Düğün Parfümleri Önerileri

Bir insanın hayatında kendi düğününden daha önemli ne olabilir? Düğün, işin kutlaması. Elbette önemli olan kendinize seçtiğiniz eşle geçireceğiniz muhabbet dolu yıllar... Tüm evlenenlere ve yakında evleneceklere sağlık, mutluluk ve huzur dolu yıllar diliyoruz ve devam ediyoruz. Düğününüzde nasıl bir ayakkabı giyeceğinizi seçtiniz. Tabii gelinliğiniz çoktan hazır. Kuaför de belirlendi. Peki parfümünüzü seçtiniz mi? O günün en güzel özel kişisi siz olacaksınız, unutmayın.

Düğün Parfümü Seçerken Bunlara Dikkat Edin

  • Mutlaka en az bir ay önce parfümünüzü seçin ve onunla zaman geçirin. Kendinizi iyi hissettiğiniz bir parfüm seçtiğinizden emin olun. Parfümünüzü düğün günü ilk kez denemeye kalkmayın.
  • Her zamanki hafif parfümünüzün dışında kalın ve daha cesur olun. O günü, o kokuyla anımsayacağınız bir parfüm seçmeye çalışın. Her koklayışınızda size en mutlu gününüzü anımsatsın.
  • Her zaman çok ağır bir parfüm kullanıyorsanız bu noktada da dikkatli olun. O gün siz, önce kokunuzla değil görüntünüzle etkileyeceksiniz. Kokusu çok ağır, fazla iddialı, çok baharatlı parfümler riskli olabilir. Önceden deneyeceğiniz için bu noktayı iyi değerlendirin
  • Parfümleri satın aldığınız dakika içinde değerlendirmeyin, onlara zaman tanıyın, teninizde geçirdikleri zaman içinde nasıl olgunlaştıklarına tanıklık edin ve hissedin.
  • Parfümünüzü seçerken müstakbel eşinizin ve arkadaşlarınızın fikrini almak da iyi bir fikir olabilir. Kokunuza alerjisi olan bir damat istemezsiniz değil mi? İşin şakası bir kenara, insanlar bazı parfümlerin içeriğini diğerleri kadar çok sevmeyebilirler, damat beye ya da gelin hanıma bu şansı vermemiz iyi olur.
  • Düğün parfümünüzü alırken acele etmeyin. Onlarca parfüm koklayıp burnunuzu yormayın. Kendinize bir gün daha ayırırsınız en kötü. Kararınızı sonra verirsiniz.
  • Parfümünüzü nabız noktalarınıza bileklerinize, kulağınızın arkasına, dirseklerinize ve ayak bileklerinize uygulayın. Bu noktalar en fazla ısıyı üretir ve daha uzun bir koku verir.
  • Genel bir kural olarak, daha sıcak havalarda daha hafif kokular kullanılmalıdır. Isı kokuları yoğunlaştırır, bu nedenle sıcak, nemli bir günde ağır bir parfüm fazla olabilir.
  • Parfümler aşırı soğuk veya sıcağa maruz bırakılmamalıdır. Ters sıcaklıklar parfümün kokusunu değiştirebilir.
  • O gün oldukça yoğun geçecek biliyorsunuz. Hazırlanmış halde kuaföre, belki fotoğraf çekimine gideceksiniz, nikah veya düğün yoğunluğunuz sürecek. Ter kokusu için en doğru deodorantı kullandığınızdan emin olun ve arada sırada tazelemek için yakınlarınızdan birine parfümünüzü verin ki size yardım edebilsin.
  • Parfüm alırken evet bunlara dikkat edin, düğünün en güzel çiçeğidir gelin. Ama esas şuna dikkat edin: Gülümseyin, iyi hissedin, tadını çıkarın, hiçbir şeye kafanızı çok fazla takıp kendinizi üzmeyin. Düğünün en mutlu kişisi diliyoruz siz olursunuz.

Loris Parfüm’den En Güzel Düğün Kokuları

Yüzlerce parfüm çeşidimiz arasında size düğününüzde harika bir biçimde eşlik edecek bir parfüm eminiz ki bulacaksınız. Mağazalarımıza giderek parfümologlarımızdan destek alabilir ve size en uygun parfümü onların desteğiyle daha kolay seçebilirsiniz. Ya da koku testimiz sizi bekliyor: https://www.lorisparfum.com/smell-test

Ben Bal Arısı Gibiydim Senden Önce, Bak Pervanelere Döndüm Seni Görünce

Düğünün en güzel kızına aydınlık ve bir o kadar da sihirli bir koku öneriyoruz. K-270 kodlu parfüm eğer sizin burnunuzda da dünyanın bütün kadınlarıyla aynı etkiyi yaparsa, düğününüzün parfümünü buldunuz. Ama zevkler ve renkler elbette farklıdır. Çiçeksi ve odunsu notaların karışımı enfes bir karışım. Yasemin ve safran birlikte ışıldıyorlar. Nergisler ve sedir ağaçları da bu fısıltılara kulak kabartıyor. Ambergris ise kokunun temellerini dolduruyor, kalıcılığını garantiliyor. Loris K-270 kodlu parfüm bir gelin rüyası olarak tanımlanabilir.

Bana Yeniden Şarkılar Söyleten Kadın

Düğün gününüzün kokusu K-258 kodlu parfüm olursa, o gün kendinizi bir gelin çiçeği gibi hissedeceksiniz. Parlayan bir koku K-258. Siz de parlayacaksınız. Saf bir çiçek hissine bürüneceksiniz. Ylang ylang, meyve ve yeşil notalar uyum içinde parlayacak. Yasemin burada çok önemli bir rol oynuyor. Taze ve pırıl pırıl portakal çiçeği ise size bir Akdeniz meltemi armağan ediyor. Siz bir güneş gibi ışıldarken, arkanızda bu iki romantik notanın gücünü hissedeceksiniz.

Sen benim şarkılarımsın

Gelinlere çiçek kokusu ne güzel yakışır. K-266’ı yapay bir çiçek kullanıyorsanız ona da birkaç sprey uygulamayı unutmayın sakın. Çiçeksi pudralı son derece romantik bir kokudur K-266. Fakat bir yandan cesurdur da... Baharatlar da girer oyunun içine. Zencefilin sıcaklığını hissedersiniz. Bu oryantal dokunuşlar sandal ağacının güçlü gövdesine dayanır. Size gün boyu sevinçle eşlik edecek bir koku arıyorsanız, düğünün öncesinde onunla mutlaka tanışın. K-266 kendinize bir düğün armağanı olsun.

Sır Dolu Başlangıç

Lavantanın o buğulu kokusunu, tüm rahatlatıcı hissini ve verdiği huzuru alıp teninize koysalar. Elinizde bir demek lavanta tutuyormuşçasına... Yasemin uzak diyarların sıcacık hissini taşısa size. Sandal ağacı güvenli bir sığınak olsa duyularınızda. Ve anılarınızdaki vanilya tadına tutunsanız bir yandan da... İşte K-251 ile bunların tamamını bulacaksınız. Onunla birkaç hafta önce tanışın ve sırlarına erin. Sonra size eşlik edecek sihirli koku o mu siz karar verin.

Bu Şehirde Buldum Buğday Ellerini

K-156’nın sırrı onu bir çekim merkezi haline getiren çekici meyveli ve odunsu notaları. Keskin, fakat yine de insana huzur vermeyi başaran portakal çiçeği notası, canlandırıcı, neşemi bir ahududu, zengin ve ılık bir kakao ve sizi dünyaya çeken paçuli... Onu tanımlamak için ise güzel bir rüyada biraz daha kalmak istediğiniz o anlar vardır ya, onları anımsayın. K-156 size bunu vaat ediyor. Düğününüz de öyle olsun.

Ve Kimseyi Özlemedim Seni Özlediğim Kadar

K-95 kodlu parfümümüz, hem çok dişi hem de çok aydınlık bir his yaratıyor. Sizi düğün gününüzde hem iyi hissettiren hem de çok özel bir dokunuşla özel hissettiren. Acıbadem ve kimyonun baharat etkisinden dolayı baş döndürücü bir gizeme sahiptir K-95. Yaseminin güzelliğini gelinimizin tenine taşır. Duygu dolu bir vanilya notası hissedersiniz ve miskin derinlikli yapısıyla koku kendini tamamlar. Sizi de böyle tamamlayacağından eminiz.
Sizin düğününüz, sizin geceniz... Verdiğiniz kararların hayat boyu sizi mutlu etmesini dileriz. O gün güzel kokarak özel anlarınızı taçlandırın. Loris Parfüm gelin kokuları, size en özel hissedeceğiniz o gün heyecanla eşlik edecekler. Her şeyin en güzeline layık olan gelinlerimize ve damatlarımıza bir ömür sürecek sağlık, huzur ve mutluluk diliyoruz.