En Güzel Bayram Hediyeleri Loris Parfüm’de

Bayramlar coşku ile geçsin diye, el öpmeye hatır sormaya gittiğimiz evlere bir minik hediye götürmek adettendir. Madem eskisi kadar şeker çikolata yemek istemiyoruz, o zaman farklı hediyelerle mutlu edelim sevdiklerimizi. Sizin için LORİS Parfüm mağazalarında bulabileceğiniz 10 harika bayram hediyesini paketledik. İçine bol bol mutluluk ve sevgi koyduk. Fark yaratın, mutlu edin ve mutluluk çoğalsın diye....

Mango ile mutluluk armağan edin

Mango meyvesinin egzotik ve mutluluk veren kokusu mekanlarda pırıl pırıl parlıyor. Güzel kokan bir odaya girdiğinizde kendinizi nasıl iyi hissettiğinizi bir düşünün. 120 ml Loris Mango Dünyası Oda Kokusu bayram için mükemmel bir hediye olabilir. Mango aromasının zihin açıcı olduğunu ve insana mutluluk veren bir etkisi olduğunu da buraya eklemiş olalım. Loris Parfüm’ün en çok satan oda kokularından biri olan Mango Dünyası, ekonomik fiyatı ve 120 ml’lik uzun süre dayanan şişesiyle bambu çubuklarından odanıza yayılan mangonun mucizelerini armağan edin!

Kolonya bayram demektir

Bayram denince akla elbette kolonya gelir. Loris Parfüm kolonya koleksiyonunda bayram hediyesi olarak götürebileceğiniz nefis kokular var. Loris Parfüm’de hem ekonomik plastik şişe kolonyalar var hem de şahane ambalajlarıyla bir parfüm kadar değerli fakat hala ulaşabileceğiniz bir fiyatta satışa sunulan cam şişe kolonyalar. Loris Parfüm’ün tüm ürünlerinde olduğu gibi en iyi esanslarla, en iyi hammadde ve üretim koşullarında pazara sunulan enfes cam şişe kolonyalarımızla tanışın. Bergamot mu seversiniz? Limon kolonyasının klasikliğini mi tercih edersiniz? Gül kokusuyla mı kutlamak istersiniz bayramı? Gardenyanın asil kokusunu mu armağan etmek istersiniz sevdiklerinize? Çeşit çeşit kolonyalarımız size ve sevdiklerinize bayramı getirmek için mağazalarımızda sizi bekliyor.

Özel bir armağan gerektiğinde

Parfüm bayram için çok güzel bir armağan olabilir. Hele de konu Loris Parfüm Niche Serisi ise, armağanı alan kişinin kendisini çok özel hissedeceği kesindir. Loris Parfüm Niche Serisi Bergamot Patchouli, bergamot ve frenk üzümünün muhteşem uyumunu oluşturuyor. Frenk üzümüne eşlik eden elma ve ananas sayesinde meyvemsi bir açılışı var ama sonrasında sahneye yasemin ve meşe ağacı notaları çıkıyor ve koku mükemmel bir iksire dönüşüyor. Vanilya gibi seçici bir notayı, yasemin ve odun kokusu ile dengeleyen Bergamot Patchouli bayramı bayram yapacak bir armağan!

Çocuklar bayram etsin


Özel ambalajlarıyla, kız ve erkekler için farklı koku seçenekleri ile Loris Parfüm çocuk kokularından çantanıza bir kaç tane atmaya ne dersiniz? Özellikle büyümek için sabırsızlandıkları yaşlarda, bayram kıyafetlerine eşlik edecek, ilk kez kendilerine özel bir parfüm almanın onlarda doğuracağı mutluluğu tahmin edebiliyor musunuz? Çocuk tenine uyumlu bileşenleriyle Loris Çocuk Parfümleri küçük beylere ve hanımlara bayramın neşesini taşıyacak. Nasıl olsa bol bol şeker çikolata yiyecekler, siz onları özel hissettirin!

Sandal ağacı kadar huzurlu olmak

Loris Parfüm’den evlere huzur ve dinginlik veren bir başka oda kokusu, Sanda Ağacı. Yaşam alanlarına, rahatlatıcı ve konsantrasyonu artırıcı bir koku armağan etmek isterseniz Loris Sandal Ağacı tam size göre bir koku. Sandal ağacı, yüzyıllardır insanların dinginlik ihtiyaçları olduğunda yararlandıkları sihirli notaları mekanlara taşıma gücüne sahip. Ekonomik şişesi ve şık ambalajı ile alışılmışın ötesinde bir armağan olarak sevdiklerinizi mutlu edecek.

Size armağan edilse keşke

Böyle bir armağanı üstelik bu fiyata almak gerçekten muhteşem bir fikir! Loris Bombshell Kadınlara Özel Set, Parfüm, Duş Jeli, Vücut Losyonu ve Vücut Spreyinden oluşan harika bir armağan seti. Hem güzel bir armağan hem de iç açıcı ve unutulmaz. Her koklayışta o güzel bayram gününü anımsatacak, temizlikle birlikte harika duygular ve keyif de veren bir set. Bazen insan kendisi için böylesine özel bir armağan satın almayabilir ama hediye geldiğinde “Bombshell” etkisi yapacak müthiş bir armağan!

Aşk ile verilen armağanlar

Armağan vermek için mutlaka misafirliğe gittiğiniz evleri düşünmeyin. Sabah uyandığınızda birbirinize bayram armağanı vermekten güzel ne olabilir. Neşeli bir bayram sabahında, mutlulukla bayramlaşarak armağanlar sunun birbirinize. Evin erkeklerine –oğullar, babalar, sevgililer, yeğenler- vereceğiniz Loris Eros Erkeklere Özel Set, çok özel ve farklı bir armağan seçeneği olacaktır. Her kokladıklarında sizi anımsayacakları ve kendilerini çok özel hissedecekleri harika bir armağan!

Sabun kokulu mendillere hasretle


Loris Parfüm’ün muhteşem sabunları son derece ekonomik ve özel bir armağan olabilir. Harika ambalajları var ve nefis kokulara, çeşitlere sahipler. Minik keselere koyacağınız bu özel sabunlar, evinize gelen konuklara taptaze ve özel bir armağan vermenizi sağlayabilir. Kullanmaları için veya kullanmaya kıyamazlarsa çamaşırlarının aralarına koyup güzel kokularını içlerine çekmeleri için. Bir zamanlar desen desek mendiller dağıtırdı büyüklerimiz. Mis gibi kokardı o mendiller. Şimdi o güzel kokuları canlandıralım ve küçük sabun ambalajlarında mutluluk saçalım!

Sizin için bir kaç tane seçenek oluşturduk ama Loris Parfüm mağazalarında çok daha fazlası var. Eğer sevdiklerinizin parfüm beğenileriyle ilgili bir fikriniz varsa herkese ve herkese uygun 400’ü aşkın parfüm çeşidimizle sizi mağazalarımıza bekliyoruz. Her kokladıklarında sizi anımsayacakları kadın ve erkek parfümlerimiz, dünyanın en güzel kokularını son derece ekonomik fiyatlarla teninize taşıyor.

Oda kokularımız, çeşit çeşit ve boy boy ambalajlarıyla sizleri bekliyor. İçlerinden biri mutlaka sizin ve sevdiklerinizin beğenilerine uygun olacaktır.

Sadece oda kokusu mu, araç kokularımız da küçük ve güzel bir armağan olabilir. Düşünsenize, misafirlerinizi yolcu ederken şık ambalajlı bir araç kokusunu arabaları için onlara verdiğinizi? Daima o güzel buluşmayı anımsayacakları, fark yaratacak bir armağan.

Loris Parfüm mağazaları bayram boyunca size ve sevdiklerinize açık. Mis kokulu bayramlar için her an yanınızdayız. Mutlu ve güzel bay