ve etkisi artıyor. K-032’i denemek istiyorum deyin ve gözlerinizi kapatarak gülün, beyaz çiçekler ve misk ile uyumunu hissedin.

Güllerin İçinden

Loris Parfüm Frequence Serisi K-046 kodu

Loris’in K-046 kodlu açık parfümü yine çiçeklerin gücünü arkasına almış çok çok özel bir karışım... Baharın sembolü ve kır çiçeklerinin en güzeli papatyanın, güneşi andıran mimoza ile dansıyla başlıyor K-046’nın etkisi. Ardından koku dünyasının en sevilen iki özel çiçeği olan iris ve gül çıkıyor sahneye ve enfes bir şov yapıyorlar. Sandal ağacının kendine özgü, rahatlatıcı, kalıcılığı artırıcı etkisi ile K-046 tamamlanıyor. Parfüm alırken siz de bu müthiş şovu düşünün.

Gülüm Benim

Loris Parfüm Frequence Serisi K-183 kodu

Loris’in K-183 kodlu açık parfümü sanki, kadındaki zarafeti, güzelliği, dişi enerjiyi ve bağımsız karakteri ortaya çıkarmak için üretildi. Yoğun bir koku ama yumuşak bir yanı da var. Şipre kokuları sevenler için ideal bir koku piramidine sahip olan K-183 ’ün kalbinde gül ve frezya var. Tepedeki frenk üzümü ve dipteki vanilya ve paçuli arasında gülün etkisini hissetmek büyük bir keyif halini alıyor. Çok kalıcı olmasına rağmen tüy gibi hafif bir etkiye sahip. K-183’i stil sahibi kadınlar tercih ediyor.

Gül Döktüm Yollarına

Loris Parfüm Frequence Serisi K-244 kodu

Gül bu kez şakayık ile birlikte.... Bu iki harika çiçeğin etkili notaları, yine günlük kullanıma çok uygun, tüm gün taze ve cazibeli hissetmenizi sağlayacak bir parfüme ruh veriyorlar. Bu güzel karışım, frezya ve sedir ağacı notalarıyla zenginleşiyor. K-244 kadını, yoğun bir iş gününü bile güzelliğinden ödün vermeyerek tamamlayabilir.

Bülbül Aşıkmış Güle

Loris Parfüm Frequence Serisi K-268 kodu

Gül bu kadar masumken aynı zamanda nasıl bu kadar çekici olabiliyor sizce? Çünkü aslında hepimiz masum olana daha tutkuluyuz. Modern ve havalı bir koku arıyorsanız Loris Parfüm Frequence serisinden K-268’i mutlaka denemelisiniz. Gül kokusunun kokunun kalbindeki etkisi, vanilya, badem, tonka fasulyesi, sandal ve portakal çiçeğiyle artıyor. Bu eşsiz notalar, eşsiz bir kokuya ve gün boyu süren bir mutluluğa dönüşüyor.