Sevgililer Günü İçin Parfüm Önerileri

Kokuların Hatıralarla İlişkisi Vardır

Kokular, ömür boyu süren hatıralar yaratır. Hediye parfüm açıldığı anda yayılan koku o anı mühürler. O anda aldığınız kokuyu, siz fark etmeseniz de beyniniz kaydeder. Aradan yıllar geçse de o kokuyla güzel hisleri yeniden anımsarsınız. Kokuların, dolayısıyla parfümlerin hatırlatıcı bir gücü olduğunu unutmayınız. Çiçeklerin ya da çikolataların yanına parfüm ekleyerek onların etkisini arttırabilirsiniz

Sevgiliniz İçin Özel Bir Seçim Yapın

Yapılacak en büyük hatalardan biri sevgilinize zaten kullandığı bir parfümü hediye etmek olur. Kullandığı parfüm onun için önemli değildir. Stoklamasına yardım etmeyi düşünmüyorsanız tercih etmemelisiniz. Fakat kullandığı parfüm size ipucu verebilir. Çok severek kullandığı floral bir parfüm varsa onun çiçeksi parfümlerden hoşlandığı sonucunu çıkarmak mümkündür. Aynı şekilde hafif kokuları seviyorsa ona oryantal bir parfüm hediye etmeniz doğru olmayacaktır.

Sürpriz Yapmaya Ne Dersiniz?

Size tam da bu noktada Loris Parfüm’ün efsanevi Niche Koleksiyonu’nu öneririz. Loris Parfüm Niche Koleksiyonu parfümleri şık şişeleri, yüksek esans oranları ve muhteşem koku tasarımlarıyla etkileyici bir seçim olacaktır.
Niche parfümlerin bir başka özelliği de koleksiyonda unisex parfümlerin yer almasıdır. Hem erkek hem de kadınların kullanımı için ideal olan unisex parfümleri “İkimizin kokusu olsun” mesajıyla sevgilinize hediye etmek sizce de güzel bir fikir olmaz mı?

Aşağıda Niche Parfüm önerilerini görebilirsiniz,

Çiçeksi Unisex Niche Parfümler:
Love Blossom
Oryantal Unisex Niche Parfümler:
Amber Vanilla
Odunsu Unisex Niche Parfümler:
Black Oud
Meyveli Unisex Niche Parfümler:
Coco Vanille

Loris’in En Çekici Parfümlerini Keşfetmeye Hazır mısınız?

Sadece Niche Koleksiyonu değil, hediyenizi Frequence Koleksiyonu parfümlerinden de seçebilirsiniz. Onu biraz olsun tanıyorsanız, içgüdüleriniz ve mağazalarımızdaki uzman parfümologlar ile harika hediyeler bulabilirsiniz.
Hadi gelin karakterlerden yola çıkarak keşif yapalım!

Canlı ve Işıltılı Parfümler

Sevgilinizin böyle biri olduğunu düşünüyorsunuz, floral ve chpre parfümlere yönelebilirsiniz. Doğası gereği çok neşeli ve enerji dolu insanların tercih ettiği parfümler bu koku ailesine aittir. Gülmeyi seven ve hayal gücünde sınır tanımayan insanların seveceği notalarla tasarlanmışlardır. Bu insanlar parfüm seçiminde ağır kokular yerine enerjik ve fresh notalara eğilim gösterirler.
Aşağıdaki parfümlerden biri mutlaka hoşlarına gidecektir.

Kadınlar için: K-026 K-201
Erkekler için: E-231 E-088

Havalı ve İddialı Parfümler

Bakımlarına önem veren ve modern tarzları ile dikkat çeken insanların tercihleri iddialı ve çarpıcı parfümler olmuştur. Öne çıkmayı seven ancak abartıdan hoşlanmayan karakterler için odunsu ve çiçeksi notalar hep öne çıkar. Bulundukları ortama imza atmaktan hoşlanan ve kararlı kişiler için parfüm önerilerimiz şu şekildedir;

Kadınlar için: K-120 K-207
Erkekler için: E-005 E-035

Sakin ve Otantik Kişiliklerin Parfümleri

Genel olarak sakin ve düşünceli bir sevgiliniz mi var? Kararlı ve özgün oldukları aşikardır. İlişkileri de yaşamı da ciddiye alırlar. Doğayı seven ve kendilerini en iyi doğanın yansıttığına inanan insanlar için yeşil ve odunsu notalar tavsiyemizdir.

Bize göre şu parfümleri denemenizde fayda var.

Kadınlar için: K-117 K-141
Erkekler için: E-129 E-220

Değişken, Tahmin Edilemez ve Şaşırtıcı Karakterlerin Parfümleri

Bu kategori, ruh halleri sürekli değişme eğiliminde olan insanları temsil eder. Sahnede olmayı seven ve izleyenleri etkilemek için uğraşan kişileri ifade eder. Öte yandan farklı bir gizemleri de vardır. Sıcak, belirgin ve şaşırtıcı kokular onları temsil edebilir.
Şu parfümlere şans vermenizi öneririz.

Kadınlar için: K-119 K-012
Erkekler için: E-002 E-080