Babalar Günü İçin Ne Alabilirim?

Babalar günü yaklaşıyor ve varlığınızın iki önemli sebebinden biri olan babanıza sembolik de olsa bir hediye alarak onu mutlu etmek için birkaç haftalık bir zamanınız var. Anneler günü hediyeleri her zaman çok seçeneklidir ama nedense babalar gününde hediye almak biraz daha zordur. Her yıl olduğu gibi bu yıl yine babalar gününe özel bir kampanya oluşturduk ve babanıza alacağınız hediyelerle ilgili size birkaç ipucu vererek hayatınızı kolaylaştırmak istedik.

Babanızın kendini en iyi hissedeceği, kişisel bakımını sağlayacak ve her defasında sizi anımsayacağı bir hediye ile harika bir gün geçirmesine destek olun. Babalar günü hediyesi biliyorsunuz sadece kendi babanıza yönelik bir hediye değil, o gün çocuklarınız adına eşiniz için de bir hediye seçmeniz gerekebilir. Loris Parfüm ürün grupları arasında babanıza uygun bir hediye mutlaka bulacaksınız.

Babalar Günü Kampanyası

2020 yılı Babalar Günü’nde babalarımızın her zamankinden daha fazla ihtiyacı olan moral ve motivasyonu onlara sunabileceğiniz harika bir set önerimiz var. İçinden geçtiğimiz zorlu günlerde bir çoğumuz aylarca evde zorunlu bir karantina yaşadı ve kişisel bakımımız ile ilgili birçok detayı erteledik.

Yeni normale döndüğümüz bugünlerde babalar için onlara yakışır bir hediye seti oluşturduk. Parfüm, duş jeli ve deodoranttan oluşan babalar günü seti 21 Haziran tarihine kadar 139 TL’den satışa sunulacak. Böylece babanıza yüzlerce parfüm seçeneğimiz arasından ona en yakışanı seçmiş yanında nefis bir duş jeli ve vücut spreyi de hediye etmiş olacaksınız. Babanıza yakışır, tüm babalara yakışır!

Banyo ve Vücut Bakım Ürünleri

Loris banyo ve vücut bakım ürünleri arasında babanızın çok hoşuna gidecek ve ona iyi hissettirecek birçok seçenek var. Duş jelleri ve vücut spreylerimiz farklı zevklere uygun harika seçeneklerle sizi bekliyor. Babanızın sevdiği kokuları biliyorsanız mağazalarımızdan birine uğrayın ve ona sizinle birlikte harika bir set oluşturalım. Babanızın duş keyfine mutluluk katıp, sonrasında kullanabileceği mis gibi bir vücut sprey ile onu güne hazırlamış olun. Bu kategorideki ürünleriniz arasında çeşit çeşit deodorantlar da var. Tüm ürünlerimiz, Avrupa Birliği standartlarında üretiliyor ve babanıza yakışır kalitede. Onun kişisel bakımına vereceğiniz bu destekle, ona sunduğunuz ferahlık gün boyu yanında olsun.

Çok Özel Bir Armağan Seçeneği: Loris Parfüm Niche Serisi

LORİS Parfüm koleksiyonları arasında, özel tasarım, trend koku notalarıyla özel olarak tasarlanmış Niche Koleksiyonu özel bir yer alır. Müşterilerimize en iyi koku deneyimini yaşatmak amacıyla, laboratuvarlarımızda el yapımı olarak üretilen Niche Koleksiyonu, birbirinden çarpıcı unisex kokulara sahiptir. Extract parfümlerin tümünde olduğu gibi tasarımı yıllar süren Niche Koleksiyonu parfümlerinde LORİS, parfüm alanındaki iddiasını ustaca ortaya koyar. Özel bir müşteri kitlesi için, özenle üretilmiş, normal bir parfümden çok daha fazla doğal esans yağı içeren Niche Koleksiyonunun her bir parfümü, içeriğindeki özellikli birleşimler sayesinde kullanan kişiye olağanüstü bir deneyim vaat ediyor. Babanıza seçeceğiniz uniseks Niche parfümlerden biriyle, ona bu olağanüstü deneyimi yaşatabilir ve kendini çok özel hissetmesini sağlayabilirsiniz. Babanıza Niche yakışır.

Babalar Günü Parfüm Seçenekleri

Loris Frequence Serisi E-020 Erkek Parfümü

Dünyanın en güzel kokularını barındıran Frequence serisinin E-020 erkek parfümü babalara yakışır bir koku olarak listemizin ilk sırasında yer alıyor. Baharatlı bir narenciye etkisine sahip olan E-020, deri, anason, tütün, bergamot ve limonun harika bir karışımı olarak ışıldıyor. Sıcacık bir koku ama yaz-bahar aylarında kullanılabilecek özel bir tazeliğe de sahip. Hemen her tende güzel ve farklı bir etki bırakabilecek olan E-020’yi babalar gününde harika bir seçenek olarak sunuyoruz.

Loris Frequence Serisi E-033 Erkek Parfümü

Eşinizin veya babanızın aromatik kokulardan hoşlandığını düşünüyorsanız, E-033 erkek parfümü güzel bir armağan seçeneği olabilir. Aromatik odunsu kokularımızdan biri olan E-033 son derece erkeksi, etkili ve kalıcı bir erkek parfümü. Notaları arasındaki nane kendine has aromasıyla parfümün serinletici ve taptaze yanını oluşturuyor. Bergamottan gelen tazelik hissi ve narenciye esintisi de naneyi destekliyor. Sedir ağacının gücünü yanına alan E-033, sandal ağacının odunsu notalarıyla derinleşiyor. Bir erkek parfümünden beklediğinizin çok daha ötesi…

Loris Frequence Serisi E-082 Kodlu Erkek Parfümü

Frequence serisinin E-082 erkek parfümü aromatik fougere kokuların en etkileyicilerinden biri olarak listemizde yer alıyor. Tüm zamanların en beğenilen erkek parfümleri arasında olan E-082 yenilikçi ve iddialı bir koku arıyorsanız çok doğru bir seçenek olabilir. Vanilyadan aldığı kremsi yumuşaklığı kakulenin baharatlı ruhuyla dengeleyen E-082, adaçayından eşsiz bir dokunuş da alıyor. Ananas parfümün can alıcı notalarından biri olarak sulu ve tatlı etkisini parfüme yansıtıyor. E-082 sedir ağacının derinlikli notalarıyla kalıcı ve etkili bir özellik kazanıyor.

Loris Frequence Serisi E-113 Erkek Parfümü

Babanıza veya baba olduğu için kutlamak istediğiniz kişiye gerçekten unutulmaz bir parfüm armağan etmek istiyorsanız E-113 erkek parfümünü koklamadan karar vermeyin. Frequence serisinin en etkileyici erkek parfümlerinden biri olan E-113, vetiverin kremsi yumuşaklığını biberin özgün ve keskin etkisiyle dengeliyor. Greyfurt parfümün içindeki tazeliğin teninize taşırken sedir de kendisine düşen görevi hakkıyla yerine getiriyor, parfüme güç ve kalıcılık katmayı başarıyor. Erkek parfümü sıralamalarında çok uzun yıllar kalacak, klasikleşmeye aday ve son derece asil bir koku.

Loris Frequence Serisi E-117 Erkek Parfümü

Babalar gününü fresh ve yenilikçi bir parfümle taçlandırmaya ne dersiniz? Size Loris Frequence serisinin E-117 erkek parfümünü gururla öneriyoruz. Parfüm hediye etmenin en güzel yanı, hediyeyi alan kişinin her kullanışta sizi anımsamasıdır ve bu parfümle anımsanmayı inanın siz de çok istersiniz. Lavantadan sakinleştirici etkisini, vanilyadan tatlı ve huzur veren yönünü, naneden serinliğini ve bergamottan Akdenizli yanını alan E-117 listemizin en favori erkek parfümlerinden biri olarak denemeye değer!

Loris Frequence Serisi E-163 Erkek Parfümü

Armağan seçeneği olarak biraz daha iddialı bir parfüm düşünüyorsanız, odunsu baharatlı E-163 erkek parfümü koklamanızı öneriyoruz. Odunsu baharatlı erkek kokuları genelde serin mevsimlerde tercih edilir fakat yaz akşamlarında kullanılmak üzere E-163’ün mükemmel bir parfüm olduğunu da anımsatalım. Kahvenin uyarıcı etkisi vanilyanın yumuşaklığında ahenkli bir etkiye dönüşüyor. Lavanta ve kehribardan gelen güçlü rüzgâr, sedir ağacının gövdesinde dengeleniyor ve ortaya enfes bir karışım çıkıyor. Etkisini ilk spreyde hissedeceksiniz.

Loris Frequence Serisi E-178 Erkek Parfümü

Loris Frequence serisinin E-178 erkek parfümü son yılların en beğenilenlerinden biri olarak listenin bir başka favori hediye seçeneği. E-178, bergamot, biber, lavanta ve sedirin harika bir karışımı. Parfüm kullanımına önem veren, tarzı olan ve modern erkeğin seçimlerinden biri olarak tanımlanan E-178’i alarak unutulmaz bir armağan sunmuş olabilirsiniz. İlk spreyde çok etkileneceksiniz fakat birkaç dakika sonra parfümün gerçek ve en etkileyici yönüyle karşılaşınca onu daha çok seveceksiniz.

Loris Frequence Serisi E-191 Erkek Parfümü

Listemizin son parfümü oryantal odunsu parfümlerden biri olan E-191 erkek parfümü...Tende geçirdiği zaman boyunca köklenen ve derinleşen çok özel bir parfüm olan E-191, odunsu notaları, nane ve kehribarla buluşturuyor. Odunsu oryantal parfümlerin ortak özelliği olan derinlik ve kalıcılık bu kokumuzun da en özgün yanını oluşturuyor. Harika bir hediye seçeneği, harika bir sevgi gösterisi. Babanıza en yakışacak türden…